Vjekoslav Vuković

Vuković: U prvom kvartalu izvoz pao za pet, a uvoz za sedam odsto

SARAJEVO - Spoljnotrgovinska razmjena BiH u prvom kvartalu ove, u odnosu na isti period prošle godine, bilježi smanjenje izvoza od pet odsto, te smanjenje uvoza od sedam odsto, ističe u intervjuu Srni predsjednik Spoljnotrgovinske komore BiH Vjekoslav Vuković.

Spoljnotrgovinski promet djelimično usporen, ali nije obustavljen

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac razgovarao je danas u Sarajevu sa predsjednikom Spoljnotrgovinske komore BiH Vjekoslavom Vukovićem o spoljnotrgovinskom prometu BiH u uslovima širenja virusa korona.

Vjekoslav Vuković za "Nezavisne": Zbog korone otkazano 850.000 noćenja

Kada su u pitanju treći, četvrti i peti mjesec, prema informacijama koje smo dobili, analizama bukiranja određenih turističkih kapaciteta, 850.000 noćenja je otkazano, rekao je u intevjuu za "Nezavisne" Vjekoslav Vuković, predsjednik Spoljnotrgovinske komore BiH.

Vjekoslav Vuković: Treba nam dobro plaćen radnik

Treba da potičemo mlade da ostaju, da startap kompanijama dajemo neke prednosti u njihovom razvoju, da im damo određene periode da se stabiliziraju, kaže za "Nezavisne" Vjekoslav Vuković, predsjednik Spoljnotrgovinske komore BiH.

Vasić, Egrlić i Vuković činiće novo rukovodstvo Spoljnotrgovinske komore BiH

TESLIĆ - Nemanja Vasić, Ahmet Egrlić i Vjekoslav Vuković činiće novo rukovodstvo Spoljnotrgovinske komore (STK) BiH, a mandat u trajanju od četiri godine povjerila im je Skupština Komore na sjednici održanoj danas u Tesliću.

Najčitanije