Vila

Prvi put na festivalu "Zlatna vila" predstava sa BITEF-a

Predstavom "Šest likova traže autora" zagrebačkog Satiričkog kazališta "Kerempuh", u Prijedoru je počeo 14. Međunarodni festival pozorišta "Zlatna vila".

Večeras počinje festival "Zlatna vila"

PRIJEDOR - U Prijedoru će večeras biti otvoren Međunarodni festival pozorišta "Zlatna vila" koji će za sedam dana ugostiti sedam pozorišnih kuća iz Hrvatske, BiH, Srbije i Crne Gore.

Još danas i sutra promotivne cijene za festival "Zlatna vila"

PRIJEDOR - Organizacioni odbor Međunarodnog festivala pozorišta "Zlatna vila", koji će u Prijedoru od 18. do 24. aprila ugostiti sedam pozorišnih kuća iz Hrvatske, BiH, Srbije i Crne Gore, pozvao je ljubitelje teatra da još danas i sutra iskoriste mogućnost pretprodaje paketa ulaznica po promotivnoj cijeni.

Sedam predstava na festivalu "Zlatna vila"

Na Međunarodnom festivalu pozorišta "Zlatna vila" u Prijedoru od 18. do 24. aprila učestvovaće sedam pozorišnih kuća iz Hrvatske, BiH, Srbije i Crne Gore, najavili su danas članovi organizacionog odbora ovog festivala.

Tako to rade Englezi: Žestoka kazna huliganu za udaranje igrača

Navijač koji je utrčao na teren i nasrnuo na igrača Astona Vile Džeka Griliša osuđen je na zatvorsku i novčanu kaznu.

Huligan uletio na teren i udario fudbalera šakom

Nasilje na fudbalskim terenima u Engleskoj već godinama su rijetkost, ali da se nije u potpunosti iskorjenilo mogli smo da vidimo u meču Čempionšipa između Aston Vile i Birmingema.

"Zlatna vila" od 18. do 24. aprila

PRIJEDOR - Pozorišni festival "Zlatna vila" biće održan u Prijedoru od 18. do 24. aprila, odlučio je Organizacioni odbor ove manifestacije.

Kalinić novi golman Aston Vile

Prvi golman fudbalske reprezentacije Hrvatske Lovre Kalinić novi je čuvar mreže Aston Vile, objavio je nekadašnji prvak Evrope, trenutno član Čempionšipa.

Luda utakmica: Na meču bivših prvaka Evrope palo 10 golova

Šteta je što su u Birmingemu Aston Vila i Notingem Forest derbi Championshipa igrali iste večeri kad je fudbalska Evropa uživala u utakmicama Lige šampiona. Da je ova utakmica odigrana bilo koji drugi dan, vjerovatno bi svi mediji pisali o njoj.

Gdje se nalaze i kako izgledaju najskuplje kuće na svijetu

Kako bi uporedili kako se kreću cijene luksuznih listinga širom svijeta, kompanija Yardi koja se bavi tehnologijom nekretnina, kreirala je listu najskupljih domova u nekolicini zemalja širom svijeta. Pola ovih nekretnina imaju cijene veće od 100 miliona dolara, što je definitivno obilježje rastuće snage tržišta u luksuznom dijelu ljestvice.

Najčitanije