Vježbe

Eva Longorija otkrila tajnu savršene linije

Nove fotografije glumice Eve Longorije u kupaćim kostimima izazvale su brojne pozitivne reakcije na društvenim mrežama, a zvijezda serije "Očajne domaćine" otkrila je tajnu savršene linije.

Švedska započela vježbe visoke spremnosti u području Baltika

STOKHOLM - Švedska vojska započela je vježbe visoke spremnosti u južnom i jugoistočnom dijelu Baltičkog mora, saopšteno je iz Generalštaba Oružanih snaga.

Ruska i sirijska vojska imale zajedničku vježbu na Mediteranu

BAGDAD - Ruske i sirijske snage obavile su zajedničku vježbu u luci Banijas na sirijskoj obali Mediterana, izjavio je danas ruski kontraadmiral Vladimir Kondratov, načelnik baze Ratne mornarice Rusije u sirijskoj luci Tartus.

Zajedničke vojne vježbe UAE i Grčke na Kritu

ATINA - Ujedinjeni Arapski Emirati šalju ratne avione na južno grčko ostrvo Krit radi zajedničke obuke sa vazdušnim snagama Grčke, saopštili su danas zvaničnici Atine dok vojne tenzije između Grčke i susjedne Turske i dalje traju.

SAD i Kina "uzburkali" Južno kinesko more

Među američkim političarima često se može čuti stav da bi eskalacija između SAD i Kine u Južnom kineskom moru mogla da preraste u oružani sukob, čiji bi inicijatori bile SAD i druge zemlje. Eksperti smatraju da bi SAD u tom slučaju pretrpjele ogromne gubitke, zbog čega žele da razviju čitav vojno-politički sistem saveza - da bi izolovale Kinu.

Vježbe za pravilno držanje tijela

Osim što pravilno držanje o vama ostavlja sliku odlučne i samopouzdane osobe, ono je i sinonim za dobro zdravlje. Nepravilno držanje, poslije nekog vremena biva ispraćeno mnogim neprijatnim simptomima, kao što su glavobolja, napetost i bol u leđima, a moderan način života, u kojem većinu radnog vremena provedemo sjedeći umnogome utiče na nepravilan položaj tijela.

"Nevidljiva" gimnastika: Efikasna za ljude koji puno sjede

Nevidljiva gimnastika idealna je za ljude koji mnogo sjede. Sastoji se od samo osam vježbi, koje se mogu raditi dok sjedite, stojite, ispred televizora, bilo gdje, bez privlačenja pažnje drugih.

Neobičan trening kod kuće: Da li ste čule za kalanetiks vježbe?

​Danas postoji mnogo programa koji imaju za cilj gubitak kilograma i sticanje lijepe figure. S obzirom na to da su neki od njih već prilično poznati, onda samo žene koje se strastveno bave gimnastikom mogu da odgovore šta je kanaletika.

Kardio vježbama Adrijana Lima jača pluća, srce i održava formu

Model Adrijana Lima bliži se četrdesetoj, a i dalje izgleda zanosno. Međutim, iza tog izgeda stoji jedan izuzetno velik trud i mogo odricanja. Najveća odricanja su naravno ona po pitanju hrane.

Japan kupuje nenastanjeno ostrvo za vojne vježbe sa SAD

Japanska vlada pristala je da kupi nenaseljeno ostrvo na jugozapadu zemlje, kako bi ga upotrebila za vojne vježbe sa SAD i slijetanje vojnih letjelica.

Najčitanije