Vlado Đajić

Đajić: Pacijenti iz inostranstva zadivljeni stanjem u UKC

BANJALUKA - Sanacija mokrih čvorova na Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske samo je jedan od projekata koji se realizuje, a u planu su još mnogi drugi, rekao je direktor ove ustanove, Vlado Đajić.

Đajić: Građani nemaju razloga za brigu

BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić poručio je danas da, uprkos mjerama uvedenim zbog virusa korona, građani nemaju razloga za brigu jer će dobiti adekvatnu zdravstvenu zaštitu.

UKC predstavio najsavremeniji aparat za magnetnu rezonancu

BANJALUKA - Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske predstavio je danas najbolji, najmoderniji i najsavremeniji aparat za magnetnu rezonancu koji u ovom trenutku postoji u svijetu "Signa premijer MR".

Đajić: UKC spreman za mogući novi talas pandemije virusa korona

BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić rekao je danas u Banjaluci da je ta zdravstvena ustanova kadrovski i na svaki drugi način spremna da odgovori na mogući novi talas ili veće pogoršanje epidemiološke situacije u Srpskoj u vezi sa virusom korona.

Jelić: Ogroman doprinos Vlade Đajića za osobe sa Daunovim sindromom

BANJALUKA - Direktor Daun sindrom centra Banjaluka Zoran Jelić rekao je da je Vlado Đajić, kao ambasador ovog centra, najviše doprinio da osobe sa Daunovim sindromom u Republici Srpskoj budu društveno vidljive i da je poražavajuće da bilo ko koristi njegovo ime u negativnom kontekstu.

Đajić: Dojave o bombama djelo terorizma

BANJALUKA - Pacijenti, zdravstvni radnici i ja kao direktor Univerzitetskog kliničkog centra smo ogročeni dojavama o bombama, rekao je Vlado Đajić, director Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

UKC RS zapošljava 50 maturanata Medicinske škole

BANJALUKA - Pedeset maturanata Medicinske škole u Banjaluci biće primljeno u radni odnos u Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske u Banjaluci.

Đajić: Zdravstveni sistemi moraju biti spremni za nastavak borbe protiv kovida

BANJALUKA - Ljekari Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske nedavno su učestvovali na prvom svjetskom kongresu o borbi protiv kovida.

Đajić: Dokazano da je kiseonik bio ispravan

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je ispolitizovao korištenje kiseonika na Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci iako se sada pokazalo da je kiseonik bio ispravan, rekao je Vlado Đajić, direktor Centra i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Banjaluci.

Afera "Kiseonik": Ne postoje dokazi da su Šeranić, Đajić i Čađo djelovali kao kriminalna grupa

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo saopštilo je danas da je osnovu analize pribavljene dokumentacije utvrđeno da ne postoje dokazi da su Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite RS, Vlado Đajić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) RS i Stanislav Čađo, direktor kompanije "TGT" a.d. Laktaši, djelovali kao grupa ili organizovana kriminalna grupa prilikom nabavke kiseonika za potrebe UKC-a RS.

Đajić odgovorio Pejićevoj: UKC RS dobija Kliniku za vantjelesnu oplodnju

BANJALUKA - Univerzitetsko-klinički centar (UKC) Republike Srpske bi trebao dobiti Kliniku za vantjelesnu oplodnju koja bi u sklopu ove ustanove uskoro mogla biti otvorena, rekao je za "Nezavisne" Vlado Đajić, generalni direktor ove ustanove.

Na UKC-u svečano obilježen Svjetski dan osoba sa Daunovim sindromom

BANJALUKA - U Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjaluci danas je svečano obilježen Svjetski dan osoba sa Daunovim sindromom - Djece Sunca.

Đajić: UKC postao moćna zdravstvena institucija

​BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske u Banjaluci Vlado Đajić rekao je da je ovaj zdravstveni centar postao moćna zdravstvena institucija, čemu mogu posvjedočiti i eminentni inostrani stručnjaci koji edukuju domaće ljekare i operišu pacijente.

Đajić se stavlja na raspolaganje borcima: "Moja osjećanja su snažna"

BANJALUKA - Vlado Đajić, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, na vanrednoj sjednici poručio je da kao borac koji je duže od četiri godine proveo na ratištu ima pravo da komentariše i da se bori za prava boraca RS.

Đajić: Ponosan sam na sve žene zaposlene u UKC-u

BANJALUKA - Predstavnici SNSD-a danas su povodom Međunarodnog dana žena na banjalučkom Trgu Krajine brojnim sugrađankama poklonili cvijeće uz poruku da su žene osnov svega.

Najčitanije