Vjenčanje

Britanka se udaje za duha i planira bebu

Kada ostanemo bez voljene osobe, na dan vjenčanja svi potajno priželjkujemo da je ta osoba kraj nas, pa makar radi lakšeg i ljepšeg osjećaja zamislimo da je duh naše voljene osobe sa nama.

Milionska pljačka na kraljevskom vjenčanju u Parizu

Amira Al-Tavel, princeza Saudijske Arabije (34), udala se za milijardera i sunarodnjaka Butija al-Muhairija (39), 9. septembra na tajnoj i raskošnoj ceremoniji u Parizu.

Mediji "provalili" da su se vjenčali Hejli Boldvin i Džastin Biber

Mega zvijezda, pjevač Džastin Biber i manekenka Hejli Boldvin vjenčali su se u Njujorku, pišu američki mediji.

Jedinstvene destinacije za vjenčanje

Kraj ljeta i početak jeseni su obično termini koje budući mladenci biraju za vjenčanja i svadbenu ceremoniju.

NY Times: Mlada je bila lijepa, ali je Putin ukrao šou

NJUJORK - Prisustvo ruskog predsjednika na svadbi austrijske ministarke spoljnih poslova postalo je top tema svjetskih medija, a "New York Times" piše da je na vjenčanju mlada lijepo izgledala, ali da je Vladimir Putin "ukrao šou".

Prvo vjenčanje nakon 26 godina u povratničkom selu kod Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Vjernici župe Liskovica, nadomak Mrkonjić Grada, proteklog vikenda su svjedočili izuzetno emotivnom trenutku, jer je nakon 26 godina zabilježeno prvo vjenčanje u tom povratničkom selu naseljenom katolicima.

Bacite štikle, patike ispod vjenčanice su IN

Za sve buntovnice koje preziru društveno uvriježene norme oblačenja na vjenčanju ili jednostavno za one žene koje vole udobnost kad je u pitanju obuća, ove godine apsolutni hit su patike za vjenčanja.

Prvo istopolno vjenčanje u britanskoj kraljevskoj porodici

Nakon vjenčanja princa Harija i Megan Markl ove godine će biti održano vjenčanje princeze Euhenije koja će se udati za Džeka Bruksbenka, ali i prvo kraljevsko istopolno vjenčanje.

Šta je kraljica Elizabeta poklonila kraljevskom paru za vjenčanje

Iako kraljevski par treba da se odrekne većine svojih svadbenih poklona u vrijednosti od 8 miliona funti koje su primili od nepoznatih darivatelja i kompanija koje su putem njih željele da ostvare promociju i dobit, jedan poklon, onaj kraljice Elizabete II, sigurno je nadomjestio spomenuti “gubitak”.

Tajni snimci princeze Dajane: Osjećala sam se kao jagnje koje ide na klanje

Desetak dana poslije kraljevskog vjenčanja princa Harija i Megan Markl još uvijek se sabiraju utisci sa ceremonije. I svi se, uglavnom, slažu da vjenčanje nije bilo nimalo slično onom iz 1981. godine, kada su se vjenčali princ Čarls i lajdi Dajana Spenser.

Najčitanije