Vladimir Leposavić

Smijenjen Vladimir Leposavić

Ministar ljudskih i manjinskih prava Crne Gore Vladimir Leposavić je smijenjen.

Crnogorski ministar pravde: Ogromni napadi na mene, ali neću podnijeti ostavku

PODGORICA - Crnogorski ministar pravde Vladimir Leposavić izjavio je da neće podnijeti ostavku i da čeka odluku Skupštine Crne Gore povodom postupka njegove smjene koju je pokrenuo premijer Zdravko Krivokapić.

Krivokapić: Moj stav o Leposaviću će biti jasan i transparentan

PODGORICA - Premijer Zdravko Krivokapić izjavio je danas da će njegov stav, ukoliko u parlamentu ne prođe zahtjev za opoziv ministra pravde Vladimira Leposavića, biti jasan i transparentan.

Krivokapić: Odluku o smjeni Leposavića donio sam "teška srca"

PODGORICA - Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je danas da je odluku o smjeni ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića donio "teška srca", podsjetivši na sporazum koalicije pobjednika avgustovskih izbora po kom, zbog raznorodnosti koalicije, neće biti diran strateški kurs zemlje.

Abazović: U Srebrenici se dogodio genocid

PODGORICA - Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da se u Srebrenici dogodio genocid i poručio da ko to ne razumije "nije mu mjesto na državnim funkcijama".

Završene izmjene crnogorskog Zakona o slobodi vjeroispovijesti

PODGORICA - Tekst crnogorskog Zakona o slobodi vjeroispovijesti je izmijenjen, izbrisani su sporni članovi, te će prijedlog tog akta po hitnom postupku biti utvrđen na Vladi Crne Gore početkom naredne sedmice, a zatim proslijeđen parlamentu na usvajanje, pišu crnogorski mediji.

Najčitanije