Vladan Danilović

Danilović karijeru nastavlja u Ronaldovom Nacionalu

Vladan Danilović fudbalsku karijeru nastaviće u Portugalu, a banjalučki Borac od svog najvećeg transfera u istoriji navodno će inkasirati oko milion KM. Danilović će karijeru nastaviti u Nacionalu, klubu iz Funčala sa ostva Madeira u kojem je ponikao Kristijano Ronaldo.

Vladan Danilović: Pobjeda je jedina opcija

Sve osim pobjede protiv Zvijezde 09 za nas bi bio neuspjeh, rekao je Vladan Danilović, jedan od najmlađih prvotimaca FK Borac, koji se nakon godinu dana vratio u BHT Premijer ligu BiH.

Zvezda hoće Danilovića, Borac važe ponude

Na adresu banjalučkog Borca sa "Marakane" je stigla konkretna ponuda za vezistu Vladana Danilovića, i to u iznosu od 150.000 evra, saznaje Mondo.ba

Danilović na meti velikana

Francuski velikani Olimpik iz Marselja, Bordo i Lion, kao i nekoliko klubova iz Belgije, zainteresovani su za usluge fudbalera banjalučkog Borca Vladana Danilovića, koji je u ovom trenutku najbliži transferu u redove učesnika finala Lige Evrope.

Transferi Danilovića i Trkulje pune kasu FK Borac: Za tandem 400.000 evra

Kasa Fudbalskog kluba Borac ove zime mogla bi da bude punija za nekoliko stotina hiljada evra i to od transfera Vladana Danilovića i Nemanje Trkulje. "Zlatne koke" Banjalučana su na meti klubova iz Holandije i Belgije, ali i beogradskih velikana Partizana te Crvene zvezde.

Transferi Danilovića i Trkulje ruše rekorde?

Transferi Nemanje Trkulje i Vladana Danilovića će biti među rekordnima u bh. fudbalu. Njih žele klubovi iz Holandije, Belgije i jedan od vječitih rivala, posebno nakon posljednjih utakmica za U19 i U21 reprezentaciju BiH.

Danilovići i Zekanović ostaju "crvenoplavi"

Vladan i Ilija Danilović, te Predrag Zekanović produžili su vjernost FK Borac na još tri godine.

Najčitanije