Vježba

Pokazna vježba Kfora na KiM za vanredne situacije

PRIŠTINA - Misija Kfora na KiM sa više od 200 pripadnika, 50 vozila i dva višenamjenska helikoptera sprovela je vježbu Zapadna oluja koja je imala za cilj da pokaže visok nivo spremnosti jedinica za upravljanje u vanrednim situacijama, kao i primjenljive komandno-kontrolne procedure u međusobnoj komunikaciji.

Srpski "pancir" prvi put gađao ciljeve na zemlji, a "pasars" u vazduhu

Pripadnici 250. raketne brigade za protivvazduhoplovna dejstva izveli su na "Pasuljanskim livadama" gađanje iz artiljerijsko-raketnih sistema "pasars" i "pancir S1". To je dio pripreme za veliku vježbu koju će Vojska Srbije, kako je najavljeno, izvesti u oktobru.

Srbija zamrznula vojne vježbe sa svim partnerima

BEOGRAD - Vlada Srbije donijela je danas odluku da u narednih šest mjeseci prekine sa svim vojnim vježbama i svim aktivnostima sa svim partnerima.

Na sarajevskom aerodromu simulirana otmica aviona i teroristički napad

SARAJEVO - Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo danas je, u okviru vojne vježbe "Brzi odgovor", izvedena metodsko-pokazna vježba tokom koje su simulirani otmica aviona i teroristički napad na ovaj aerodrom, saopšteno je iz Eufora.

Ankara najavila vojnu vježbu u Sredozemnom moru

Turska je saopštila danas da će održati vojnu vježbu uz korištenje bojeve municije u istočnom dijelu Sredozemnog mora 1. i 2. septembra, što će biti novi u seriji manevara koji su pojačali tenzije u odnosima sa Grčkom.

Brodovi Crnomorske flote uvježbavaju udare dalekometnim "Kalibrima"

U skladu sa planom i programom borbene obuke posade na malom raketnom brodu MRK "Ingušetija", koji se nalazi u sastavu Crnomorske flote, realizovan je kompleks vježbi u akvatoriji Crnog mora. U okviru ove vojne vježbe dejstvovali su i sistemi PVO koji se nalaze na ovom brodu, gdje je pomoću artiljerijskog PVO modula AK-630M-2 "Duэt" odbijen napad protivbrodskom raketom koja je lansirana sa plovila uslovnog neprijatelja. AK-630M-2 "Duэt" može da ispali 10,000+ granata u minuti.

Da li ste znali da sreća može da se vježba?

Ljudi koji sebe smatraju vrlo srećnim nisu ni ljepši, ni bogatiji, ni uspješniji. Ono što ih izdvaja je to što su otkrili šta je to što ih čini srećnim, pa se prema tome vode u životu i svojim svakodnevnim aktivnostima.

Dva superseta za veće mišiće

Vjerovatno ne postoji muškarac koji ne bi htio imati veće mišiće, a kako bi svoj cilj i ostvarili biće potrebno da stimulišete hormon mišiće.

Vježbom do boljeg seksualnog života?

Poznato je da je seks odličan za zdravlje, a za dobar seks potrebno je odlično zdravlje.

Kućna gimnastika za bolje raspoloženje

Vježbanje i jačanje tijela ne doprinosi samo očuvanju dobre forme, već i boljem raspoloženju i mentalnoj stabilnosti.

Najčitanije