Vitinka

Pitali smo građane BiH šta očekuju u 2048. godini (VIDEO)

Pitali smo građane šta očekuju od budućnosti, kako vide sebe, društvo, zemlju, svijet 2048. godine.

Vitinkini brendovi ponovo u top 100 "Must have" brendova u BIH

Vitinka, Vivia, Exotic Kruška i energetsko piće Richard brendovi su Vitinke nagrađeni još jednim priznanjem. Ovoga puta su ih trgovci uvrstili u najboljih 100 brendova u BIH.

"Vitinka" preuzela "Vitaminku" za 5,5 miliona KM

BANJALUKA – Todor Panić, vlasnik kompanije „Vitinka“ iz Kozluka, kupio je danas na Banjalučkoj berzi većinski paket akcija banjalučke "Vitaminke" za 5,5 miliona KM od KREIS-INDUSTRIEHANDEL AG, odnosno Ilije Sirovine.

Vitinki "zeleno svjetlo" za preuzimanje Vitaminke

SARAJEVO - Konkurencijski savjet BiH dao je zeleno svjetlo kompaniji "Vitinka" za preuzimanje banjalučkog preduzeća "Vitaminka", saznaju "Nezavisne".

"Vitinka" i definitivno kupuje "Vitaminku"

BANJALUKA - Kompanija "Vitinka" iz Kozluka definitivno kupuje banjalučku "Vitaminku", a cijeli slučaj sada je pred Konkurencijskim vijećem BiH, koje je objavilo obavještenje o prijavi namjere koncentracije.

Vitinka ponovo trijumfovala na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Na 86. Međunarodnom regionalnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, sinoć su na svečanoj ceremoniji "Veče šampiona", učesnicima zvanično uručena priznanja za kvalitet proizvoda.

"Vitinka" kupila "Vitaminku"

BANJALUKA - Kompanija "Vitinka" iz Zvornika kupuje banjalučku Fabriku za preradu voća i povrća "Vitaminka", saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Djeca poručuju: Čuvajmo vodu svaki dan

Uoči Svjetskog dana voda, kompanija Vitinka organizovala je edukativne radionice na temu zaštite voda za mališane u osnovnim školama širom Bosne i Hercegovine. Programom su obuhvaćeni najmlađi učenici koji kroz igru i zabavu, uče i ponavljaju koliko nam je voda važna i kako je trebamo čuvati i štediti.

Vitinka u top 100 "Must have" brendova u BiH

Prema istraživanju agencije Nielsen, brendovi kompanije Vitinka našli su se među top 100 "Must have" brendova u BiH. U pitanju je izbor bh. trgovaca koji su svojim glasovima odabrali listu brendova koje svaka bolje snabdjevena trgovina mora da ima. Tim povodom kompaniji Vitinka je na svečanom proglašenju najboljih 100 u Sarajevu dodijeljeno ovo prestižno priznanje i plaketa "Must have".

"Vitinki" nagrada za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti

BANJALUKA - U Banskom dvoru sinoć su dodijeljene nagrade najuspješnijim preduzećima u privredi Republike Srpske u 2017.godini na manifestaciji, koju je organizovala Privredna komora RS.

Najčitanije