Viktorija Bekam

Dejvid i Viktorija Bekam prave tunel ispod kuće od 8 miliona dolara

Popularni bračni par Dejvid i Viktorija Bekam želi da napravi podzemni tunel, koji bi povezivao spavaću sobu sa njihovom garažom luksuznih automobila. Ovako bi mogli da imaju svojevrstan "plan bjekstva", ukoliko im bezbijednost bude ugrožena.

I to se desilo: Viktorija Bekam se nasmijala

Viktorija Bekam, slavna dizajenrka, konačno je pokazala osmjeh.

Bivša zaposlena tuži Viktoriju Bekam zbog povreda na poslu

Viktoriju Bekam tuži bivša zaposlena koja tvrdi da je pretrpjela "povredu koja se mijenja u životu" radeći za modnog mogula.

Viktorija Bekam lansira novu paletu sijenki

Viktorija Bekam najavljuje lansiranje svoje Smokey Eye Brick palete u novoj neutralnoj varijanti, nazvanoj Silk, a biće dostupna u Signature, Tuxedo, Royal i Tweed varijantama.

Viktorija Bekam ganula fanove fotografijom Dejvida i njihovog sina

Viktorija Bekam podijelila je veoma dirljivu fotografiju na Instagramu povodom 21. rođendana svog sina Bruklina.

Romantični Dejvid Bekam otkrio zašto se zaljubio u Viktoriju

U video zapisu koji je Viktorija Bekam (45) podijelila na Instagramu njen suprug Dejvid (44) otkriva kako se zaljubio u nju.

Viktorija Bekam: Moja djeca se stide mog postojanja

Bivša Spajsica, a sada uspješna dizajnerka, 45-godišnja Viktorija Bekam, iako naizgled ima odličan odnos sa sinovima, 20-godišnjim Bruklinom, 17-godišnjim Romeom, 14-godišnjim Kruzom i osmogodišnjom Harper Seven, koje je dobila u braku s bivšim fudbalerom, 44-godišnjim Dejvidom Bekamom, iskreno je i javno priznala kako bi njena djeca najradije htela da "ona ne postoji".

Viktorija Bekam propala kao Youtuberka

Bivša članica grupe Spice Girls i supruga Dejvida Bekama Viktorija Bekam željela je da se oproba kao influenserka, pa je početkom godine pokrenula svoj kanal na Youtube kako bi obožavaocima širom svijeta dijelila savjete o ljepoti, pokazivala svoje projekte i slično.

Viktorija šokirala Bekama poklonom

U dugogodišnjoj karijeri, fudbaler Dejvid Bekam morao je da pretrpi brojne podvale i šale na svoj računa, ali nikada nije prihvatio nadimak Dejv.

Viktorija Bekam Dejvidov poklon platila 8 dolara

​Slavni sportista Dejvid Bekam u četvrtak je napunio 44. godine, a porodica mu je za ovu priliku priredila iznenađenje.

Najčitanije