Vjenčanje

Snimak sa vjenčanja u Bejrutu: Detonacija prekinula mladino fotografisanje

Na jednom od potresnih snimaka iz prijestonice Libana zabilježeno je kako je detonacija prekinula mladino fotografisanje.

Srpski košarkaš oženio manekenku pa se provozali kabrioletom

Košarkaš Nemanja Nedović i manekenka Mina Milutinović stali su na ludi kamen, a potom otišli u obilazak Beograda.

Par se vjenčao na granici jer je zbog korone nisu mogli preći

Norveška mlada i švedski mladoženja svoje zavjete su prije nekoliko dana izmijenili na ceremoniji održanoj na granici između dvije zemalja, odvojeni tek bijelom vrpcom. Svako se fizički nalazio u svojoj državi, pridržavajući se mjera o suzbijanju širenja virusa korona.

Skromno vjenčanje britanske princeze Beatris

Britanska princeza Beatris, najstarija ćerka princa Endrjua i njen vjerenik Eduardo Mapeli, izgovorili su sudbonosno Da na privatnoj ceremoniji u Vindzoru.

Bijesne mlade prijete hrvatskim zvaničnicima zbog "zabrane vjenčanja"

Mogućnost eventualne zabrane svadbi u Hrvatskoj zbog porasta broja oboljelih od virusa korona, razljutila je buduće mlade, koje su, prema riječima direktora Zavoda za javno zdravlje Krunoslava Capaka, počele da mu šalju ljutite mejlove.

Danska premijerka otkazala vjenčanje zbog sastanka o korona virusu

Danska premijerka Mete Frederiksen odgodila je svoje vjenčanje treći put kako bi prisustvovala sastanku Savjeta Evrope.

Koliko je razvod opasan po zdravlje

Ljudi koji su prošli kroz razvod imaju veću vjerovatnoću za preranu smrt u odnosu na one koji imaju problem sa alkoholom, ljude sa novčanim problemima i na one koji nikad nisu bili u braku, pokazala je nova studija.

Mladencima u Trebinju korona nije prepreka: Svadbeni poljubac preko maski

TREBINJE - Iako su neki parovi u Trebinju prolongirali svoja vjenčanja zbog virusa korona, Aleksandra Kosjerina i Aleksandar Putica to nisu željeli uraditi, već su juče svoje sudbonosno "da" izgovorili pod maskama.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez odložili vjenčanje u Italiji

Američka pjevačica Dženifer Lopez i bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez vjenčaće se u Italiji po okončanju pandemije virusa COVID-19, umjesto na ljeto, kako je prvobitno planirano, prenijeli su danas italijanski mediji.

Vjenčanja u Banjaluci: Ljubav krunisali brakom i u doba korone

Iako su na snazi vanredne mjere uvedene u cilju sprečavanja širenja virusa korona, a u svijetu vlada pandemija kovida-19, parovima u gradu ni virus ne smeta da svoju ljubav krunišu brakom.

Najčitanije