Vlada RS

Svi svojataju fotelju šefa Vlade RS

BANJALUKA - Iako oktobarski opšti izbori nisu ni održani, niti se zna kakav će biti omjer snaga u Narodnoj skupštini Republike Srpske, svaka politička partija već je počela da svojata mjesto premijera Republike Srpske.

Vlada RS i resorno ministarstvo pokrenuli portal namijenjen privrednicima

BANJALUKA - Ministarstvo za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS pokrenulo je portal čiji je cilj da zainteresovanim građanima i privrednicima pruži na jednom mjestu i na jednostavan način sve informacije neophodne za pokretanje i obavljanje poslovnih aktivnosti.

Borcu od Vlade RS 100.000 KM

Rukometni klub Borac M:tel neće prestati sa radom, kazao je danas Vladimir Branković, direktor banjalučkog sportskog kolektiva.

Izvještaj o izvršenju budžeta: Odgođeno plaćanje i onima koji ne poštuju sporazume

BANJALUKA - Vlada RS prošle godine dodjelu grantova nije vršila u skladu s metodologijom upravljanja grantovima, a tokom prošle godine poreskim dužnicima omogućeno je pravo na odgađanje duga više puta iako nisu izmirivali dospjele obaveze po prethodnim sporazumima.

Sindikalci i Vlada postigli dogovor

BANJALUKA - Vlada RS i Konfederacija sindikata RS dogovorili su na današnjem sastanku da se u narednom periodu aktivno radi, kako bi zahtjevi konfederacije bili ispunjeni, a opšti kolektivni ugovor potpisan u najkaraćem roku, potvrdio je za "Nezavisne" Željko Tepavčević, predsjednik Konfederacije sindikata RS.

Malešević: Vlada u obrazovanje i kulturu uložila 90 miliona KM

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević istakao je da je tokom četiri godine mandata aktuelne Vlade u obrazovanje i kulturu uloženo više od 90 miliona KM.

Zajednička sjednica vlada RS i Srbije sutra u Trebinju

BEOGRAD - Zajednička sjednica vlada Republike Srpske i Srbije biće održana sutra u Trebinju, a planirano je potpisivanje memoranduma i sporazuma između dvije vlade, potvrđeno je iz Vlade Srbije.

Cvijanović: Jednokratna pomoć za sve penzionere u Srpskoj

BANJALUKA - Željka Cvijanović, premijer RS, rekla je da je Vlada RS usvojila odluku o jednokratnoj pomoći svim penzionerima u RS.

Vlada RS: Rasvijetliti napad na novinara Vladimira Kovačevića

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske osudila je fizički napad na novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, te od nadležnih institucija očekuje da ovaj slučaj u najkraćem roku rasvijetle i počinioce privedu pravdi.

Cvijanović: Vlada ulaže 6,4 miliona KM u uređenje kanala u Bijeljini

BIJELJINA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovala je danas u Bijeljini početku radova na rekonstrukciji kanala Glogovac i Majevičkog obodnog kanala, čija je projektovana vrijednost 6,4 miliona KM.

Najčitanije