Vladimir Kovačević

Raspisana međunarodna potjernica za Dukićem, osumnjičenim za napad na Kovačevića

BANJALUKA - Međunarodna potjernica za Nedeljkom Dukićem, drugim osumnjičenim za fizički napad na novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, raspisana je danas, rečeno je u Policiji RS.

Tužilaštvo: U toku istraga o pokušaju ubistva Kovačevića

BANJALUKA - Istraga pokušaja ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića je u toku, te Okružno javno tužilaštvo Banjaluka nije u mogućnosti iznositi detalje, kako ne bi ugrozilo njen tok, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

Markanović: Intenzivan rad na rasvjetljavanju pokušaja ubistva Kovačevića

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, pod nadzorom i u koordinaciji sa banjalučkim Okružnim javnim tužilaštvom, intenzivno rade na rasvjetljavanju pokušaja ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, rekla je Srni portparol banjalučke Policijske uprave Marija Markanović.

Protest novinara u Banjaluci: Nećemo nijemo posmatrati kako se ugrožavaju medijske slobode

BANJALUKA - Novinari neće nijemo posmatrati kako se ugrožavaju medijske slobode i nekažnjeno napadaju novinari, rekao je Siniša Vukelić, predsjednik Kluba novinara Banjaluka na protestnom okupljanju ispred prostorija Kluba.

Protest novinara zbog neriješenog slučaja Vladimira Kovačevića

BANJALUKA - Klub novinara Banjaluka, pozvao je novinare da sutra u 10 časova izađu na protestno okupljanje ispred prostorija Kluba, jer dva mjeseca nije riješen pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića, novinara BN-a.

Dokle je stigla istraga o pokušaju ubistva novinara Kovačevića?

Prošlo je dva mjeseca od pokušaja ubistva novinara "BN televizije" Vladimira Kovačevića. Istraga još uvijek traje, a jedan osumnjičeni je uhapšen i nalazi se u pritvoru, dok je drugo lice koje se sumnjiči za napad i dalje nedostopnu organima prvde.

Slučaj premlaćivanja novinara: Čolića izdao DNK, Dukić lociran u Sloveniji

BANJALUKA - Na metalnoj palici, pronađenoj nakon pokušaja ubistva Vladimira Kovačevića (36), novinara BN televizije, policija je otkrila DNK trag boksera Marka Čolića (31), koji je zbog ovog brutalnog napada već u pritvoru, saznaju "Nezavisne".

Lukač: Raspisana potjernica za drugim napadačem na Kovačevića

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas u Banjaluci da će biti raspisana potjernica za drugim licem koje je osumnjičeno za učešće u nedavnom napadu na novinara Televizije BN Vladimira Kovačevića.

Potraga za mladićem iz Kneževa zbog premlaćivanja Kovačevića

​BANJALUKA - Policija traga za Nedeljkom Dukićem (27) iz Kneževa zbog sumnje da je zajedno sa bokserom Markom Čolićem (31) učestvovao u pokušaju ubistva Vladimira Kovačevića, novinara BN televizije.

Otkriti nalogodavce napada na novinara Vladimira Kovačevića

PALE – Policija i tužilaštvo treba da dovedu do kraja istragu i što prije otkriju motiv i nalogodavce pokušaja ubistva novinara BN TV Vladimira Kovačevića, rečeno na sastanku u Klubu novinara Banjaluka.

Najčitanije