Viber

Skype i Viber uskoro pod pratnjom policije

Bezbjednosne agencije u BiH još nisu ispunile sve zadatke da bi borbu protiv organizovanog kriminala podigle na viši nivo, a jedna od prepreka je, kako piše u najnovijem izvještaju, nemogućnost presretanja onlajn razgovora, ali to bi uskoro moglo da se promijeni.

Za Udružene žene u Banjaluci uvredljiv Viber stiker "Ovdje je 7/1"

Fondacija Udružene žene Banjaluka osuđuje odluku Grada Banjaluka da u okviru Viber paketa stikera o tom gradu uvrsti stiker koji, kako je saopšteno, na uvredljiv i seksistički način predstavlja žene Banjaluke, s namjerom da dodatno promoviše Banjaluku kao otvoren grad i time upotpuni turističku ponudu.

Banjaluka prvi grad u BiH koji je dobio Viber stikere

BANJALUKA - Svako kome je Banjaluka draga srcu, sada će imati još jedan način da izrazi i podijeli ljubav prema ovom gradu. Počevši od danas, Viber paket stikera biće dostupan za besplatno preuzimanje, ističući poznate i drage simbole i znamenitosti grada.

MUP RS u ponedjeljak predstavlja 'chat bot' aplikaciju na viberu

​Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske predstaviće u ponedjeljak, 17. juna čet bot /chat bot/ aplikaciju Ministarstva na viberu kao jedan od novih modela direktne komunikacije MUP-a sa građanima, a samim tim i informisanja.

Banjaluka dobija viber stikere

​Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i direktor kompanije 'Prointer ITSS' Bojan Vujić, uručili su danas nagrade pobjednicima konkursa za izradu viber stikera na temu Banjaluke.

Primanje poruka i poziva na Viberu bez troškova rominga

Viberova nova usluga omogućava korisnicima koji putuju, žive van svoje matične zemlje ili se bave međunarodnim poslovanjem, da izaberu broj telefona u trenutnoj zemlji, na koji će se automatski usmjeravati svi pozivi i poruke koje stignu na njihov već postojeći Viber nalog

Na Viber stigao dark mode

Korisnici Vibera od danas imaju opciju da instaliraju dark mode na aplikaciji za razmjenjivanje poruka.

Viber predstavio novi izgled uz dodatne opcije

Viber je u decembru proslavio osmi rođendan, a juče je predstavio novu verziju s izmijenjenim izgledom.

Šta je U-Report, novi servis na Viberu?

Korisnici Vibera i Facebook messengera u BiH od danas se mogu registrovati na komunikacijski kanal U-Report, koji predstavlja glas javnosti i promoviše učešće prvenstveno mladih, u stvaranju pozitivne društvene promjene.

Viber uvodi opciju koja će vas obradovati

Viber postoji već osam godina, a u prve četiri godine generisao je veliki broj korisnika, da bi ga 2014. godine za milijardu dolara kupio japanski e-commerce gigant Rakuten.

Najčitanije