Vladimir Putin

Vulin: Putin jasno rekao da će podržati svako rješenje koje postigne Srbija

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je ruski predsjednik Vladimir Putin uputio veoma jasnu, diplomatsku i političku poruku da Rusija podržava svako rješenje u vezi sa Kosovom i Metohijom koje Srbija postigne.

Stefanović: Zapad nema razloga da nam zamjera zbog Putinove posjete

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da kod zapadnih partnera nema razloga za zamjeranje zbog posjete ruskog predsjednika Vladimira Putina Srbiji.

Putinovo bogojavljenjsko kupanje u hladnoj vodi

MOSKVA - Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin učestvovao je u ovogodišnjem bogojavljenskom kupanju i zaronio je u ledenu vodu, saopšteno je iz Kremlja.

Putin sa ruskim Savjetom bezbjednosti o Kosovu

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin na sastanku sa stalnim članovima ruskog Savjeta bezbjednosti razmatrao je rezultate posjete Srbiji, sa posebnim osvrtom na kosovsku problematiku, saopšteno je na sajtu Kremlja.

Da li bi Putin ili Tramp bili bezbjedni u BiH?

BANJALUKA, SARAJEVO - Vladimir Putin, predsjednik Rusije, ili njegov američki kolega Donald Tramp bili bi bezbjedni i da posjete BiH, ali problem bi mogle da prave nejasne nadležnosti, kažu stručnjaci.

Šešelj: Putin me je odmah prepoznao

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj na svom Twitteru tvrdi da se mimo svakog protokola sreo sa predsjednikom Rusije Vladimirom Vladimirovičem Putinom.

Konačno objavljen snimak Dačićevog "nastupa" pred Putinom

BEOGRAD - Kako je obećao, tako je i ispunio. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić latio se mikrofona i zapjevao ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, tokom svečanog ručka u Palati Srbije.

Detalji Putinove posjete koje kamere nisu zabilježile

BEOGRAD - Agencija Tanjug objavila je detalje sa svečanog ručka koji je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić priredio u čast ruskog kolege Vladimira Putina.

Šta bi Putin želio da radi, a ne može od predsjedničkih obaveza?

Vladimir Putin juče je posjetio srpsku prijestonicu po četvrti put.

Pogled iz Brisela na Putinovu posjetu Srbiji

BRISEL - Posjeta predsjednika Rusije Srbiji nije bila glavna tema u institucijama Evropske unije, ali se o njoj govorilo u medijima i u privatnim razgovorima, javlja dopisnik RTS-a.

Najčitanije