Visoko

Otkriveni napadači na mladića iz Visokog

VISOKO - S.E. (53) i S.K. (32) iz Visokog osumnjičeni su da su na kućnom pragu pretukli Harisa Jovana Mataradžiju.

Mars, piramide i zlato privlače investitore i turiste

JEZERO, VAREŠ, VISOKO - Lansiranje rovera na Mars, na krater Jezero, nazvan po istoimenoj opštini u BiH, donijeće toj lokalnoj zajednici brojne benefite, baš kao što grad Visoko profitira od priče o piramidama, ili, recimo, opština Vareš od zlatne groznice.

NS RS: 30 dana rok za podatke novog rukovodstva studentske organizacije

BANJALUKA - Nacrtom zakona o izmjenama i dopunama Zakona o studentskom organizovanju predviđeno je da studentska predstavnička tijela i studentske organizacije u roku od 30 dana od dana izbora novog rukovodstva dostave ministarstvu podatke o tome radi upisa u registar.

Lančani sudar devet vozila

SARAJEVO - Na regionalnom putu kod Visokog dogodio se lančani sudar devet vozila, a povrijeđenih nije bilo.

Đoković opet u Visokom, ovaj put sa Jelenom

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković, dan nakon poraza u finalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala, stigao je u Bosnu i Hercegovinu.

Košarac u Visokom poručio: U trgovinama da bude više domaćih proizvoda

VISOKO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac i vlasnik kompanije "Suša komerc" iz Visokog Osman Suša saglasili su se danas da se u dijalogu poljoprivrednih proizvođača, prerađivača i tržnih centara mora naći rješenje da na policama u prodavnicama bude više domaćih proizvoda.

Potvrđena optužnica protiv Suljića: Bježeći od policije napravio haos

VISOKO - Potvrđena je optužnica protiv Adela Suljića iz Visokog, pritvorenog, a ranije osuđivanog, koja ga tereti da je prije mjesec dana, s drogom u autu, bježeći od policije vozio i trotoarom na kojem su bili pješaci, a potom se zakucao u tri lokalne radnje.

Zeljković: Uskoro preporuke za nastavu na fakultetima

BANJALUKA - Preporuke Instituta za odvijanje nastave na fakultetima se trenutno pripremaju i prije početka nastave u oktobru biće preporučene Ministarstvu, rekao je Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo RS.

Neobični ukusi lavande, ruže, zove i nane zarobljeni u flašice

Brend prirodnih sokova "Sherbetlook", koji spaja tradicionalne vrijednosti našeg podneblja sa modernim načinom života, nastao je u januaru 2019. godine.

Muškarac tražio cigaretu, pa napao bračni par

VISOKO - U Visokom se jutros dogodio novi incident u kojem su opet akteri bili migranti.

Najčitanije