Vježba

Objavljen snimak ruske vojne vježbe kod ukrajinske granice

MOSKVA - Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je danas fotografije i snimke na kojima se vide vojnici, tenkovi i raketni bacači koji su stacionirani u blizini granice sa Ukrajinom.

Iran, Rusija i Kina počele zajedničke mornaričke vježbe

TEHERAN - Iran, Rusija i Kina počeli su danas zajedničke mornaričke vježbe u Indijskom okeanu, s ciljem povećanja pomorske bezbjednosnosti.

Tri načina da se istegnete poslije napornog dana

Poslije svakodnevnog sjedenja u kancelarijama, ono što tijelu treba je malo fizičke aktivnosti i mobilnosti.

Ruski vojnici će uvježbavati zauzimanje teritorije na granici s Ukrajinom

MOSKVA - Više stotina padobranaca ruske vojske će, tokom ove sedmice, učestvovati u manevrima kod granice s Ukrajinom, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane, prenose ruski mediji.

Jedinice Vojske Srbije na vježbi u Njemačkoj

BEOGRAD - Pripadnici Vojske Srbije učestvuju na međunarodnoj vežbi "Združeni odgovor 16" (Combined Resolve 16), koja se od 6. do 20. decembra održava u multinacionalnom centru za obuku "Hoenfels" u Njemačkoj.

Vježba koja smanjuje napetost i otklanja stres

Klinička psihologinja i instruktorka joge Kloi Karmajkl, kad ima loš dan, okreće se "pozdravu Sunca" - jogi, kako bi raspršila neugodne emocije.

Na Manjači predstavljeni novi kapaciteti za obuku

SARAJEVO - Na Manjači je danas predstavljen dosadašnji razvoj Centra za borbenu obuku Oružanih snaga BiH, koji je ostvaren kroz partnerstvo i podršku Vlade Velike Britanije, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane u Savjetu ministara.

Putin: Ozbiljan izazov za Rusiju - NATO koristi avijaciju sa bojevim oružjem

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da su vježbe NATO u Crnom Moru ozbiljan izazov za Rusiju.

EUFOR potvrdio: Naš avion je pratio vježbu MUP-a RS

BANJALUKA - Iz EUFOR-a je u petak potvrđeno da su nadzirali današnju vježbu MUP-a RS na Jahorini.

Avion EUFOR-a motrio vježbu MUP-a RS

ISTOČNO SARAJEVO - Taktičko-pokaznu vježbu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koja je u petak održana na dvije lokacije, odnosno u Donjim Baraćima, kod Mrkonjić Grada, i na Jahorini, na ovoj olimpijskoj planini je nadgledao avion EUFOR-a, što, ističu iz MUP-a RS, nije najavljeno.

Najčitanije