Vlada

Uskoro zajednička sjednica Savjeta ministara BiH i Vlade Makedonije

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Denis Zvizdić i premijer Makedonije Zoran Zaev najavili su nakon sastanka u Sarajevu da će u narednih nekoliko mjeseci biti održana zajednička sjednica makedonske Vlade i Savjeta ministara, nakon koje se očekuje potpisivanje niza sporazuma.

Srpska zbog blokada na nivou BiH ostala bez 748 miliona KM

BANJALUKA - Republika Srpska je, zbog blokada na nivou BiH, pretrpjela gubitke u iznosu od 748 miliona KM, rečeno je u kabinetu predsjednika Vlade Srpske.

Crna Gora prodaje Titovu jahtu kao suvišnu

PODGORICA - Vlada Crne Gore objavila je danas na Twitteru da će nekadašnja Titova jahta "Jadranka" biti ponuđena na prodaju putem javnog oglašavanja, po početnoj cijeni od 80.000 evra

Za 'spas' ŽRS planirano smanjenje broja radnika za 1.000

DOBOJ – Željeznice Republike Srpske (RS) su treći kvartal ove godine završile sa novim finansijskim minusom, od oko 7,7 miliona KM, čime je akumulirani gubitak ovog javnog preduzeća povećan na 91,6 miliona KM.

Plenkovićeva vlada dobila podršku poslanika

ZAGREB - Nakon cjelodnevne burne rasprave hrvatski poslanici su u ponoć glasali o povjerenju vladi Andreja Plenkovića.

Brnabić: Uskoro Deklaracija o opstanku srpske nacije, saradnja sa RS prioritet

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Barnabić istakla je danas da je saradnja sa Republikom Srpskom veoma visoko na listi prioriteta Vlade Srbije i da će biti intenzivirana u naredom periodu.

Vlada KS od ZOI '84 traži hitno povlačenje odluke o poskupljenju skijaških karatam

SARAJEVO - Vlada Kantona Sarajevo je na današnjoj vanrednoj sjednici zatražila od menadžmenta KJP "ZOI '84" da odmah stavi van snage Odluku o povećanju cijena ski-karata za skijaške centre Bjelašnica i Igman.

U Beogradu sastanak Dodika i Vučića, nakon toga zajednička sjednica vlada RS i Srbije

BEOGRAD - Sastanak predsjednika Srbije i Republike Srpske, Aleksandra Vučića i Milorada Dodika, i premijerki Ane Brnabić i Željke Cvijanović počeo je danas prije podne u Palati Srbija. Istovremeno, u odvojenim sastancima, razgovaraju ministri dvije vlade, a zatim će uslijediti zajednička sjednica vlada Srbije i Srpske.

Hrvatski sabor danas glasa o povjerenju vladi

ZAGREB - Današnja sjedica Hrvatskog sabora, na kojoj bi trebalo da se glasa o (ne) povjerenja vladi Andreja Plenkovića započela je petnaestominutnom pauzom.

Pogledajte gdje će otići sredstva iz kase Republike Srpske

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske utvrdila je Prednacrt budžeta RS za narednu godinu, koji će iznositi 3,3 milijarde KM, od kojih će milijardu KM biti izdvojeno za isplatu penzija, 755 miliona KM za otplatu dugova te isplatu plata 723,5 miliona KM.

Reklame

Najčitanije