Viber

Radojičić: Banjaluka prvi grad u BiH sa 'četbot' servisom

BANJALUKA - Banjaluka je prvi grad u BiH koji je uveo digitalni servis četbot na "Viberu", putem kojeg će građani na jednostavniji način moći da dobiju informacije iz gradske administracije, izjavio je gradonačelnik Igor Radojičić.

Zbog lažne poruke na "Viberu" sa računa mu skinuto 1.200 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Osobi iz Sarajeva skinuto je sa bankovnog računa 1.200 KM i prebačeno na račun sportskih kladionica kada je poslala fotografiju svoje bankovne kartice pošto je primila poruku na "Viberu" da je dobitnik poklon-vaučera banke.

Nova funkcija za Viber omogućava kreiranje prilagođenih stikera

​Sa najnovijim ažuriranjem za Android, Viber predstavlja Create a Sticker funkciju, koja omogućava kreiranje sopstvene kolekcije stikera bez napuštanja aplikacije. Svaka kolekcija može da sadrži do 24 stikera.

Skype i Viber uskoro pod pratnjom policije

Bezbjednosne agencije u BiH još nisu ispunile sve zadatke da bi borbu protiv organizovanog kriminala podigle na viši nivo, a jedna od prepreka je, kako piše u najnovijem izvještaju, nemogućnost presretanja onlajn razgovora, ali to bi uskoro moglo da se promijeni.

Za Udružene žene u Banjaluci uvredljiv Viber stiker "Ovdje je 7/1"

Fondacija Udružene žene Banjaluka osuđuje odluku Grada Banjaluka da u okviru Viber paketa stikera o tom gradu uvrsti stiker koji, kako je saopšteno, na uvredljiv i seksistički način predstavlja žene Banjaluke, s namjerom da dodatno promoviše Banjaluku kao otvoren grad i time upotpuni turističku ponudu.

Banjaluka prvi grad u BiH koji je dobio Viber stikere

BANJALUKA - Svako kome je Banjaluka draga srcu, sada će imati još jedan način da izrazi i podijeli ljubav prema ovom gradu. Počevši od danas, Viber paket stikera biće dostupan za besplatno preuzimanje, ističući poznate i drage simbole i znamenitosti grada.

MUP RS u ponedjeljak predstavlja 'chat bot' aplikaciju na viberu

​Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske predstaviće u ponedjeljak, 17. juna čet bot /chat bot/ aplikaciju Ministarstva na viberu kao jedan od novih modela direktne komunikacije MUP-a sa građanima, a samim tim i informisanja.

Banjaluka dobija viber stikere

​Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i direktor kompanije 'Prointer ITSS' Bojan Vujić, uručili su danas nagrade pobjednicima konkursa za izradu viber stikera na temu Banjaluke.

Primanje poruka i poziva na Viberu bez troškova rominga

Viberova nova usluga omogućava korisnicima koji putuju, žive van svoje matične zemlje ili se bave međunarodnim poslovanjem, da izaberu broj telefona u trenutnoj zemlji, na koji će se automatski usmjeravati svi pozivi i poruke koje stignu na njihov već postojeći Viber nalog

Na Viber stigao dark mode

Korisnici Vibera od danas imaju opciju da instaliraju dark mode na aplikaciji za razmjenjivanje poruka.

Najčitanije