Vladimir Putin

Jutarnji: Putin stvara EU koja neće biti protiv Moskve

ZAGREB - Predsjednik Rusije Vladimir Putin nastoji da preko mađarskog premijera Viktora Orbana stvori EU koja neće biti neprijatelj Rusije, piše danas "Jutarnji list".

Putin: Najnovije rusko naoružanje prevazilazi strane pandane

Najnoviji primjerci naoružanja koji će biti predati na korišćenje ruskoj armiji nakon realizacije državnog programa, prevazilaze inostrane pandane, ali već danas treba misliti o stvaranju novih vidova naoružanja, izjavio je u srijedu predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Putin s Merkelovom o Siriji, Ukrajini, finansijama

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin razgovarao je danas telefonom s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel o rješavanju sukoba u Siriji i situaciji u Ukrajini, ali i o negativnim tendencijama na globalnom finansijskom tržištu.

Netanijahu s Putinom o obaranju aviona: Sirija je kriva

JERUSALIM - Izraelski premijer Benjamin Netanijahu razgovarao je danas telefonom sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom o obaranju ruskog vojnog aviona, navodeći da je krivica na Siriji.

Putin: Izraelski avion nije oborio ruski "iljušin-20"

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je danas da izraelski avion nije oborio ruski "iljušin-20" u blizini Sirije.

Netanijahu sa Putinom o obaranju ruskog aviona?

JERUSALIM - Izraelski premijer Benjamin Netanijahu će, kako se očekuje, razgovarati sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom poslije obaranja ruskog aviona nad Sirijom.

Putin i Erdoan: Uspostaviti demilitarizovanu zonu u Siriji

SOČI - Ruski predsjednik Vladimir Putin i predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan saopštili su danas u Sočiju da su se dogovorili da uspostave demilitarizovanu zonu u sirijskoj provinciji Idlib, duž linije dodira pobunjeničkih i vladinih snaga.

Putin i Erdogan danas o Idlibu

MOSKVA - Predsjednici Rusije i Turske Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdoan razgovaraju danas u crnomorskom gradu Sočiju da bi razgovarali o diplomatskom rješenju krize u sirijskoj proviniciji Idlib, koja je pod kontrolom pobunjenika.

Kremlj: Osumnjičeni u slučaju "Skripalj" nemaju veze s Putinom

MOSKVA - Aleksandar Petrov i Ruskov Boširov koje London optužuje za umiješanost u trovanje bivšeg agenta Sergeja Skripalja i njegove kćerke Julije u Saolzberiju nemaju nikakve veze sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, saopšteno je danas iz Kremlja.

Otkriveno lažno Putinovo pismo koje Amerikanci zloupotrebljavaju u kampanji?

Direktor za komunikacije MIA „Rusija sevodnja“ Petar Lidov-Petrovski objavio je na Facebooku skrinšot „pisma podrške“ predsjednika Rusije Vladimira Putina kongresmenu republikancu Dani Rorabakeru.

Najčitanije