Vjenčanje

Malo mašte i smjelosti za vjenčanje iz snova

​Želite nešto efektno, ekstravagantno i upečatljivo, a da vas ne košta mnogo - potrebno je samo malo smjelosti i mašte u kombinovanju boja prilikom dekoracije.

Novi trendovi vjenčanica za proljeće 2020.

​Iako klasična bijela haljina nikada neće izaći iz mode, vjenčanice postaju sve smjelije i otkačenije. A inspiracija je bezbroj.

Mladenci iz Zenice na vjenčanje išli autobusom

Neobično vjenčanje koje se proteklog vikenda dogodilo u Zenici, kada su na ludi kamen stali Naida i Kelil Šunje, izazvalo je oduševljenje mnogih građana i još je top-tema u Bosni i Hercegovini.

Ana Ivanović bratu za svadbu poklonila "sitnicu" od dva miliona evra?

Dragana, kćerka fudbalske legende Dragana Džajića, i Miloš, brat Ane Ivanović, vjenčali su se u subotu, 25. maja, u prestižnom beogradskom hotelu, a svadbi je prisustvovalo 250 zvanica.

Horoskop za mladenke: Kakvo je vjenčanje predviđeno vašem znaku

Neki ga smatraju besmislenim, drugima je svakodnevna navika, a treći se uz njega dobro zabavljaju.

Užasan čin mladoženje: Na svadbi udario šamar nevjesti, video šokirao svijet

Video vjenčanja sa nepoznate lokacije postao je viralan zbog odvratnog ponašanja mladoženje prema ženi.

Kad se mladoženjina ljubavnica pojavi na vjenčanju i napravi haos

Jedna žena iz Južne Afrike pojavila se na vjenčanju svog ljubavnika obučena isto kao njegova buduća supruga i napravila haos.

Na crkvenom vjenčanju sve djeveruše bile muslimanke

​Fotografije s vjenčanja koje se desilo prošlog mjeseca u Maleziji ovih dana obišle su svijet zahvaljujući društvenom mrežama. Vjenčanja kao vjenčanja, sva su lijepa ali ono što je toliko privuklo pažnju jeste crkveno vjenčanje s muslimanskim djeverušama.

Ekskluzivni modeli vjenčanica na jednom mjestu

Sve buduće mladenke imaće priliku da uz šampanjac i dobru atmosferu započnu svoje putovanje u dan iz snova, jer će salon "Amor" 29. decembra upriličiti novogodišnju reviju vjenčanica.

Najstariji mladoženja u RS ima 89 godina, mlada tri godine mlađa

BANJALUKA - U Republici Srpskoj (RS) je u prošloj godini broj sklopljenih brakova povećan za 6,5 posto u odnosu na 2016.

Najčitanije