Vil Smit

Vil Smit 10 godina zabranjen na dodjeli Oskara zbog šamara

Donesena je odluka o sankcijama koje će snositi Vil Smit zbog toga što je na dodjeli Oskara 27. marta ošamario Krisa Roka.

Odbor u petak odlučuje o sudbini Vila Smita nakon šamara na dodjeli Oskara

Odbor Akademije filmskih umjetnosti i nauke sastaće se sutra, u petak, a ne 18. aprila, kako je ranije najavljeno, kako bi diskutovao o "mogućim sankcijama" za Vila Smita, nakon što je glumac ošamario Krisa Roka na dodjeli Oskara 27. marta.

Supruga Vila Smita ponovo u centru pažnje

Supruga Vila Smita, Džejda Smit, još jednom je dospjela na naslovnice svjetskih medija, a ovoga puta zbog prevare.

Istina iza reakcije Nikol Kidman na dodjeli Oskara

Rođen je novi mim… Istinski poznavaoci oblasti znaju kada će fotografija postati viralna i prerasti u mim, pogotovo ako izražava zajedničku emociju, još više ako je smiješna, a posebno ukoliko prikazuje poznatu ličnost. Dakle, kada je na društvenim mrežama osvanula fotografija zapanjene Nikol Kidman širom otvorenih usta, na dodjeli Oskara, presuda je stigla odmah.

Kris Rok se oglasio poslije šamara: "Biće ozbiljno"

Kris Rok je dočekan ovacijama dok je izlazio na scenu u Bostonu na svom prvom nastupu otkako ga je Vil Smit ošamario na dodjeli Oskara. Tom prilikom Rok je upitao publiku: "Pa, kakav je bio vaš vikend" - prije nego što im je rekao da ne namjerava da se pozabavi incidentom jer "još uvijek procesuira šta se dogodilo".

Akademija saopštila: Smit odbio da napusti dodjelu poslije incidenta

Glumac Vil Smit odbio je zahtjev da napusti ceremoniju dodjele Oskara nakon što je ošamario voditelja Krisa Roka, saopštila je danas Američka filmska akademija, nakon što je pokrenula proceduru koja bi mogla da dovede do izbacivanja dobitnika nagrade za najboljeg glumca iz organizacije.

Supruga Vila Smita se oglasila nakon šamara na dodjeli Oskara

Džejda Pinket Smit je prekinula tišinu i prvi put se oglasila nakon što je njen suprug na dodjeli Oskara ošamario komičara Krisa Roka.

Vil Smit se izvinio Krisu Roku jer ga je ošamario

Holivudski glumac Vil Smit izvinio se komičaru Krisu Roku jer ga je ošamario tokom ceremonije dodjele Oskara.

Akademija osuđuje šamaranje voditelja, istraga protiv Smita

Američka Akademija filmske umjetnosti i nauke saopštila je danas da osuđuje postupak glumca Vila Smita tokom dodjele Oskara i da će pokrenuti istragu nakon što je ošamario voditelja na ceremoniji, komičara Krisa Roka.

Pogledajte reakciju Nikol Kidman na šamar Vila Smita na dodjeli Oskara

Na 94. dodjeli Oskara Vil Smit je ošamario voditelja Krisa Roka, o čemu se ne prestaje pričati. Rok se našalio na račun obrijane glave Džejde Pinket Smit.

Policija se oglasila o skandalu na dodjeli Oskara

Nakon incidenta na ovogodišnjoj dodjeli Oskara, kada je glumac Vil Smit na bini udario Krisa Roka, policijska uprava Los Anđelesa potvrdila je za Variety da je komičar odbio da podnese policijsku prijavu.

Vil Smit ošamario Krisa Roka usred dodjele Oskara

Ceremoniju 94. dodjele Oskara u Los Anđelesu obilježio je mali incident u kojem je glumac Vil Smit ošamario glumca Krisa Roka.

Kćerka Vila Smita i njen ljubavnik ne skidaju ruke jedno s drugog

Vilou Smit, kćerka Vila Smita i Džejde Pinket Smit, uslikana je u društvu muzičara De Vejna, a ovo možda ne bi bilo čudno da nije u višegodišnjoj vezi sa Tajlerom Kolom.

Vraća se serija koja je proslavila Vila Smita

Radi se rimejk "Princa sa Bel Era" u kome učestvuje i Vil Smit, zvijezda prethodnih šest sezona popularne serije, pišu američki mediji.

Pjevač šokirao: Godinama sam spavao sa ženom Vila Smita, on je to znao

Pjevač Ogast Alsina izjavio je da je godinama bio u vezi sa Džejdom Pinket Smit, i da je njen suprug, holivudska megazvijezda Vil Smit, to "znao i nije imao ništa protiv".

Najčitanije