Vijetnam

Saigonska egzekucija: Otkrivena tajna najpoznatije ratne fotografije

Pištolj je već trznuo u ispruženoj ruci vojnika, dok se zarobljenikovo lice zgrčilo od udara metka koji ulazi u lobanju. U lijevom uglu fotografije je vojnik koji je šokiran pucnjem, napravio grimasu.

Tramp napustio svečani prijem prije kraja

HANOI - Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp napustio je salu u kojoj se održavao prijem u čast lidera samita APEK-a prije završetka, tokom večere lideri Rusije i SAD nisu razgovarali, prenosi dopisnik Sputnjika iz Vijetnama.

Tramp izbjegao susret sa Putinom

DANANG - Američki predsjednik Donald Tramp nije došao na sastanak lidera država Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje sa članovima Poslovnog savjeta, gdje je mogao da se sastane sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Kremlj: Kontradiktorni signali, susret Putin-Tramp na ovaj ili onaj način

DA NANG - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da Moskva prima kontradiktorne signale iz SAD o mogućem sastanku ruskog predsjednika Vladimira Putina i američkog predsjednika Donalda Tramp u Vijetnamu, prenosi Rojters.

Najmanje 19 mrtvih u oluji u VIjetnamu

HANOJ - Najmanje 19 osoba je poginulo danas u tajfunu Demri, koji je pogodio centralni i južni Vijetnam, samo dva dana uoči početka samita lidera azijsko-pacifičkih zemalja, saopštila je vijetnamska vlada.

U poplavama u Vijetnamu nastradalo 68 osoba, 34 nestalo

HANOJ - Najmanje 68 osoba je nastradalo, a 34 se vode kao nestale u poplavma i odronima, koje su izazvale obilne padavine u Vijetnamu, saopštili su danas vijetnamski zvaničnici.

Najsmrtonosnije nevrijeme u Vijetnamu

HANOJ - Broj poginulih u poplavama i klizištima u sjevernim i središnjim dijelovima Vijetnama porastao je na 54 osobe, saopštili su danas zvaničnici.

Tajfun Doksurio pogodio Vijetnam, skoro 300.000 evakuisano

HANOJ - Tajfun Doksuri pogodio centralni dio Vijetnama s maksimalnom brzinom vjetra od 135 km na sat. Srušeni krovovi, oborena su stabla i oštećeni stubovi za struju.

Vijetnam se sprema za tropski ciklon

HANOJ - Vijetnam se priprema za tajfun Doksuri, za koji se očekuje da će biti najsnažniji tropski ciklon u toj zemlji u proteklih nekoliko godina.

Ljutim papričicama silovala suprugovu ljubavnicu

Dvadesettrogodišnja Vijetnamka Li Čanel saznala je da je njen suprug Čien Keo (24) vara, pa je odlučila, uz pomoć svojih drugarica, da se osveti njegovoj ljubavnici.

Reklame

Najčitanije