Vir

Preminuo jedan od najvećih Loto dobitnika u istoriji

Dobitnik jedne od najvećih loto nagrada u Ujedinjenom Kraljevstvu umro je nakon kraće bolesti.

Njujork Tajms: Misteriozna priroda kulture Lepenskog Vira

Prije oko 8.000 godina, umjetnici koji su živeli u naselju na obali Dunava isklesali su gotovo 100 skulptura koje svjedoče o drevnoj kulturi Lepenskog vira, kojoj je prestižni američki list Nujork Tajms posvetio članak u broju od utorka.

Prijeteći transparent na Viru: Dragi gosti, čuvajte kosti

ZAGREB - Na ostrvu Vir u toku noći postavljen je transparent u kojem se turistima prijeti "da čuvaju kosti".

Jutarnji šok na Viru: Morski pas ušao u područje za kupače

U petak ujutro oko 8.30 sati, kupače na plaži Biskupljača na ostrvu Viru iznenadila je, a mnoge i uplašila, prava morska zvijer.

Četiri lica lakše povrijeđena u nezgodi u Zelenom viru

BANJALUKA - Četiri lica lakše su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Banjaluka-Čelinac u naselju Zeleni vir, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Uklonjen jedan, postavljen drugi radar u Zelenom viru

BANJALUKA - Stacionarni radar koji je bio postavljen u Zelenom viru na magistralnom putu Banjaluka-Kotor Varoš je uklonjen, jer je istekao ugovor MUP-a sa firmom čiji je bio radar, a MUP je ove sedmice na istu lokaciju postavio svoj postojeći stacionarni radar koji će biti u funkciji ubuduće na ovom mjestu i evidentirati prekoračenja brzine, rečeno je Srni u MUP-u Republike Srpske.

Roditeljska sloga izgradila igralište

BANJALUKA - Dječje igralište u naselju Zeleni vir svečano je otvoreno u četvrtak naveče, a najmlađi stanovnici konačno su dobili svoj prostor za igru.

Vir: Ostrvo sa pregršt prirodnih ljepota

Šum čistog mora i galebovi koje svakog trenutka možete vidjeti na nebu kako prelijeću preko vas ispuštajući svoj karakteristični zvuk, duge plaže, biciklističke staze i brojni sportski i kulturni sadržaji u kojima mladi i stariji turisti mogu da uživaju tokom čitave ljetne sezone glavna su obilježja ostrva Vir u Hrvatskoj.

Najčitanije