Vladimir Kovačević

Lukač: Raspisana potjernica za drugim napadačem na Kovačevića

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas u Banjaluci da će biti raspisana potjernica za drugim licem koje je osumnjičeno za učešće u nedavnom napadu na novinara Televizije BN Vladimira Kovačevića.

Potraga za mladićem iz Kneževa zbog premlaćivanja Kovačevića

​BANJALUKA - Policija traga za Nedeljkom Dukićem (27) iz Kneževa zbog sumnje da je zajedno sa bokserom Markom Čolićem (31) učestvovao u pokušaju ubistva Vladimira Kovačevića, novinara BN televizije.

Otkriti nalogodavce napada na novinara Vladimira Kovačevića

PALE – Policija i tužilaštvo treba da dovedu do kraja istragu i što prije otkriju motiv i nalogodavce pokušaja ubistva novinara BN TV Vladimira Kovačevića, rečeno na sastanku u Klubu novinara Banjaluka.

Han: EU pomno prati situaciju nakon napada na Vladimira Kovačevića

SKOPLJE - EU pomno prati situaciju u BiH nakon napada na novinara u Banjaluci, rekao je Johanes Han, evropski komesar za proširenje odgovarajući na pitanje o napadu na Vladimira Kovačevića, novinara BN televizije.

Boksera koji je pretukao novinara udaljuju s posla

BANJALUKA - Marko Čolić Roda (31), bokser iz Banjaluke, koji je pritvoren zbog pokušaja ubistva novinara RTV BN Vladimira Kovačevića (36), biće udaljen s posla vozača u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović".

Kovačević: Postoje indicije ko bi mogao stajati iza napada

Novinar BN televizije Vladimir Kovačević izjavio je da ''postoje indicije ko bi mogao stajati iza napada na njega'', ali nije profesionalno da o tome govori dok istraga traje.

Čoliću jednomjesečni pritvor zbog napada na Kovačevića

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Marku Čoliću (31) iz Banjaluke, osumnjičenom za pokušaj ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, rečeno je u ovom sudu.

Kovačević za "Nezavisne": Neka pronađu ko je naručilac napada

BANJALUKA - Dok god se ne otkrije ko je naručilac napada neću smatrati da je istraga završena, rekao je za "Nezavisne" Vladimir Kovačević (36), novinar RTV BN.

Zatražen pritvor za Marka Čolića

BANJALUKA - Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon ispitivanja osumnjičenog Marka Čolića (31) iz Banjaluke, zatražio je određivanje mjere pritvora zbog postojanja osnovane sumnje da je zajedno sa za sada, nepoznatim licem ili više njih napao novinara Vladimira Kovačevića, čime je počinio krivično djelo Ubistvo u pokušaju.

Bokser Marko Čolić osumnjičen za premlaćivanje novinara Vladimira Kovačevića

BANJALUKA - Uhapšen je jedan od napadača na novinara Vladimira Kovačevića, a za drugim se traga, potvrdio je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.

Najčitanije