Vjetar

Žuto upozorenje na jak vjetar

SARAJEVO - Meteoalarm izdao je žuto upozorenje na jak vjetar na području Trebinja i Foče.

Narandžasto upozorenje zbog olujnog vjetra

SARAJEVO - Federalni hidrometeorološki zavod izdao je za danas narandžasto upozorenje zbog mogućih jakih do olujnih udara vjetra na području Hercegovine, zapadne i jugozapadne Bosne.

Žuti meteoalarm zbog vjetra na području Trebinja, Foče, Mostara i Livna

BANJALUKA - Na području Trebinja, Foče, Mostara i Livna danas je na snazi žuti meteoalarm zbog pojačanog vjetra.

Vjetar u centru Trebinja iščupao saobraćajni znak

TREBINJE - Jak vjetar koji je duvao u Trebinju u ranim jutarnjim časovima prouzrokovao je manje štete na privatnim objektima, a na raskrsnici u centru grada je iščupao iz ležišta jedan saobraćajni znak čiji je pad izazvao manju materijalnu štetu na objektu na koji je pao.

Vjetar pali žuti meteoalarm

BANJALUKA – Za područje Foče, Trebinja, Bihaća, Livna i Mostara zbog vjetra upaljeno je žuto upozorenje.

Bura divlja u Dalmaciji, zabilježen olujni udar od 147 kilometara na čas

​SPLIT - U Dalmaciji puše bura, a najjači udar od 147 kilometara na čas zabilježen je na Paškom mostu.

Oluja "Junis" pogodila Englesku i Irsku, ekstremna brzina vjetra

"Junis", koja je počela u centralnom Atlantiku i preokrenula se od Azora ka Evropi, nosi sa sobom vjetar ekstremne brzine, koji predstavlja opasnost po život, saopštila je britanska meteorološka kancelarija, prenio je Rojters.

Upozorenje na vjetar jačine i do 80 km/h

BANJALUKA - Narandžasti meteoalarm upaljen je danas za područje Foče, Trebinja i Livna zbog vjetra udara i 80 kilometara na čas.

Jak vjetar i grmljavina u Trebinju

TREBINJE - Nevrijeme praćeno jakim vjetrom, grmljavinom i susnježicom zahvatilo je u popodnevnim časovima Trebinje, a najjači udar vjetra iznosio je 73 kilometra na čas, rečeno je Srni u trebinjskoj Meteorološkoj stanici.

Olujni vjetar uništio balon salu SFK Libero

Olujno nevrijeme praćeno jakim udarima vjetra i kišom koje je u poslijepodnevnim satima zahvatilo Goražde, u potpunosti je uništilo balon salu na terenima Sportskog fudbalskog kluba (SFK) Libero.

Jaki udari vjetra na području Kneževa, žuti i narandžasti alarm za veći dio BiH

BANJALUKA - Saobraćaj se jutros na većini puteva odvija redovno, po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, poledica je moguća u višim predjelima, a vozačima na području Kneževa skreće se pažnja na povremeno jake udare vjetra, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Vjetar zamalo prevrnuo avion dok je slijetao na Hitrou

S olujom "Kori "u Veliku Britaniju stigli su jaki vjetrovi, što se najbolje moglo vidjeti na aerodromu Hitrou kada se jedan avion umalo prevrnuo tokom slijetanja.

Jak vjetar na dijelu Jadranske magistrale

ZAGREB - Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabranjen je saobraćaj za autobuse na sprat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Olujni vjetar u Hrvatskoj rušio stabla i električne kablove, dizao krovove

​ZAGREB - Olujni vjetar na hrvatskoj obali rušio je stabla, električne kablove, dizao krovove kuća i prevrtao vozila, javljaju hrvatski mediji.

Zbog vjetra zatvoreni putevi u Hrvatskoj, prekid trajektnih linija

ZAGREB - Zbog olujnog vjetra za sve grupe vozila zatvoreni su auto-put A1 između Svetog Roka i Posedarja, Jadranska magistrala između Senja i Svete Marije Magdalene, put Maslenica - Zaton Obrovački, Paški i most "Dr Franjo Tuđman" u Dubrovniku, upozoravaju iz Hrvatskog auto-kluba.

Najčitanije