Vješanje

Tracta (1928.): prvi automobil s prednjim pogonom

Francuska firma Tracta napravila je i prvi zglob konstantne brzine, uslijedili su američki Ruxton i Cord L-29 te njemački Stoewer V5, DKW F1, Adler Trumf, a 1934. stiže slavni Citroēn Traction Avant…

Amerikanka u podrumu objesila kćerku i sina

Tridesetšestogodišnja Amerikanka optužena je da je objesila svoje dvoje djece u podrumu u Pensilvaniji iako tvrdi da su četvorogodišnjakinja i njen osmogodišnji brat počinili samoubistvo.

Djevojčica (15) izvršila samoubistvo vješanjem

​U pomoćnom objektu u ulici Vladimira Nazora u Senti, u Vojvodini, rano jutros, pronađeno je tijelo H.P. (15) bez znakova života.

Starac se objesio u blizini porodične kuće

KUPRES - U blizini porodične kuće u mjestu Goravci pored Kupresa, 82-godišnji M. H. iz Kupresa u srijedu je izvršio samoubistvo vješanjem.

Objesila se na tavanu porodične kuće

TOMISLAVGRAD - Na tavanu porodične kuće u mjestu Brišnik pored Tomislavgrada u utorak se objesila 50-godišnja B.T iz Tomislavgrada.

Pacijent se objesio u bolničkoj sobi

Šezdesetsedmogodišnji muškarac iz okoline Zadra objesio se u noći sa petka na subotu u zadarskoj Opštoj bolnici.

"Sumnjala na muževo nevjerstvo, planirala vješanje suparnice"

BIJELJINA, SREBRENICA - Potvrđena je optužnica protiv Slavice Jovanović (60) iz Srebrenice, a koju terete da je planirala vješanje sugrađanke Rade I. (54), vjerujući da joj je - suparnica.

Djevojka se objesila u porodičnoj kući

Devetnaestogodišnja djevojka u utorak naveče počinila je samoubistvo u porodičnoj kući u mjestu Donje Putićevo kod Travnika javljaju federalni mediji.

Lovci pronašli leš u fazi raspadanja obješen o granu

Leš za sada nepoznatog muškarca, obješen o granu i u poodmakloj fazi raspadanja pronađen je u naselju Visibaba na periferiji Požege u Srbiji.

Muškarac se objesio na balkonu

TUZLA - Osamdesetšestogodišnji muškarac izvršio je jutros samoubistvo vješanjem u tuzlanskom naselju Brčanska Malta, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Najčitanije