Vikendica

Obijena vikendica, ukraden alat

MODRIČA - Policijskoj stanici Modriča prijavljeno je da je izvršena provala u vikendicu na području opštine Modriča, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Plin razorio vikendicu inspektorke u Banjaluci

BANJALUKA - Jasminki Čapljak (58), inspektorki rada u Gradskoj upravi grada Banjaluka, u eksploziji je uništena vikendica u Priječanima, a dosadašnji rezultati istrage ukazuju da je za sve kriv - plin.

Oštećena vikendica u Banjaluci, naređen uviđaj

BANJALUKA - Vikendica u banjalučkom naselju Priječani, vlasništvo J.Č, oštećena je pod još neutvrđenim okolnostima, potvrđeno je "Nezavisnim".

Iz vikendice ukradeni kućanski aparati i piće

ISTOČNO SARAJEVO - Nepoznati izvršilac ili više njih iz vikendice u mjestu Dvorišta u opštini Pale ukrali su kućanske aparate i alkoholno piće, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Iz vikendice ukradene alatne mašine

ISTOČNO SARAJEVO - Nepoznati izvršilac ili više njih ukrali su nekoliko alatnih mašina i veću količinu alata iz vikendice u vlasništvu lica čiji su inicijali I.K. u mjestu Kopljevčići u opštini Sokolac.

Izgorjela montažna vikendica

BRATUNAC - U požaru u Krasanpolju, kod Bratunca, potpuno je izgorjela montažna vikendica u privatnom vlasništvu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Najčitanije