Vladimir Putin

Putin: Rusija prošla vrhunac epidemije

Predsjednik Rusije Vladimir Putin saopštio je danas tokom video sastanka sa svojim saradnicima da je ta zemlja prošla vrhunac epidemije korona virusa, i to na isti dan kada je u toj državi zabilježen rekordan broj mrtvih od ove infekcije na dnevnom nivou.

Putin upozorava: Rusiji prijeti drugi talas virusa korona na jesen

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da Ministarstvo zdravlja te zemlje mora da se pripremi na drugi talas virusa korona, koji bi mogao da nastupi u oktobru ili novembru ove godine.

Putin odlikovao Sergeja Šojgua

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin potpisao je danas dekret kojim ministru odbrane Sergeju Šojguu dodjeljuje Orden prve klase za zasluge otadžbini sa mačevima, saopšteno je iz Kremlja.

Vučić Putinu: Srbija spremna da pomogne Rusiji u borbi protiv virusa

BEOGRAD - Srbija je privilegovana što ima iskrenog prijatelja kakva je Rusija rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u telefonskom razgovoru sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, a dvojica predsjednika izrazila su očekivanje da će okolnosti uskoro dozvoliti razmjenu posjeta na visokom nivou i nastavak ranije planiranih međudržavnih kontakata.

Ruski ministar obrazovanja pozitivan na virus korona

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je ruski ministar obrazovanja Valerij Falkov bio pozitivan na virus korona.

Putin: Vrijeme da se fokusiramo na dugoročna pitanja

​MOSKVA - Situacija u Rusiji u vezi sa virusom korona se mijenja i to omogućava da se zemlja ponovo fokusira na druga pitanja iz sadašnjeg i dugoročnog plana razvoja, rekao je danas ruski predsjednik Vladimir Putin.

Putin: Nužan oprez prilikom ublažavanja restriktivnih mjera

NOVO OGARJOVO - Ublažavanje restriktivnih mjera uvedenih zbog pandemije virusa korona trebalo bi da bude izvedeno pažljivo, korak po korak, izjavio je danas ruski predsjednik Vladimir Putin.

Putin učestvovao u onlajn maršu Besmrtnog puka

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin učestvovao je danas u maršu Besmrtnog puka koji je ove godine zbog epidemije korona virusa održan onlajn.

Putin: Ovo je sveti dan za nas

MOSKVA - Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin položio je cvijeće kod Vječne vatre u centru Moskve povodom obilježavanja 9. maja - Dana pobjede u Drugom svjetskom ratu uz poruku da je ovo sveti dan za ruski narod.

Si poručio Putinu: Rusija i Kina imaju posebnu misiju

Predsjednik Kine Si Đinping čestitao je predsjedniku Rusije Vladimirom Putinom i cijelom ruskom narodu pobjedu u Drugom svjetskom ratu.

Najčitanije