Vitaminka

"Vitinka" preuzela "Vitaminku" za 5,5 miliona KM

BANJALUKA – Todor Panić, vlasnik kompanije „Vitinka“ iz Kozluka, kupio je danas na Banjalučkoj berzi većinski paket akcija banjalučke "Vitaminke" za 5,5 miliona KM od KREIS-INDUSTRIEHANDEL AG, odnosno Ilije Sirovine.

"Vitaminka" traži 50 radnika

BANJALUKA - Fabrika za preradu voća i povrća "Vitaminka" iz Banjaluke raspisala je oglas za prijem 50 radnika na određeno vrijeme.

Vitinki "zeleno svjetlo" za preuzimanje Vitaminke

SARAJEVO - Konkurencijski savjet BiH dao je zeleno svjetlo kompaniji "Vitinka" za preuzimanje banjalučkog preduzeća "Vitaminka", saznaju "Nezavisne".

"Vitinka" i definitivno kupuje "Vitaminku"

BANJALUKA - Kompanija "Vitinka" iz Kozluka definitivno kupuje banjalučku "Vitaminku", a cijeli slučaj sada je pred Konkurencijskim vijećem BiH, koje je objavilo obavještenje o prijavi namjere koncentracije.

"Vitinka" kupila "Vitaminku"

BANJALUKA - Kompanija "Vitinka" iz Zvornika kupuje banjalučku Fabriku za preradu voća i povrća "Vitaminka", saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Vitaminka "kiseli" minus: Nedostatak sirovina najveći uzrok lošeg poslovnog rezultata

BANJALUKA - Nedostatak sirovine za glavne proizvode, uz sve izraženiji nedostatak radne snage, glavni su razlozi za još jedan poslovni minus koji je zabilježila banjalučka "Vitaminka", kažu u njenoj upravi.

Vitaminka - Spoj modernog i tradicije glavni adut za budućnost

BANJALUKA - Banjalučka "Vitaminka", koja se sedam decenija bavi preradom voća i povrća te proizvodnjom sokova, i pored brojnih problema koje privrednicima donosi bh. tržište, ima velike planove za budućnost.

Najčitanije