Viski

Japanski viski od skoro pola miliona dolara

​Yamazaki viski prodat je po cijeni od 430.000 dolara. Ovaj japanski viski je omiljeni izbor brojnih ljudi već godinama unazad, a njegova skorašnja prodaja učinila ga je najskupljim u toj naciji.

Banjalučani uživali u dašku američkog juga, spoju aroma i viskija

Nastao u New Orleansu, gradu čuda, misterije i dobre muzike, Southern Comfort donosi aromu američkog Juga – slatkasti okus u kombinaciji sa voćem i začinima, lagano klizi po nepcima i donosi ugođaj opuštenosti, užitka u savršenom trenutku i jedinstvenom okusu svojstvenom tom podneblju.

Viski od 1.2 miliona dolara obara sve rekorde

Dve flaše ograničenog izdanja Macallan viskija koje su kreirane 1926. godine i sazrijevale 60 godina u buradi od šeri drveta, aukcijski su prodate po cijeni od 1.2 miliona dolara, što je duplo više od procijenjene sume.

Dalmore 45 - viski od 12.500 dolara

Kolekcionari viskija radovali su se prvom aprilu, jer je Dalmore brend odabrao taj dan, kao datum lansiranja svog skupocjenog 45 godina starog singl malt viskija.

Njemački list: Na "crnoj listi" EU viski, đus i Harli

BERLIN- Evropska unija sprema "crnu listu" američkih proizvoda, ako zvanični Vašington ograniči uvoz aluminijuma i čelika, piše danas njemački list "Frankfurter algemajne cajtung".

10.000 dolara za jedan gutljaj viskija bile su bačene pare

Јedan gutljaj veoma starog škotskog viskija, koji je kineski milioner za velike pare popio u švajcarskom hotelu, nije baš bio ono što je kupac očekivao.

Najčitanije