Vladimir Putin

Putin: Do sada protiv korone vakcinisano 21,5 miliona ljudi

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da je 21,5 miliona ljudi u Rusiji vakcinisano protiv kovid-19.

"Putinov betmobil" jedna od najbolje čuvanih tajni ruskih službi

Specijalno vozilo "Faljkatus" predstvalja najbolje čuvanu tajnu ruske Federalne sužbe bezbjednosti. Poznato je i kao "Putnov betmobil" ili "panišer", odnosno "izvršilac kazne".

Putin odlikovao srpskog ministra

BEOGRAD - Povodom 9. maja, Dana pobjede, predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin nagradio je ministra u Vladi Republike Srbije Nenada Popovića Spomen-medaljom "75 godina pobjede u Drugom svjetskom ratu", koja se dodjeljuje za pružanje posebnog doprinosa u patriotskom obrazovanju građana i unapređenju položaja veterana, saopšteno je iz Popovićevog kabineta.

Kurc predložio da se Putin i Bajden sastanu u Beču

MOSKVA - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc je tokom telefonskog razgovora sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom predložio Beč kao mjesto potencijalnog sastanka Putina i predsjednika SAD Džozefa Bajdena ukoliko se Rusija i SAD uzaglase u vezi sa njegovim održavanjem, navedeno je u saopštenju nakon razgovora zvaničnika.

Peskov: Nije stigao prijedlog Kijeva za sastanak sa Putinom

MOSKVA - Moskva nije dobila prijedlog Kijeva za održavanje sastanka ruskog predsjednika Vladimira Putina i ukrajinskog predsjednika Voldomira Zelenskog.

Putin: Optužbe iz Češke su apsurdne

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin je komentarisao odnose sa Češkom tokom današnjeg telefonskog razgovora sa kolegom iz Francuske Emanuelom Makronom, naglašavajući apsurd akcija i optužbi Praga na račun Rusije, saopšteno je iz pres službe Kremlja.

Njemački list o Superligi: Arabija platila, srušio je Putinov poziv

Nove informacije su "isplivale" u vezi s (propalim) projektom Evropske superlige (ESL).

Putin izrazio spremnost za razgovore sa Zelenskim

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da je Rusija spremna da primi ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog radi razgovora u Moskvi, kada god to njemu odgovara.

Zelenski zove Putina u Donbas

KIJEV - Predsjednik Ukrajine Vladimir Zelenski pozvao je predsjednika Rusije Vladimira Putina da se sastanu bilo gdje u regionu Donbasa, prenose ruski mediji.

Kurc: Biće nam čast ako organizujemo susret Bajden - Putin

BEČ - Austrija će smatrati velikom čašću ukoliko predsjednici Rusije i SAD odluče da se susretnu u Beču, rekao je danas austrijski kancelar Sebastijan Kurc, javlja TASS.

Najčitanije