Vir

Počela izgradnja vodovoda za više zone Zelenog vira

Mještani gornjih dijelova Zelenog vira, odnosno oko 50 domaćinstava, dobiće uskoro vodu iz gradskog vodovoda, nakon što je juče počela izgradnja vodovodne mreže u ovom naselju.

Preminuo jedan od najvećih Loto dobitnika u istoriji

Dobitnik jedne od najvećih loto nagrada u Ujedinjenom Kraljevstvu umro je nakon kraće bolesti.

Njujork Tajms: Misteriozna priroda kulture Lepenskog Vira

Prije oko 8.000 godina, umjetnici koji su živeli u naselju na obali Dunava isklesali su gotovo 100 skulptura koje svjedoče o drevnoj kulturi Lepenskog vira, kojoj je prestižni američki list Nujork Tajms posvetio članak u broju od utorka.

Prijeteći transparent na Viru: Dragi gosti, čuvajte kosti

ZAGREB - Na ostrvu Vir u toku noći postavljen je transparent u kojem se turistima prijeti "da čuvaju kosti".

Jutarnji šok na Viru: Morski pas ušao u područje za kupače

U petak ujutro oko 8.30 sati, kupače na plaži Biskupljača na ostrvu Viru iznenadila je, a mnoge i uplašila, prava morska zvijer.

Četiri lica lakše povrijeđena u nezgodi u Zelenom viru

BANJALUKA - Četiri lica lakše su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Banjaluka-Čelinac u naselju Zeleni vir, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Uklonjen jedan, postavljen drugi radar u Zelenom viru

BANJALUKA - Stacionarni radar koji je bio postavljen u Zelenom viru na magistralnom putu Banjaluka-Kotor Varoš je uklonjen, jer je istekao ugovor MUP-a sa firmom čiji je bio radar, a MUP je ove sedmice na istu lokaciju postavio svoj postojeći stacionarni radar koji će biti u funkciji ubuduće na ovom mjestu i evidentirati prekoračenja brzine, rečeno je Srni u MUP-u Republike Srpske.

Roditeljska sloga izgradila igralište

BANJALUKA - Dječje igralište u naselju Zeleni vir svečano je otvoreno u četvrtak naveče, a najmlađi stanovnici konačno su dobili svoj prostor za igru.

Vir: Ostrvo sa pregršt prirodnih ljepota

Šum čistog mora i galebovi koje svakog trenutka možete vidjeti na nebu kako prelijeću preko vas ispuštajući svoj karakteristični zvuk, duge plaže, biciklističke staze i brojni sportski i kulturni sadržaji u kojima mladi i stariji turisti mogu da uživaju tokom čitave ljetne sezone glavna su obilježja ostrva Vir u Hrvatskoj.

Najčitanije