Vladimir Putin

Putin razgovarao sa prestolonasljednikom Saudijske Arabije

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin razgovarao je danas telefonom sa prestolonasljednikom Saudijske Arabije Mohamedom bin Salmanom o nedavnim napadima na naftno postrojenje Saudi Aramko, saopštio je Kremlj.

Putin: Izrael smatramo ruskojezičnim područjem

MOSKVA - U Izraelu živi skoro dva miliona građana koji govore ruski jezik, samim tim tu zemlju u Rusiji smatraju ruskojezičnim govornim područjem.

Kremlj: Saudijska Arabija još nije odgovorila Putinu

MOSKVA - Još nema reakcija iz Saudijske Arabije na ponudu predsjednika Vladimira Putina toj zemlji da kupi ruski raketni sistem S-400, saopštio je Kremlj.

Putin nudi Saudijskoj Arabiji rusko oružje

ANKARA - Ruski predsjednik Valdimir Putin ponudio je u Ankari Saudijskoj Arabiji da joj Rusija proda svoje oružje, poslije napada na naftna postrojenja te zemlje .

Erdoan primio Putina uoči trilateralnog samita u Ankari

ANKARA – Predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdoan u Ankari se sastao sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Sjeverna Koreja izdala monetu u čast susreta Kima i Putina

MOSKVA - Sjeverna Koreja izdala je monetu u čast susreta sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una i predsjednika Rusije Vladimira Putina krajem aprila u Vladivostoku, prenosi "Ruska gazeta".

Sastanak Erdoana, Putina i Rohanija o Siriji 16. septembra

ANKARA - Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan saopštio je da će se u ponedjeljak, 16. septembra, sastati sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom i predsjednikom Irana Hasanom Rohanijem, kako bi sa njima razgovarao o situaciji u sirijskom Idlibu.

Putin ispunio obećanje staro 20 godina

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin ispunio je obećanje koje je dao prije 20 godina - popio je čašicu votke koju je odbio i ostavio netaknutom tokom svoje posjete Dagestanu u avgustu 1999. godine.

Putina pozvali da kopa zlato, evo šta je odgovorio rudarima

Asocijacija rudara Magadanske oblasti Rusije pozvala je ruskog predsjednika Vladimira Putina da se oproba kao kopač zlata.

Putin: Rusija će proizvesti rakete, ali ih neće rasporediti

VLADIVOSTOK - Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da će Rusija proizvesti rakete, zabranjene prema nuklearnom sporazumu iz hladnoratovske ere koji je istekao prošlog mjeseca, ali da ih Moskva neće rasporediti ukoliko to prethodno ne učine Sjedinjene Države.

Najčitanije