Vinarija Vukoje

Podrumi "Vukoje 1982" objedinili zlatnu mediteransku osovinu

Podrumi "Vukoje 1982" i ove, kao i prethodnih dvije godine, našli su se među pet osvajača trofeja Bijeli grozd koji se, već petu godinu za redom, dodjeljuje na Međunarodnoj konferenciji o eno-gastro turizmu koju organizuje Udruženje za kulturu stola, G.E.T. iz Zagreba, Hrvatska.

Vinarija "Vukoje" najbolja u regiji

ILOK - Na imanju Principovac u Iloku, Hrvatska, u sklopu G.E.T. konferencije o eno-gastro turizmu u petak, 16. februara 2018. godine, "Podrumima Vukoje 1982" iz Trebinja dodijeljena je titula najboljeg u regiji "Regional Trophy", čime je završena ova četvrta međunarodna konferencija o eno-gastro turizmu.

Sveti Trifun u vinogradima "Vukoje"

TREBINJE - Porodica Vukoje, najpoznatija vinarska i vinogradarska porodica u Bosni i Hercegovini, proslavila je Svetog Trifuna, zaštitnika vinogradara, obilježavajući na ovaj dan i rezidbu u svom vinogorju Carski vinogradi.

Vrhunac uspješne godine: "Podrumu Vukoje 1982" nagrada za najbolji kvalitet vina

ZAGREB - "Podrum Vukoje 1982" osvojio je prvo mjesto za najbolji vinski podrum u oblasti eno-gastro turizma, kao i za kvalitet vina na šestoj po redu dodjeli "Bijelog grozda", nagrade najboljim vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam i pojedincima koji svojim aktivnostima doprinose razvoju i promovisanju vinske kulture.

Maslinovo ulje i loza novi aduti vinarije 'Vukoje'

TREBINJE - Pored široke ponude vina koja dolaze iz vinarije "Vukoje", u narednom periodu ovaj hercegovački brend pokreće proizvodnju maslinovog ulja i rakije od grožđa, popularne loze. Upravo to su dva projekta na kojima se radi i koji predstavljaju novitete u poznatoj vinariji.

Najčitanije