Vladimir Rebić

Rebić: Nije tačno da policija organizuje huligane

BEOGRAD - Direktor policije Srbije Vladimir Rebić odbacio je kao lažne tvrdnje da su među demonstrante ubačeni pripadnici MUP-a i bezbednosnih službi.

Rebić: Povrijeđeno 118 policajca, procesuirane 153 osobe

BEOGRAD - Direktor policije Srbije Vladimir Rebić rekao je danas da je tokom dvodnevnih protesta povrijeđeno 118 policijskih službenika, kojima je ukazana pomoć u zdravstvenim ustanovama u više gradova u Srbiji, a da su sinoć procesuirane 153 osobe.

"Potraga će trajati dok Monika i Malčanski berberin ne budu pronađeni"

BEOGRAD - Direktor policije Srbije Vladimir Rebić poručio je da potraga neće biti prekinuta dok oteta djevojčica Monika Karimanović ne bude pronađena.

Rebić: Verujemo da je Monika živa i da ćemo je naći

BEOGRAD - Direktor policije Srbije Vladimir Rebić poručio je da vjeruje da će policija uspjeti da pronađe nestalu Moniku Karimanović (12) i da vjeruje da je djevojčica živa.

Rebić o detaljima otmice: Kako je policija pronašla Petra

BEOGRAD - Direktor policije Vladimir Rebić govoreći o tome kako je tekla akcija potrage za otetim dječakom Petrom iz Stare Pazove istakao je da je porodica dječaka pomogla policiji da ga pronađe time što je dala prave informacije.

Rebić posjetio SIPA

SARAJEVO - Direktor Direkcije policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Vladimir Rebić i načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević posjetili su danas Državnu agenciju za istrage i zaštitu (SIPA) i sastali se sa direktorom SIPA-e Pericom Stanićem.

Rebić: 18 privedenih za vikend, osmoro za krivična djela

BEOGRAD - Tokom protesta u subotu i nedjelju, u Beogradu je privedeno je 18 lica - devet zbog prekršaja zakona o javnom redu i miru, a osam zbog krivičnih djela.

Granice Srbije prešlo 45 miliona ljudi

BEOGRAD - Granicu Srbije tokom ljeta je prešlo 45 miliona ljudi, što je tri miliona više nego prošle godine, a najveći pritisak je prema Mađarskoj i Hrvatskoj, rekao je direktor policije Srbije Vladimir Rebić.

Najčitanije