Vlada Federacije Bosne i Hercegovine

Vlada FBiH odobrila subvencije privatnim preduzećima i preduzetnicima

SARAJEVO - Vlada Federacije BiH (FBiH) donijela je na današnjoj hitnoj sjednici odluku o odobravanju preraspodjele sredstava predviđenih u ovogodišnjem budžetu iz Fonda za stabilizaciju privrede u iznosu od 105.000.000 KM, i to na federalno Ministarstvo energije, rudarstva i industrije, Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva i Ministarstvo razvoja, preduzetništva i zanatstva.

Vlada FBiH: Opštinama i gradovima 30 miliona KM

MOSTAR - Vlada Federacije BiH (FBiH) donijela je odluku o dodjeli 30 miliona KM finansijske pomoći budžetima gradova i opštinama u sanaciji posljedica usljed proglašene pandemije virusa korona i za sufinansiranje projekata, zahtjeva i inicijativa.

Vlada FBiH produžila mjere za još 14 dana

SARAJEVO - Vlada Federacije BiH (FBiH) je na današnjoj sjednici u Sarajevu usvojila informaciju Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva o epidemiološkoj situaciji, sa naredbom da se epidemiološke mjere produže za još 14 dana.

Vlada FBiH demantovala tvrdnje Nikšića: Nismo plaćali Srbiji za vakcine

SARAJEVO - Nije tačno da je Vlada Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH) uplatila bilo kakav novac Srbiji za vakcinaciju bh. Građana, saopšteno je iz Vlade FBiH.

Najčitanije