Vladimir Putin

Putin i Mun ozvaničili zonu slobodne trgovine

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin i predsjednik Južne Koreje Mun Džae In potpisali su zajedničko saopštenje o zoni slobodne trgovine, javili su ruski mediji.

Putin ima plan kako da spoji dvije Koreje

MOSKVA - Ruska kompanija Gasprom obnovila je pregovore sa vlastima u Seulu o izgradnji gasovoda kojim bi se ruski gas dopremao do Južne Koreje kroz Sjevernu Koreju.

Tramp poslao svog savjetnika u Moskvu, sprema se susret?

MOSKVA - Savjetnik američkog predsjednika Donalda Trampa za nacionalnu bezbjednost posetiće Rusiju, rekao je danas portparol kremlja Dmitrij Peskov.

Putin i Blater: Ruski fudbaleri su odlični

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin sastao se u Kremlju sa bivšim prvim čovjekom Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Sepom Blaterom kako bi diskutovali o Mundijalu u toj zemlji.

Putin: Jedinstvena uloga Ujedinjenih nacija

MOSKVA - Rusija je spremna da i dalje konstruktivno sarađuje sa UN koje imaju jedinstvenu ulogu da upozoravaju na mogućnost nastanka kriza, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin na sastanku sa generalnim sekretarom UN Antoniim Guterešom.

Blater gost Putina na Mundijalu u Rusiji

Bivši predsjednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater doputovao je u Rusiju da gleda Svjetsko prvenstvo na poziv predsjednika Rusije Vladimira Putina.

Putin doputovao u Bjelorusiju

MINSK - Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je danas u bjelorusku prestonicu Minsk gdje će učestvovati na sastanku Vrhovnog državnog savjeta Saveza Rusije i Belorusije.

Sastanak Putina i Trampa narednog mjeseca?

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp sastaće se sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u julu, piše američki dnevnik "Vašington post" pozivajući se na višerangiranog zvaničnika administracije i dvojicu diplomata.

Putin dozvolio seks

Na izjavu Tamare Pletnove, predsjednice Odbora Dume za porodicu, da Ruskinje tokom Svjetskog prvenstva u fudbalu ne stupaju u seksualne odnose sa strancima, reagovao je i Kremlj.

Putin i saudijski kralj postali hit na internetu

Ruski predsjednik Vladimir Putin gledao je otvaranje Svjetskog prvenstva sa saudijskim kraljem Mohamadom bin Salmanom i predsjednikom FIFA Đanijem Infantinom.

Najčitanije