Virus korona

Bordeli izdali preporuke za poze koje smanjuju rizik od zaraze

Švajcarski bordeli se nadaju nastavku s rada nakon karantina uvedenog zbog pandemije korona virusa, ali uz određene mjere.

Upoznajte Papil, francusku mačku koja je preživjela korona virus

Papil zadovoljno prede dok je vlasnik češka po leđima i glavi, dlaka joj je sjajna, a oči prodorno zelene - vratila se u 'staro normalno' nakon što se oporavila od Covida-19.

U Španiji drugi dan zaredom samo jedan smrtni slučaj od korone

MADRID - Dnevni broj smrtnih slučajeva od u Španiji je drugi dan zaredom samo jedan, nakon što su zdravstvene vlasti primijenile novu metodologiju za računanje novooboljelih i preminulih.

Član Bolonje negativan na drugom testu, nema izolacije

Neimenovani član stručnog štaba Bolonje, koji je juče bio pozitivan na korona virus, danas je dva puta testiran negativno i ekipa će moći redovno da trenira, saopštio je italijanski fudbalski klub.

Slučaj pacijentkinje u Hrvatskoj napravio pometnju

Slučaj starije žene (71) iz Kolana, u Zadarskoj županiji, koja se vodi kao osoba koja je preboljela korona virus, napravio je pometnju u Hrvatskoj.

Ruska vlada predstavila plan: Oporavak ekonomije u 500 koraka

MOSKVA - Ruska Vlada predstavila je plan oporavka ekonomije zbog pandemije virusa korona koji se sastoji iz devet celina i predviđa 500 najrazličitijih koraka.

Britanski premijer najavio oprezno ukidanje vanrednih mjera

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson danas je na redovnoj konferenciji za novinare, u pratnji dr Krisa Vajtija, šefa vladinog medicinskog tima i sir Patrika Valansa, savjetnika za zdravstvo u kabinetu premijera, najavio oprezno ublažavanje vanrednih mjera, prenosi BBC.

Radojičić: Uspjeh borbe protiv virusa korona je uspjeh građana

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, rekao je da se nada da smo konačno, nakon višemjesečne borbe, na kraju pandemije virusa korona.

Rukovodstvo MIP Rusije zahvalilo Dodiku i Vladi Srpske na pomoći

MOSKVA - Rukovodstvo Ministarstva inostranih poslova Ruske Federacije, na čelu sa ministrom Sergejem Lavrovim, zahvalilo je srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i vlasti u Republici Srpskoj na pomoći da se vrati u Moskvu 76 državljana Rusije, koji su zbog širenje epidemije virusa korona ostali u BiH i Srbiji.

Najčitanije