Vježba

Uskoro zajednička vojna vježba Srbije i Kine?

BEOGRAD -Vojni ataše pri ambasadi Kine u Srbiji pukovnik Vu Jongđi na prijemu povodom 92. godišnjice od osnivanja Narodnooslobodilačke armije Kine govorio je o važnosti saadnje sa Srbijom, podsjetivši da su se predsjednici Si Ðinping i Aleksandar Vučić do sada šest puta sastali i da su ti susreti i razgovori dopirinijeli jačanju sveobuhvatnog strateškog partnerstva između dvije zemlje.

"Novosti": U Hrvatskoj pod zastavom NATO pjevali o klanju Srba

BEOGRAD - Vojnu vježbu povodom 10 godina članstva Hrvatske u NATO, održanu na poligonu "Eugen Kvaternik" kod Slunja, obilježio je skandal u kojem su hrvatski vojnici zajedno sa pripadnicima takozvane vojske Kosova pjevali ustaške pjesme o klanju Srba, pišu beogradske "Večernje novosti".

Matematika nije problem ako se redovno vježba

​DOBOJ - Nisu rješavali zadatke, ali su više od pola sata razgovarali o matematici, koja većini đaka nije omiljeni predmet u školi, ali zato Dušanu Gariću (19), maturantu dobojske Gimnazije "Jovan Dučić", koji se plasirao na Matematičku olimpijadu, i Borisu Jeriniću, gradonačelniku Doboja, ne predstavlja problem.

Vježba u Hrvatskoj: U američkom desantu na Slunj i "kosovski vojnici"

ZAGREB - Na međunarodnoj vojnoj vežbi "Hitni odgovor 19", koja se održava na teritoriji Hrvatske, izvršen je vazdušni desant američkih snaga na vojni poligon "Eugen Kvaternik" kod Slunja, saopštilo je danas hrvatsko Ministarstvo odbrane, prenosi Hina.

Počela NATO vježba u Hrvatskoj, uz učešće vojske Kosova

ZAGREB - U Hrvatskoj je tokom maja i juna planirano održavanje tri međunarodne vojne vježbe, u kojima će učestvovati i pripadnici takozvane "vojske Kosova", a prva je počela danas povodom obeležavanja 10. godišnjice članstva Hrvatske u NATO.

Trening za napumpavanje grudi

Ako želite da vam grudi budu veće i snažnije, onda je ovo savršeni trening za vas.

Preskakanje užeta troši više kalorija od trčanja

Preskakanje užeta je zabavno bez obzira koliko godina imali, a posebice onima koji vode računa o fizičkom izgledu.

Oporavak na Volstritu, evropske berze mješovite

​LONDON/NJUJORK – Akcije na Volstritu su današnje trgovanje započele s rastom, zahvaljujući ohrabrujućim izveštajima pojedinih kompanija o njihovom poslovanju u prvom kvartalu, dok evropske berze bilježe mješovite rezultate.

Crnomorska flota na nogama zbog NATO vježbe

MOSKVA - Izviđački i jurišni brodovi ruske Crnomorske flote, kao i njeni obalski raketni sistemi stavljeni su u stanje pripravnosti zbog NATO vježbe u Crnom moru.

U Bratuncu izvedena pokazna vježba policije

BRATUNAC - Pripadnici Jednice za podršku Policijske uprave Zvornik i Policijske stanice Bratunac izveli su danas pokaznu vježbu na bratunačkom Trgu Miloša Obilića, u okviru obilježavanja Dana policije Republike Srpske.

Najčitanije