Vila

"Zlatna vila" od 18. do 24. aprila

PRIJEDOR - Pozorišni festival "Zlatna vila" biće održan u Prijedoru od 18. do 24. aprila, odlučio je Organizacioni odbor ove manifestacije.

Kalinić novi golman Aston Vile

Prvi golman fudbalske reprezentacije Hrvatske Lovre Kalinić novi je čuvar mreže Aston Vile, objavio je nekadašnji prvak Evrope, trenutno član Čempionšipa.

Luda utakmica: Na meču bivših prvaka Evrope palo 10 golova

Šteta je što su u Birmingemu Aston Vila i Notingem Forest derbi Championshipa igrali iste večeri kad je fudbalska Evropa uživala u utakmicama Lige šampiona. Da je ova utakmica odigrana bilo koji drugi dan, vjerovatno bi svi mediji pisali o njoj.

Gdje se nalaze i kako izgledaju najskuplje kuće na svijetu

Kako bi uporedili kako se kreću cijene luksuznih listinga širom svijeta, kompanija Yardi koja se bavi tehnologijom nekretnina, kreirala je listu najskupljih domova u nekolicini zemalja širom svijeta. Pola ovih nekretnina imaju cijene veće od 100 miliona dolara, što je definitivno obilježje rastuće snage tržišta u luksuznom dijelu ljestvice.

Hrvatska plijeni Tuđmanovu vilu

Neredovnih platiša poreza ima i u porodici prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, zbog čega se država uknjižila s potraživanjem u visini od 192.625,25 kuna (oko 50.000 KM) na njihovu porodičnu vilu u zagrebačkoj Nazorovoj ulici, piše "Jutarnji.hr".

Teri pomoćnik u Aston Vili

Fudbalski klub Aston Vila imenovao je Dina Smita za novog trenera, dok je za njegovog pomoćnika izabran Džon Teri, prenijeli su britanski mediji.

Aston Vila otpistila Brusa, da li će ga zamijeniti Anri?

Engleski fudbalski klub Aston Vila otpustio je trenera Stiva Brusa zbog loših rezultata u Čempionšipu.

U Engleskoj pronađena rimska vila veća od Tadž mahala

Velika rimska vila pronađena je na polju u Oksfordšajru puna trofeja, uključujući novčiće, kljove vepra i sarkofag sa skeletnim ostacima žene, koja je pripadala višem društvenom staležu.

Publika odlučila - najbolja predstava "Vila Sašino"

MRKONJIĆ GRAD -Predstava "Vila Sašino" pozorišta "Masuka" iz Velike Plane prema ocjeni publike proglašena je za najbolju na 10. Danima pozorišta u Mrkonjić Gradu.

Glumci iz Velike Plane odigrali predstavu "Vila Sašino"

MRKONJIĆ GRAD - U okviru manifestacije Dani pozorišta u Mrkonjić Gradu, glumci pozorišta "Masuka" iz Velike Plane odigrali su predstavu "Vila Sašino".

Najčitanije