Vlada

Višković: Vlada u Banjaluku ulaže više od 105 miliona maraka

ZVORNIK - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da Vlada u Banjaluku ulaže više od 105 miliona KM.

Regionalna advokatska komora: Vlada ucjenjuje vlasnike sudskih presuda

BIHAĆ - Regionalna advokatska komora USK ocijenila je da Vlada USK krši ustavne odredbe i međunarodne zakone time što od vlasnika sudskih presuda, koji potražuju dugovanja od Unsko-sanskog kantona, traži da se odreknu dijela glavnice dugovanja.

Novalić ponudio pomoć Njemačkoj

SARAJEVO – Fadil Novalić, premijer FBiH, pisao je ambasadoru Njemačke u BiH, čiju zemlju su pogodile katastrofalne poplave, ponudivši mu pomoć u angažovanju ljudskih i materijalno-tehničkih kapaciteta Federalne uprave policije i Federalne uprave civilne zaštite.

Mandić: Predložili smo da Lekić bude premijer

PODGORICA - Lider Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić je rekao je da su na sastanku vladajuće koalicije predložili da Miodrag Lekić bude premijer Crne Gore jer su nezadovoljni potezima sadašnje Vlade.

Program Vlade USK 200.000 KM za subvencije kamata

BIHAĆ - Vlada USK osigurala je u budžetu 200.000 maraka i tim sredstvima će tokom ove godine subvencionirati kamate subjektima male privrede koji posluju na području Unsko-sanskog kantona, potvrdila je Samra Mehić, kantonalna ministrica privrede.

Vlada FBiH produžila mjere za još 14 dana

SARAJEVO - Vlada Federacije BiH (FBiH) je na današnjoj sjednici u Sarajevu usvojila informaciju Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva o epidemiološkoj situaciji, sa naredbom da se epidemiološke mjere produže za još 14 dana.

DF: Nova vlada Crne Gore ili izbori do kraja godine

PODGORICA - Nakon jučerašnjeg sastanka parlamentarne većine u Crnoj Gori, lideri Demokratkog fronta Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević poručili su da su nezadovoljni razvojem situacije i da traže novu vladu, kao i da aktuelni premijer Zdravko Krivokapić podnese ostavku.

Vlada RS iz procedure povukla dva Nacrta zakona

BANJALUKA - Vlada RS na današnjoj posebnoj sjednici povukla je iz skupštinske procedure Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izvršenju krivičnih i prekršajnih sankcija RS i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudskoj policiji RS.

Zakon o mobingu na korak do primjene

BANJALUKA - Prijedlog zakona o zaštiti od uznemiravanja na radu, na koji se čeka godinama, dobio je danas zeleno svjetlo u Vladi Srpske, što su pozdravili sindikalci, koji se nadaju da će ga prije godišnjih odmora podržati i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske (NS RS).

Vlada FBiH demantovala tvrdnje Nikšića: Nismo plaćali Srbiji za vakcine

SARAJEVO - Nije tačno da je Vlada Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH) uplatila bilo kakav novac Srbiji za vakcinaciju bh. Građana, saopšteno je iz Vlade FBiH.

Najčitanije