Vikiliks

Ekvador objavio koliko je koštao Asanžov boravak u ambasadi u Londonu

KIO - Boravak Džulijana Asanža u ambasadi Ekvadora u Londonu koštao je 800.000 dolara, a ne šest miliona kako je ranije saopštilo ekvadorsko ministarstvo.

Nakon hapšenja Asanža hakeri napali Ekvador 40 miliona puta

Zamjenik ministra za informacione i komunikacione tehnologije Ekvadora Patrisio Real saopštio je da je došlo do 40 miliona sajber-napada čije mete su bili sajtovi državnih ustanova te zemlje, nakon hapšenja osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, javlja AFP.

Objavljen snimak: Šta je Asanž radio u Ekvadorskoj ambasadi?

Na snimcima koji su nastali u ambasadi Ekvadora u Londonu, u kojoj je Džulijan Asanž proveo posljednjih sedam godina, vidi se kako osnivač Vikiliksa vozi skejtbord.

Otkrivena sudbina Asanžovog mačka

Mačak Kastro osnivača organizacije Vikiliks Džulijana Asanža se nalazi na bezbjednom mjestu, napisala je na Twitteru ta organizacija.

Asanžov otac traži od australijske vlasti da vrati Džulijana u domovinu

Otac osnivača Vikilikssa Džulijana Asanža, pozvao je australijsku vladu da pomogne njegovom sinu i predložio da ga vrate u domovinu.

Hrvat koji je često posjećivao Asanža: Strpaće ga u zatvor Gvantanamo tipa

ZAGREB - Hrvat koji je najčešće posjećivao osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža je filozof Srećko Horvat, pišu mediji u ovoj susjednoj državi.

Asanž već proglašen krivim, presuda drugog maja

LONDON - Sudija u Londonu proglasio je osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža krivim za kršenje uslova kaucije 2012. godine, a presuda će mu biti izrečena 2. maja.

Šta je Asanž uzvikivao dok su ga hapsili?

LONDON - Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž uhapšen je danas u Londonu na zahtjev Sjedinjenih Američkih Država, potvrdio je "Scotland Yard".

Asanž bi mogao uskoro biti uhapšen

LONDON - Osnivač "Vikiliksa" Džulijan Asanž biće protjeran iz Ambasade Ekvadora u Londonu u roku od nekoliko časova, saopštio je ovoj kompaniji neimenovani izvor upoznat sa slučajem.

Američki tužilac slučajno otkrio da je Asanž osuđen

VAŠINGTON - Sudija američkog saveznog okružnog suda odbila je zahtjev da otpečati krivične optužbe protiv osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža, koje su greškom otkrivene u drugom slučaju.

Najčitanije