Vjenčanica

Mlada isprljala vjenčanicu pa završila u auto-praonici

Blatnjavi četvorotočkaši uobičajeni su prizor u auto-praonicama. Mlade u zaprljanim vjenčanicama ne.

Kako izabrati savršenu vjenčanicu prema obliku tijela

Na dan svog vjenčanja trebali biste se osjećati prekrasno, a u tome veliku igru igra izbor vjenčanice jer svaka buduća mlada na ovom svijetu u životu će dva puta reći sudbonosno – DA. Prvo DA biće upućeno njenom budućem suprugu, a drugo DA mora biti upućeno onoj savršenoj vjenčanici, u kojoj će provesti jedan od najlepših dana u svom životu.

Vjenčanica princeze Dajane prvi put u javnosti

Povodom 60. rođendana preminule princeze Dajane, njena vjenčanica biće prvi put izložena u javnosti i to u Kensingtonskoj palati.

Sporna izložba visoke mode Žan-Pola Gotjea stigla u Beograd

Muzej savremene umjetnosti u Beogradu (MSUB) prvi put u 55-godišnjoj istoriji predstavlja izložbu visoke mode - postavku vjenčanica francuskog modnog kreatora Žan-Pola Gotjea, koja gostuje na inicijativu v.d. direktora Viktora Kiša, uprkos protivljenju kustoskog tima, a otvorena je virtuelno.

Istorija vjenčanice: Najvažnija haljina nije uvijek bila bijela

Vjenčanica je najbitnija haljina u životu žene, a prema riječima Edit Hed: "Vaše haljine treba da budu dovoljno uske da pokažu da ste žena i dovoljno široke da pokažu da ste dama".

Razvod slavila u vjenčanici, gosti morali da budu u crnom

Nišlijka Biljana Rupar proslavila je 35. rođendan i razvod braka slavljem "Trauma" sa 100 gostiju u jednoj poznatoj niškoj kafani. Specijalno za tu priliku kafana je bila dekorisana u crnoj i zlatnoj boji, a gosti su dobili pozivnice crne boje sa naslikanom lobanjom.

Vjenčanica Megan Markl biće izložena u Vindsorskom dvorcu

Vjenčana haljina koju je Megan Markl nosila na vjenčanju za princa Harija u oktobru biće izložena u Vindsorskom dvorcu gdje je u maju održana njihova svadbena svečanost.

Odijelo umjesto vjenčanice

Ako niste tip osobe koji bi nosio vjenčanicu, u ponudi mogu se pronaći sjajna bijela odijela izrađena od luksuznih tkanina, u kojima možete zablistati na svom vjenčanju.

Otkrivena cijena vjenčanice buduće princeze Megan Markl

Vjenčanica buduće princeze Megan Markl košta čak 150.000 funti više od one koje je na svom vjenčanju nosila vojvotkinja Kejt Midlton, piše britanski Ekspres.

Hoće li vjenčanica iz filma "50 nijansi" postati najtraženija?

Ići prema oltaru u prelijepoj vjenčanici san je mnogih devojaka na ovoj planeti. A nama je za oko upala ona Anastasije Stil u filmu “50 nijansi: Oslobođeni”, a saznali smo i ko je dizajnirao ovu divnu vjenčanicu.

Najčitanije