Vila

Predstavljen časopis "Srpska vila", 26 pisaca iz istočne Hercegovine

U Narodnoj biblioteci u Trebinju večeras je, povodom vidovdanskih svečanosti, održano književno veče na kome je predstavljen 51. broj časopisa za književnost i kulturu "Srpska vila" u kome je zastupljeno 26 pisaca iz istočne Hercegovine.

Nevjerovatna vila Silvestera Stalonea na prodaju

Silvester Stalone, jedan od najpopularnijih i najuspješnijih glumaca svijeta, napravio je ime za sebe u svijetu nekretnina, kreirajući veličanstvene jedinstvene projekte, koji su ispunjeni elegantnim dekorom i umjetnošću. Jedno takvo remek djelo, upravo je stavljeno na prodaju.

Bil Gejts kupio vilu od 43 miliona dolara u Del Maru

Milijarder Bil Gejts i njegova žena Melinda Gejts dodali su predivnu vilu na obali mora u svoj spisak nekretnina. Suosnivač kompanije Majkrosoft i njegova supruga platili su vrtoglava 43 miliona dolara za vilu sa šest soba u Del Maru, u blizini San Dijega.

Vila inspirisana audi amblemom

Poljski arhitekta, Karina Vicijak, poznata je po kreiranju koncept domova koji su inspirisani čuvenim logoima.

Otkazan međunarodni festival horova "Zlatna vila"

PRIJEDOR - Međunarodni festival horova "Zlatna vila" otkazao je manifestaciju za ovu godinu zbog širenja virusa korona u svjetskim razmjerama, saopštio je Organizacioni odbor festivala.

Zavirite u vilu na Bahamima u kojoj je boravila Džeki Kenedi

Vila na Bahamima, koja je nekada bila u vlasništvu nasljednika imperije kečapa, Džeka Hajnsa, gdje je Džeki Kenedi bila redovni gost, sada se može kupiti po cijeni od 5.5 miliona dolara.

Indijski mogul napravio vilu na neboderu

Indijski grad Bangalore je dom jedne od najluksuznijih vila na svijetu - replike Bijele kuće koja se nalazi na krovu nebodera.

Određen i rezervni termin festivala "Zlatna vila"

Međunarodni festival pozorišta "Zlatna vila" u Prijedoru trebalo bi da bude održan od 20. do 26. aprila, ali je, zbog pandemije virusa korona, pripremljen i rezervni termin - od 25. do 31. maja, saopšteno je danas nakon sjednice Organizacionog odbora.

Saša Matić kupio luksuznu vilu u diplomatskom naselju

Pjevač Saša Matić (41) navodno je pazario luksuznu vilu u diplomatskom naselju na Košutnjaku.

Šest golova Sitija, čarolije Aguera i Mahreza

Fudbaleri Mančester sitija su deklasirali Aston Vilu sa 6:1 u 22. kolu Premijer lige.

Najčitanije