Vježba

Otkazani putnički letovi na Tajvanu

TAJPEJ - Na Tajvanu su danas otkazani letovi putničkih avio-kompanija, pošto je kineska mornarica počela vježbu gađanja bojevom municijom u blizini tog ostrva, dan poslije posjete predsjedavajuće Predstavničkog doma Nensi Pelosi Tajvanu.

Morska aktivnost koja topi kilograme i zateže figure, a nije plivanje

Odlazak na more, pored uživanja, donosi i brojne zdravstvene prednosti. Morska voda čisti kožu, morska hrana je lagana i zdrava, a razni morski sportovi troše kalorije i grade mišiće.

Ruske snage uvježbavale simulirane nuklearne raketne napade

MOSKVA - Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su njene snage uvježbavale simulirane nuklearne raketne napade u Kalinjingradu, zapadnoj enklavi koja se nalazi između Poljske i Litvanije.

Vojska Srbije prikazuje sposobnosti na vježbi "Štit 2022"

BEOGRAD - Na Batajničkom aerodromu danas će biti održana vježba "Štit 2022" tokom koje će biti predstavljeno više od 300 borbenih sredstava Vojske Srbije, među kojima i najnoviji kineski raketni sistem.

4 najbolje vježbe oblikovanja ruku za žene

Već znamo puno vježbi za oblikovanje ruku. Neki su više, dok su drugi manje učinkovite. Ćetiri vježbe se smatraju prilično učinkovitima pa ih uključite u trening ako želite voditi računa o obliku ruku.

Da li se brže mršavi kada silazite niz stepenice ili kada se penjete

Praznici jesu izvrstan izgovor da jedete puno čokolade, ali mnogi ljudi vide upravo ovaj dio godine i kao vrijeme za početak dovođenja svog tijela u formu za ljeto. Svi znamo prednosti vježbanja, kako za mozak, tako i za tijelo, ali može biti teško motivisati se na početak promjena.

U Beogradu počasna paljba povodom Dana vojske

BEOGRAD - Na Savskom platou Beogradske tvrđave, povodom Dana Vojske, izvršena je počasna paljba sa deset plotuna iz šest artiljerijskih oruđa, kojoj je prethodilo dizanje zastave Srbije i intoniranje himne "Bože pravde".

Održana vježba Euleksa i kosovske policije

PRIŠTINA - Šef misije Euleks na Kosovu Lars Gunar Vigemark saopštio je da je na poligonu "Vrela" u Prištini održana zajednička terenska vježba kosovske policije i Euleksa.

Najbolje fizičke vježbe za žene starije od 60 godina

Ako ste se čitavog života bavili određenom vrstom vježbanja, i dalje vam odgovara i uživate, nema potrebe da mijenjate način vježbanja samo zato što imate više od 60 godina. Ništa ne može biti bolje od činjenice da ste tako aktivni i vitalni u svojim godinama. Ako ste cijeli život redovno trenirali, bićete i sigurno ste u prednosti jer će vaše tijelo biti okretno i spremno za redovno bavljenje sportom.

Ruske vježbe sa "Kalibrima" u Japanskom moru

Sa dvije podmornice ruske Pacifičke flote lansirane su, u okviru vježbi, krstareće rakete "Kalibar" na ciljeve u Japanskom moru, saopštila je danas ta flota.

Pogledajte dramatičnu vježbu MUP-a u Zalužanima

BANJALUKA - Pucnji, detonacije, te nadlijetanje helikoptera, scene su koje su danas zabilježene u banjalučkom naselju Zalužani, gdje su pripadnici MUP-a Srpske pokazali svoje umijeće.

NATO i partneri počinju veliku vježbu u Norveškoj

OSLO - NATO je danas sa partnerima započeo veliku vojnu vježbu u Norveškoj koja je planirana prije ruskog napada na Ukrajinu.

Rusija objavila snimke testiranja nuklearnih raketa

Rusija je u subotu uspješno testirala svoje nuklearne balističke rakete i hipersonične rakete u sklopu godišnjih strateških vježbi "Grom", saopštio je Kremlj.

Rusija najavila vježbu nuklearnih snaga, Putin će nadgledati

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin će sutra nadgledati vježbe ruskih nuklearnih snaga u sklopu kojih je planirano lansiranje balističkih i krstarećih raketa, javlja agencija Interfaks pozivajući se na rusko ministarstvo odbrane.

Objavljen snimak, neke ruske trupe se povlače

MOSKVA - Ruske trupe će se vratiti u svoje vojne garnizone po završetku vježbi, a jedinice ruske Južne i Zapadne vojne oblasti su već počele da utovaruju opremu za svoj odlazak, izjavio je danas portparol ruskog Ministarstva odbrane general-major Igor Konašenkov.

Najčitanije