Vjenčanje

Užasan čin mladoženje: Na svadbi udario šamar nevjesti, video šokirao svijet

Video vjenčanja sa nepoznate lokacije postao je viralan zbog odvratnog ponašanja mladoženje prema ženi.

Kad se mladoženjina ljubavnica pojavi na vjenčanju i napravi haos

Jedna žena iz Južne Afrike pojavila se na vjenčanju svog ljubavnika obučena isto kao njegova buduća supruga i napravila haos.

Na crkvenom vjenčanju sve djeveruše bile muslimanke

​Fotografije s vjenčanja koje se desilo prošlog mjeseca u Maleziji ovih dana obišle su svijet zahvaljujući društvenom mrežama. Vjenčanja kao vjenčanja, sva su lijepa ali ono što je toliko privuklo pažnju jeste crkveno vjenčanje s muslimanskim djeverušama.

Ekskluzivni modeli vjenčanica na jednom mjestu

Sve buduće mladenke imaće priliku da uz šampanjac i dobru atmosferu započnu svoje putovanje u dan iz snova, jer će salon "Amor" 29. decembra upriličiti novogodišnju reviju vjenčanica.

Najstariji mladoženja u RS ima 89 godina, mlada tri godine mlađa

BANJALUKA - U Republici Srpskoj (RS) je u prošloj godini broj sklopljenih brakova povećan za 6,5 posto u odnosu na 2016.

Matičari otkrivaju: Otkazuju vjenčanja zbog nevjerovatnih stvari

Matičari iz jedne od centralnih beogradskih opština Milena S. i Rade M., koji decenijama rade zajedno, otkrivaju koje su to najčešće svađe među mladencima i gostima koje su se odigrale pred njihovim očima, kroz dugi niz godina koliko obavljaju ovaj posao.

Policija spriječila vjenčanje 13-godišnje djevojčice

​Izraelska policija spriječila je vjenčanje dvoje maloljetnika u kvartu Mea Šearim u Jerusalimu, gdje žive ultraortodoksni Jevreji, javljaju izraelski mediji.

Mateja Kežman drugi put se vjenčao u crkvi

Nekadašnji fudbaler Mateja Kežman, obavio je juče crkveno vjenčanje sa izabranicom Tarom Šumonjom, kojoj se na vječnu ljubav nakon četiri godine veze zavjetovao u avgustu ove godine na Adi Bojani.

Britanka se udaje za duha i planira bebu

Kada ostanemo bez voljene osobe, na dan vjenčanja svi potajno priželjkujemo da je ta osoba kraj nas, pa makar radi lakšeg i ljepšeg osjećaja zamislimo da je duh naše voljene osobe sa nama.

Milionska pljačka na kraljevskom vjenčanju u Parizu

Amira Al-Tavel, princeza Saudijske Arabije (34), udala se za milijardera i sunarodnjaka Butija al-Muhairija (39), 9. septembra na tajnoj i raskošnoj ceremoniji u Parizu.

Najčitanije