Vlašić

Drugi "Lotus Joga Fest": Vlašić kao polazna tačka do zdravlja i mira

Joga nije čudo koje će u kratko vrijeme preobraziti vaše tijelo u sliku savršenstva.

Zećo: Zvukoterapija otklanja stres i jača imunitet

Od postanka čovjeka zvuk je sastavni dio mnogih rituala koji su imali za cilj da iscijele pojedinca ili zajednicu u skladu s običajima i prirodnim okruženjem

Na Vlašiću se zabijelio snijeg

SARAJEVO - Na planini Vlašić jutros se zabijelio snijeg, a temperatura vazduha se spustila ispod nule.

Skijaše čekaju dobre staze i pojačane mjere

SARAJEVO, BANJALUKA - Na nekim planinama u BiH su već pale prve pahulje, a iako do početka zimske skijaške sezone ima još vremena, iz skijaških centara ističu da se već uveliko spremaju, te da se uprkos pandemiji nadaju većem broju skijaša i gostiju.

Vlašić spreman za turiste, u junu se otvaraju hoteli

Uprkos pandemiji korona virusa te negativnim posljedicama i smetnjama u poslovanju u oblasti turizma, Vlašić je spreman za domaće i strane turiste, izjavio je direktor Turističke zajednice Srednjobosanskog kantona (SBK) Miroslav Matošević.

Vlašić: Ne bih volio Srbiju, sport ne bi bio u prvom planu

Hrvatski fudbaler Nikola Vlašić izjavio je da ne bi volio da Srbija bude protivnik Hrvatske na Evropskom prvenstvu 2020. godine.

Snijeg stigao u BiH

SARAJEVO - Snijeg je stigao u BiH i prvi put se ove godine zabijelio Vlašić. Na ovoj planini snijeg je počeo da pada u četvrtak u večernjim satima.

Ponovo zatreslo na području Vlašića

TRAVNIK - Novi zemljotres magnitude 3,3 stepena po Rihteru registrovan je jutros na području Vlašića, javio je Evromediteranski seizmološki centar.

Pucali zidovi, rušili se dimnjaci: Epicentar zemljotresa na Vlašiću

BANJALUKA – Zemljotres sa magnitudom 4.8 jedinica Rihterove skale i procijenjenim intenzitetom u epicentralnoj zoni od 6-7 stepeni Merkalijeve skale, registoravan je danas u 15.11 sati sa epicentrom na planini Vlašić, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vlašić dobija savremeni stadion

Posljednjih dana na Vlašiću je u toku akcija postavljanja vještačke trave na fudbalski stadion na Babanovcu.

Najčitanije