Vladimir Putin

Putin čestitao Vučiću i građanima Srbije Dan državnosti

BEOGRAD - Predsjednik Rusije Vladimir Putin čestitao je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću Dan državnosti, poželjevši mu dobro zdravlje i uspjeh, a svim građanima Srbije blagostanje i prosperitet.

Peskov: Putin se prehladio. Zima je, znate

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio da se ruski predsjednik Vladimir Putin prehladio, ali da bez obzira na to nastavlja da radi, prenosi Tas.

Netanjahu prekinuo napade na Siriju nakon poziva Putina?

TEL AVIV - Ruski predsjednik Vladimir Putin nazvao je izraelskog premijera Benjamina Netanjahua u subotu i naredio mu da prekine vazdušne napade na sirijske položaje, koje je izraelska vojska u tom trenutku vršila kao odmazdu na rušenje svog aviona F-16, piše izraelski list "Haaretz".

Kusturica: Poštujem Putina, ali nisam protiv Amerike

Poštujem predsjednika Rusije Vladimira Putina, ali na Zapadu o njemu govore samo laži, rekao je srpski režiser i muzičar Emir Kusturica u intervjuu za časopis Holivud reporter.

Palestinci ne prihvataju Vašington kao jedinog posrednika

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin potvrdio je danas da je telefonom razgovarao sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom o naporima da se premoste nesuglasice između Izraela i Palestinske uprave.

Holandski ministar: Lagao sam da sam čuo o Putinovim planovima za "veliku Rusiju"

AMSTERDAM - Holandski ministar spoljnih poslova Halbe Zejlstra priznao je danas da je lagao kada je 2016. godine rekao da je čuo komentare ruskog predsjednika Vladimira Putina o planovima za "veliku Rusiju".

Moskva poziva na izbjegavanje novog nasilja

MOSKVA - U telefonskom razgovoru sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom, ruski predsjednik Vladimir Putin razgovarao je o vazdušnim udarima koje je izvršio izrael na mete u Siriji, saopšteno je danas iz Kremlja.

Putin: nadam se da će se zapad umoriti od sankcija

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da se nada da će se Zapad umoriti od puta sankcija, a njegovi odnosi sa Rusijom ući u normalan tok.

Putin priznao da nema smartfon

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin je na sjednici savjeta za nauku i obrazovanje priznao da nema smartfon.

Putin: Bez obzira na sve, Rusija ostaje lider u svemu

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je da, bez obzira na negativnu situaciju, Rusija ostaje lider i u sportu i u organizaciji sportskih događaja.

Reklame

Najčitanije