Vlada Srbije

Vlada Srbije proglasila elementarnu nepogodu zbog poplava

BEOGRAD - Vlada Srbije donijela je danas odluku o proglašenju elementarne nepogode zbog obilnih padavina i izlivanja bujičnih i drugih vodotokova u ovom mjesecu koji su izazvali štetu na porodičnim i javnim stambenim objektima i objektima infrastrukture.

Mali: 200.000 evra za rekonstrukciju hitne pomoći u Drvaru

DRVAR - Ministar finansija Srbije Siniša Mali uručio je danas rukovodstvu Doma zdravlja u Drvaru ključeve mini-busa za potrebe ove ustanove, a Vlada Srbije je na račun Doma zdravlja uplatila 200.000 evra za rekonstrukciju hitne pomoći.

Dačić: Sutra let za Pariz i Frankfurt, u srijedu za Vašington

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić najavio je da će sutra biti organizovan još jedan let za Pariz i Frankfurt, a u srijedu i let za Vašington, koji će vratiti građane Srbije u zemlju.

Dačić: Danas let za Berlin i Frankfurt,sutra Moskva i Varšava

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je Vlada Srbije u dogovoru sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem danas organizovala let Er Srbije za Berlin i Frankfurt za 144 putnika od kojih je 12 medicinskih radnika koji se vraćaju u Srbiju.

Vlada Srbije povlači odluku o informisanju tokom vanrednog stanja

BEOGRAD - Vlada Srbije će danas, na molbu predsjednika Aleksandra Vučića, povući odluku o informisanju tokom vanrednog stanja, kojom je predviđeno da su za davanje informacija o virusu korona zaduženi Krizni štab i osobe koje štab ovlasti, izjavila je premijerka Ana Brnabić.

Prva smrt od virusa korona u Vladi Srbije

BEOGRAD - Državni sekretar u Ministarstvu zaštitne sredine Branislav Blažić preminuo je danas prije podne od korona virusa, potvrdio je za Kurir ministar zaštitne sredine Goran Trivan.

Vlada Srbije formirala radnu grupu za pitanja zaštite vazduha

BEOGRAD - Vlada Srbije formirala je radnu grupu za sistemsko rješavanje pitanja zaštite vazduha, a premijerku Anu Brnabić imenovala je za predsjednicu radne grupe.

Stefanović i Lukač o saradnji policija Srbije i RS

BEOGRAD - Potpredsjednik vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganom Lukačem o daljim koracima u saradnji policija Srbije i RS.

Vlada Srbije nagradila zlatne odbojkašice sa po 20.000 evra

Vlada Republike Srbije dodijelila je na današnjoj sjednici odbojkašicama Srbije i njihovom selektoru nagrade u vrijednosti od po 20.000 evra, saopšteno je iz Vlade.

Grom udario u avion Vlade Srbije, Dačić bio u njemu

LJUBLJANA - Prava drama dogodila se sinoć na nebu iznad Slovenije. Grom je udario je u avion "falkon", kojim je Ivica Dačić, prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova krenuo za Ljubljanu.

Najčitanije