Vjenčanje

Premijerka Novog Zelanda otkazala vjenčanje

VELINGTON - Premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern otkazala je svoje vjenčanje nakon što je uvela nove anti-kovid mjere zbog širenja omikron soja korona virusa u toj zemlji.

Amar Gile se razveo prošle godine, a sada planira novo vjenčanje

Pjevač Amar Gile Jašarspahić govorio je o godini na izmaku, ali i o novoj izabranici sa kojom planira da stane na ludi kamen. On je istakao de je u 2021. dosta vremena provodio sa porodicom.

Kilibarda progovorila o vjenčanju: Ima dana za megdana

Voditeljka Marija Kilibarda već godinu i po dana uživa u skladnoj emotivnoj vezi sa svojim partnerom Branislavom Banetom Vučelićem, a sada je progovorila o vjenčanju.

Dejvid Bekam kumovao ocu na vjenčanju

Ted Bekam (73), otac slavnog fudbalera Dejvida Bekama (46), rekao je sudbonosno "da" svojoj izabranici Hilari Meredit.

Džulija Roberts prije 30 godina ostavila vjerenika tri dana pred vjenčanje

Džulija Roberts napunila je 54. godine, ali i dalje važi za jednu od najljepših žena na svijetu, koja je čak pet puta ponijela ovu prestižnu titulu.

Vjenčanje Marije Kilibarde ipak odloženo

I dok su svi brujali o tajnoj svadbi na proljeće voditeljke Marije Kilibarde i njenog izabranika Branislava Vučelića, sina glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, ona se sada oglasila i istakla da burme još uvijek stoje u fioci, a otkrila je i razlog za to.

Asanž dobio dozvolu - vjenčaće se u zatvoru

LONDON - Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž dobio je dozvolu da se vjenča s vjerenicom Stelom Moris u zatvoru "Belmarš" u Londonu, piše britanski dnevnik "Gardijan".

Paris Hilton u vjenčanici od toalet papira

Bogata nasljednica Paris Hilton se nakon vjeridbe već priprema i planira vjenčanje, a prijatelji su joj organizovali "svadbeni branč" za koji su pripremili posebno iznenađenje, vjenčanicu od toalet papira.

Tom Henks upao na vjenčanje dvije žene

Slavni oskarovac ponovno je uspio da iznenadi javnost i fanove, nakon što se nepozvan pojavio na vjenčanju istopolnog para u Santa Monici.

Udovica (85) i udovac (87) stali na ludi kamen poslije 15 godina veze

Dirljiva ljubavna priča starijeg para počela je prije 15 godina u kafani, a juče je okončana brakom, i to samo zahvaljujući upornosti mladoženje.

Najčitanije