Visoko

Košarac u Visokom poručio: U trgovinama da bude više domaćih proizvoda

VISOKO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac i vlasnik kompanije "Suša komerc" iz Visokog Osman Suša saglasili su se danas da se u dijalogu poljoprivrednih proizvođača, prerađivača i tržnih centara mora naći rješenje da na policama u prodavnicama bude više domaćih proizvoda.

Potvrđena optužnica protiv Suljića: Bježeći od policije napravio haos

VISOKO - Potvrđena je optužnica protiv Adela Suljića iz Visokog, pritvorenog, a ranije osuđivanog, koja ga tereti da je prije mjesec dana, s drogom u autu, bježeći od policije vozio i trotoarom na kojem su bili pješaci, a potom se zakucao u tri lokalne radnje.

Zeljković: Uskoro preporuke za nastavu na fakultetima

BANJALUKA - Preporuke Instituta za odvijanje nastave na fakultetima se trenutno pripremaju i prije početka nastave u oktobru biće preporučene Ministarstvu, rekao je Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo RS.

Neobični ukusi lavande, ruže, zove i nane zarobljeni u flašice

Brend prirodnih sokova "Sherbetlook", koji spaja tradicionalne vrijednosti našeg podneblja sa modernim načinom života, nastao je u januaru 2019. godine.

Muškarac tražio cigaretu, pa napao bračni par

VISOKO - U Visokom se jutros dogodio novi incident u kojem su opet akteri bili migranti.

U pucnjavi kod Visokog ubijena jedna osoba

VISOKO - Jedna osoba smrtno je stradala u pucnjavi koja se jutros dogodila u mjestu Križ kod Visokog, javljaju federalni mediji.

Đoković pohodio i Hram sv. Prokopija u Visokom

Na dan svetih besrebrenika Kozme i Damjana, 14. jula 2020. godine, u sklopu svoje privatne posjete Visokom i Fondaciji "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca", Novak Đoković je sa roditeljima posjetio i Hram sv. Prokopija u Visokom, saopštila je Mitropolija dabrobosanska.

Đoković obišao arheološki park u Visokom

Novak Đoković oko 15 časova je završio obilazak Arheološkog parka "Bosanska piramida Sunca" u Visokom.

Đoković nakon posjete Trebeviću, obilazi "Bosanske piramide Sunca"

Dolazak prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića u Bosnu i Hercegovinu izazvao je veliku pažnju javnosti.

Optužen za oštećenje tuđe stvari: Izvadio čakiju pa polupao BMW

VISOKO - Dino Limo iz Visokog optužen je da je namjerno polupao tuđi BMW, nanijevši vlasniku tog vozila štetu od oko 4.000 KM.

Najčitanije