Vladimir Putin

Putin: Ne planiramo nikakve dodatne mjere

MOSKVA - Rusija ne planira uvođenje nikakvih oštrih restrikcija kako bi zauzdala epidemiju kovida-19, izjavio je danas ruski predsjednik Vladimir Putin.

SAD odbile Putinov prijedlog o produženju sporazuma o kontroli naoružanja

MOSKVA - Sjedinjene Američke Države odbile su danas prijedlog predsjednika Rusije Vladimira Putina o produženju zajedničkog Sporazuma o kontroli nuklearnog naoružanja (START) na bar godinu dana, bez ikakvih preduslova.

Putin predlaže produženje sporazuma sa SAD o kontroli nuklearnog oružja

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin pozvao je na produženje sporazuma o kontroli nuklearnog naoružanja između svoje zemlje i SAD na najmanje godinu dana.

Mediji: Putin otkazao dolazak u Srbiju

Ruski predsjednik Vladimir Putin otkazao je najavljivani dolazak u Srbiju, javljaju pojedini srpski mediji.

Putin zabrinut zbog džihadista u Nagorno-Karabahu

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izrazio je u telefonskom razgovoru sa turskim predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoanom zabrinutost zbog učešća boraca sa Bliskog istoka u sukobu u Nagorno-Karabahu, saopšteno je danas iz Kremlja.

Putin: Odobrena i druga vakcina

MOSKVA - Rusija je odobrila proizvodnju druge vakcine protiv kovida 19, što je objavio ruski predsjednik Vladimir Putin na sastanku administracije.

Putin: Opasnost od kovida-19 nije prošla

Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da opasnost od novog virusa korona u Rusiji nije prošla, ali da je država spremna za svaki razvoj događaja.

Putin pozvao na prekid vatre u Nagorno-Karabahu

Predsjednik Rusije Vladimir Putin pozvao je danas na posredni prekid vatre u oblasti Nagorno-Karabah.

Erdoan se protivi miješanju velikih sila u sukob oko Nagorno-Karabaha

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan usprotivio se miješanju Sjedinjenih Američkih Država, Rusije i Francuske u sukob oko Nagorno-Karabaha.

Uhapšeni lopovi odgovorni za krađu Putinovog poklona manastiru

Ruske vlasti saopštile su danas da su uhapsile dvije osobe osumnjičene da su iskopale tunel ka Manastiru Iverski u regionu Novgorod odakle su ukrali ikonu koju je ranije donirao ruski predsjednik Vladimir Putin.

Najčitanije