Vlade Divac

Divac najavio Kokoškova na klupi Srbije: Igore, srećno

Košarkaški stručnjak Igor Kokoškov definitivno biće novi selektor reprezentacije Srbije, najavio je generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac.

Divac i Kusturica gledaju Partizan na Old Trafordu

Vlade Divac, legandarni srpski košarkaš, i Emir Kusturica, čuveni srpski reditelj, nalaze se na stadionu Old Traford gdke gledaju meč između Mančestera i Partizana.

Munja pogodila avion u kojem su bili Divac i Stojaković

Privatni avion u kome su bili čelnici Sakramento Kingsa, a koji je letio iz Indije ka prijestonici Engleske pogodila je munja, prenosi ESPN.

Divac u Kući slavnih: Momci, donesite mi zlatnu medalju

Novi član Kuće slavnih u Springfildu postao je proslavljeni srpski košarkaš i generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac koji je tako postao četvrti predstavnih Srbije poslije Bore Stankovića, Aleksandra Nikolića i Dražena Dalipagića.

Divac dovodi Mesinu na klupu Kingsa?

Italijanski trener Etore Mesina jedan je od glavnih kandidata za preuzimanje ekipe Sakramento Kingsa, javljaju američki mediji.

Divcu novi četvorogodišnji ugovor od Kingsa

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa, produžio je ugovor sa ekipom iz Kalifornije do 2023. godine.

Divac: Šok, nisam svestan da ulazim u Kuću slavnih

Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac izjavio je da je počastvovan što je izabran u Kuću slavnih u Springfildu i da još uvijek nije svjestan svega.

Divac ulazi u Kuću slavnih

SAKRAMENTO - Legendarni jugoslovenski i srpski košarkaš Vlade Divac biće ove godine izabran u Kuću slavnih u Springfildu, objavio je novinar ESP Adrijan Vojnarovski, jedan od najuupućeniji u košarkaška dešavanja u SAD.

Šta je Divac rekao CNN-u na dan početka NATO bombardovanja?

Na današnji dan prije 20 godina počelo je bombardovanje Srbije od strane NATO alijanse. Čitava zemlja se prisjeća tog strašnog dana, ali i narednih 77.

Divac doveo Barnsa, a pustio Rendolfa i Džeksona u Dalas

NBA ligaši Sakramento i Dalas napravili su trejd prema kojem u Kingse ide odlični košarkaš Harison Barns, a u Teksas iskusni Zek Rendolf i Džastin Džekson.

Najčitanije