Vladimir Putin

Putin protiv ideje beskonačnog predsjedničkog mandata

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin odbacio je ideju beskonačnog predsjedničkog mandata, javlja "Sputnjik".

Putin: Zapušićemo pogana usta onima koji mijenjaju istoriju

MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin obećao je da će otvoriti centar za arhivska dokumenta o Drugom svjetskom ratu.

Haftar prihvatio poziv Putina da dođe u Moskvu

MOSKVA - Komandant "Libijske narodne armije" (LNA) Kalifa Haftar prihvatio je poziv predsjednika Rusije Vladimira Putina da dođe u Moskvu radi nastavka dijaloga o pronalasku rješenja za sukobe u Libiji, saopšteno je iz pres-službe Kremlja, koja se poziva na pismo libijskog komandanta upućeno ruskom lideru.

Svjetski mediji: Putinovi manevri za ostanak na vlasti

PRAG- Prijedlog predsjednika Rusije Vladimira Putina za promjene Ustava koje bi oslabile funkciju predsjednika mnogi vide kao njegov manevar da ostane na vlasti poslije isteka mandata 2024. godine, mada još nije jasno kako namjerava da to ostvari, piše danas Radio slobodna Evropa.

Putin pozvao Milanovića u Moskvu za Dan pobjede

ZAGREB - Predsjednik Rusije, Vladimir Putin, pozvao je izabranog predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića da bude njegov gost u Moskvi na obilježavanju 75, godišnjice pobjede u Drugom svjetskom ratu - Dan pobjede.

Putin naredio formiranje radne grupe za izmjenu Ustava

MOSKVA - Rusiki predsjednik Vladimir Putin potpisao je uredbu za osnivanje posebne radne grupe koja će raditi na pripremi prijedloga za izmjenu Ustava Ruske Federacije.

Putin predložio novog kandidata za premijera

MOSKVA - Mihail Mušustin, prvi čovjek Federalne poreske službe Ruske Federacije Putinov je prijedlog za novog premijera.

Šta je Putin rekao prije ostavke Medvedeva?

MOSKVA - Ustav treba da ima prednost nad međunarodnim pravom ako ono krši prava ruskih državljana ili krši ustavna načela Rusije, predložio je predsjednik Vladimir Putin.

Putin o naoružanju: Cijeli svijet treba da sustigne Rusiju

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin održao je danas redovno obraćanje poslanicima Donjeg i Gornjeg doma ruskog parlamenta.

Putin: Društvo želi promjene, natalitet nedovoljan

MOSKVA - Predsjedničko obraćanje naciji o stanju u državi održava se prvi put na početku godine, kako bismo ubrzali rješavanje velikih socijalnih, ekonomskih, tehnoloških problema sa kojima se zemlja suočava, rekao je danas ruski predsjednik Vladimir Putin pred poslanicima federalnog parlamenta.

Najčitanije