Vili Beroš

Beroš: Dogovorena saradnja sa Rusijom za nabavku vakcine

ZAGREB - Hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš izjavio je da je Hrvatska dogovorila s Rusijom saradnju oko nabavke vakcine, a da struka treba da nađe pravi put za interventni uvoz ruske vakcine.

Beroš: U Hrvatskoj nema mjesta popuštanju mjera

ZAGREB - Nema mjesta za popuštanje epidemioloških mjera, izjavio je danas ministar zdravlja Vili Beroš i pozvao građane na strpljenje.

Beroš: Nije bilo propusta u liječenju preminulog dječaka

ZAGREB - Hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš izjavio je danas da prema dokumentaciji koju je dobio iz Klinika za dječje bolesti i Klinike za infektivne bolesti, nije bilo propusta u liječenju 11-godišnjeg dječaka koji je najvjerovatnije preminuo od multisistemskog inflamatornog sindroma.

Beroš: Hrvatska ima najveći dvonedjeljni pad novozaraženih u EU

ZAGREB - Hrvatska ima najveći dvonedjeljni pad novozaraženih u Evropskoj uniji, objavio je na Twitteru hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš i dodao da zahvaljuje građanima što poštuju epidemiološke mjere.

Beroš od simptoma ima temperaturu i gubitak mirisa i ukusa

ZAGREB - Hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš, koji je pozitivan na virus korona, rekao je da od simptoma ima visoku temperaturu do čak 39.5, gubitak osjećaja za miris i djelimično za ukus.

Beroš: Zatvaranje i policijski čas u Hrvatskoj ne dolaze u obzir

VARAŽDIN - Zatvaranje i policijski čas u Hrvatskoj ne dolaze u obzir, ali je pooštravanje mjera moguće ako se epidemiološka situacija ne popravi, poručio je danas ministar zdravstva Vili Beroš.

Beroš: Zdravstveni sistem pod velikim pritiskom

ZAGREB - Ministar zdravstva Hrvatske Vili Beroš izjavio je danas da je pritisak na zdravstveni sistem zbog krize izazvane virusom korona snažan, ali da se zdravstvo zasad uspješno nosi s tim, ima spremne kapacitete za sve scenarije, te da se oprema i zdravstveni radnici organizuju prema potrebama.

Beroš: Ako zdravstveni sistem pukne, podnijeću ostavku

ZAGREB - Ministar zdravlja Hrvatske Vili Beroš izjavio je danas da nema utisak da je hrvatski zdravstveni sistem pukao, a ako se to desi, kaže da će podnijeti ostavku.

Ministar zdravlja Hrvatske naredio potpunu mobilizaciju zdravstva

ZAGREB - Aktualno stanje s virusom korona tjera nas sve u zdravstvenom sustavu na izvanredni angažman, od liječnika primarne zdravstvene zaštite, hitne pomoći, zavoda za javno zdravstvo do svih bolnica koje skrbe za sve oboljele, poručio je ministar zdravlja Hrvatske Vili Beroš putem svog Facebook profila

Beroš: Vlada Hrvatske će učiniti sve da nestašice lijekova ne bude

ZAGREB - Nakon najave veledrogerija da će danas obustaviti isporuku lijekova za većinu bolnica zbog enormnog duga od oko pet milijardi kuna, ministar zdravlja Hrvatske Vili Beroš kaže da će vlada učiniti sve da do nestašice lijekova ne dođe.

Najčitanije