Vjetar

Jak vjetar na dijelu Jadranske magistrale

ZAGREB - Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabranjen je saobraćaj za autobuse na sprat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Olujni vjetar u Hrvatskoj rušio stabla i električne kablove, dizao krovove

​ZAGREB - Olujni vjetar na hrvatskoj obali rušio je stabla, električne kablove, dizao krovove kuća i prevrtao vozila, javljaju hrvatski mediji.

Zbog vjetra zatvoreni putevi u Hrvatskoj, prekid trajektnih linija

ZAGREB - Zbog olujnog vjetra za sve grupe vozila zatvoreni su auto-put A1 između Svetog Roka i Posedarja, Jadranska magistrala između Senja i Svete Marije Magdalene, put Maslenica - Zaton Obrovački, Paški i most "Dr Franjo Tuđman" u Dubrovniku, upozoravaju iz Hrvatskog auto-kluba.

Žuto upozorenje na jak vjetar i novi snijeg

​Meteoalarm u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) je danas izdao žuto upozorenje na jake udare vjetra, odnosno novi snježni pokrivač i klizav kolovoz za većinu područja.

Žuto upozorenje za područja Foče, Trebinja i Mostara zbog vjetra

SARAJEVO - Federalni hidrometeorološki zavod objavio je za danas žuti meteoalarm za područja Foče, Trebinja i Mostara zbog jakog vjetra sa udarima preko 40 kilometara na čas.

Oprez vozačima zbog jakog vjetra na području Mrkonjić Grada i prevoja Han Pogled

BANJALUKA - Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) saobraćaj se odvija po mokrim kolovozima, a dodatan oprez pri vožnji zbog povremenih jakih udara vjetra potreban je na području Mrkonjić Grada i preko prevoja Han Pogled, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Vjetar uključio alarm za područje Banjaluke, Bihaća i Livna

SARAJEVO - Meteoalarm je izdao žuto upozorenje na pojačan vjetar na području Banjaluke, Bihaća i Livna.

Kakvo nas vrijeme očekuje tokom dana

BANJALUKA - Sunčan dan očekuju Republiku Srpsku i Federaciju BiH ovog 19. decembra, prohladan na sjeveru, ugodan na jugu.

Snažan i neobičan olujni vjetar u SAD, ima poginulih

VAŠINGTON - Najmanje pet osoba je poginulo u snažnom i izuzetno neobičnom olujnom vjetru koji je pogodio Srednji zapad SAD u okolnostima neočekivano visokih temperatura za ovo doba godine.

Vjetar uključio žuti alarm za regije Foče, Livna i Mostara

BANJALUKA - Žuti meteoalarm upaljen je danas zbog jakog vjetra za područja Livna, Mostara i Foče.

Najčitanije