Vladimir Putin

Putin stigao u Kinu na forum "Jedan pojas jedan put"

PEKING - Ruski predsjednik Vladimir Putin stigao je danas u Kinu, gdje će 26 i 27. aprila učestvovati na drugom međunarodnom forumu "Jedan pojas jedan put".

Kim i Putin razmijenili mačeve

​Vladimir Putin i Kim Džong Un, iskoristili su prvi susret, osim za političke razgovore, i za razmjenu poklona.

Putin nakon sastanka s Kimom: Zanimljiv i sadržajan sagovornik

VLADIVOSTOK - Predsjednik Rusije Vladimir Putin istakao potrebu da se odnosi među državama uređuju na osnovu međunarodnog prava a ne da ih određuje pravo jačeg.

Sastali se Putin i Kim Džong Un

VLADIVOSTOK - Ruski predsjednik Vladimir Putin i sjevernokorejski lider Kim Džong Un sastali su se na ostrvu Ruski nedaleko od lučkog grada Vladivostoka i na svom prvom samitu obećali su jačanje veza između dvije zemlje.

Objavljeni detalji sastanka Putina i Kima

MOSKVA - Sastanak predsjednika Rusije Vladimira Putina sa predsjednikom Sjeverne Koreje Kim Džong Unom može biti održan 25. aprila na ostrvu Ruski u Vladivostoku, piše list "Izvestija", pozivajući se na izvor upoznat se sa tokom pregovora.

Susret Putina i Vučića 26. aprila u Pekingu

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da će se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Rusije Vladimir Putin sastati 26. aprila u Pekingu tokom Drugog foruma za međunarodnu saradnju Pojas i put.

Putin ponudio pomoć u obnovi katedrale

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izrazio je saučešće francuskom predsjedniku Emanuelu Makronu i francuskom narodu povodom požara u katedrali Notr Dam i ponudio pomoć ruskih stručnjaka u njenoj obnovi, saopšteno je iz Kremlja.

Kremlj potvrđuje: U pripremi sastanak Putina i Kima

​Portparol predsjednika Rusije Dmitrij Peskov potvrdio je da se priprema sastanak ruskog lidera Vladimira Putina sa sjevernokorejskim kolegom Kim Džong Unom.

Putin: Osvajanje svemira najvažniji pravac razvoja

MOSKVA - U Rusiji se danas obilježava Dan kosmonautike, u znak sjećanja na 58 godina od leta u svemir Jurija Gagarina.

Putin prošle godine zaradio 135.300 dolara

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin zaradio je 135.300 dolara u 2018. godini što je za deset miliona rubalja manje u odnosu na 2017. godinu, navodi se u poreskoj prijavi koja je objavljena na internet stranici ruskog Kremlja.

Najčitanije