Vlada RS

Višković: Vlada u Banjaluku ulaže više od 105 miliona maraka

ZVORNIK - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da Vlada u Banjaluku ulaže više od 105 miliona KM.

Zakon o mobingu na korak do primjene

BANJALUKA - Prijedlog zakona o zaštiti od uznemiravanja na radu, na koji se čeka godinama, dobio je danas zeleno svjetlo u Vladi Srpske, što su pozdravili sindikalci, koji se nadaju da će ga prije godišnjih odmora podržati i poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske (NS RS).

Vlada usvojila Prijedlog Strategije upravljanja javnim finansijama Srpske

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske usvojila je na 124. sjednici Prijedlog Strategije upravljanja javnim finansijama Republike Srpske za period 2021 - 2025. godina.

Vlada RS dala saglasnost: Za povećanje plata radnika 2,5 miliona KM

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske dala je danas saglasnost na Plan utroška sredstava Ministarstvu privrede i preduzetništva za period 1. januar 30. jun na ime podsticaja za povećanje plata radnika, u iznosu od 2.500.000 KM.

Višković: Vlada je kao beton koalicija

DOBOJ - Vlada Republike Srpske je stabilna, s jakim koalicionim odnosima, a ekonomski pokazatelji, poput rasta plata i najniže zarade, ukazuju da je Srpska među prvim zemljama u regionu, izjavio je premijer Radovan Višković.

Višković: Najniža plata u Srpskoj 540 KM

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je Vlada danas utvrdila set zakona kojim se omogućava povećanje plata svim radnicima u Republici Srpskoj, za što će iz budžeta biti izdvojeno 70 miliona KM.

Višković sa vladajućim strankama o setu zakona o povećanju plata

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića sa predstavnicima političkih stranaka koje čine većinu u Narodnoj skupštini Srpske o setu zakona kojima će biti regulisano povećanje plata u Srpskoj.

Moguće povećanje plata zdravstvenim radnicima za šest odsto

BANJALUKA – Vlada Republike Srpske pronašla je mogućnost da svim zaposlenim u javnim zdravstvenim ustanovama, koji su uložili napor u borbi protiv virusa korona, poveća plate za šest odsto, izuzev direktora ovih ustanova za koje je planirano povećanje od tri odsto.

Izvještaj Vlade RS: Dejtonski sporazum mora biti sproveden doslovno

BANJALUKA - Dejtonski sporazum mora biti sproveden doslovno da bi BiH ostala stabilna i napredovala, navodi se u drugom poglavlju 25. izvještaja Vlade Republike Srpske Savjetu bezbjednosti UN.

Izvještaj Vlade: RS će svim sredstvima štititi sprovođenje Dejtona

BANJALUKA - U uvodnom poglavlju 25. izvještaja Vlade Republike Srpske Savjetu bezbjednosti UN naglašeno je da će Srpska nastaviti da se svim političkim i pravnim sredstvima zalaže za poštovanje, sprovođenje i zaštitu Dejtonskog mirovnog sporazuma.

Najčitanije