Vlado Đajić

Krajišnik i dalje na respiratoru

Prvi predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Momčilo Krajišnik i dalje je na respiratoru i sve prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, rekao je Srni generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Vlado Đajić.

Krajišnikovo zdravstveno stanje nepromijenjeno

BANJALUKA - Zdravstveno stanje prvog predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Momčila Krajišnika nepromijenjeno je i on je i dalje priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, rekao je Srni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić.

Đajić: Sin Momčila Krajišnika nije vitalno ugrožen

Zdravstveno stanje Njegoša Krajišnika, sina prvog predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Momčila Krajišnika, koji je danas primljen u Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske u Banjaluci zbog virusa korona, za sada je stabilno, samostalno diše i nije vitalno ugrožen, rekao je Srni direktor UKC-a Vlado Đajić.

Krajišnikov sin primljen na UKC RS

BANJALUKA - Sin Momčila Krajišnika primljen je na UKC zbog virusa korona i smješten je na infektivnu gdje se vrše pretrage, potvrdio je za ATV direktor UKC-a Vlado Đajić. On je takođe prevezen iz bolnice na Palama u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske.

Đajić: Krajišnik već tri dana na respiratoru

BANJALUKA - Zdravstevno stanje prvog predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Momčila Krajišnika, koji je zaražen virusom korona, i dalje je kritično i sve prognoze su preuranjene, rekao je Srni generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Vlado Đajić.

Đajić: Krajišnik u teškom zdravstvenom stanju, prognoze neizvjesne

BANJALUKA - Zdravstveno stanje prvog predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Momčila Krajišnika je teško i nezahvalno je govoriti o prognozama, rekao je danas direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić.

Đajić: Krajišnik na intenzivnoj klinici zbog obostrane upale pluća

BANJALUKA - Prvi predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Momčilo Krajišnik primljen je na Kliniku intenzivne medicine Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske zbog obostrane upalu pluća, rekao je Srni direktor ove zdravstvene ustanove Vlado Đajić.

Đajić: Škola veliki izazov, više od 60 odsto zaraženih sami krivi

Generalni direktor Univerzitetsko-kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić izjavio je da će početak školske godine biti veliki izazov kako za zdravstvene, tako i za prosvjetne radnike, te da će mogućnost širenja virusa korona biti jako velika.

Inspektorat RS odgovorio Đajiću: Inspektorima smjene trajale i po 18 sati

BANJALUKA - Inspektori su u okviru dvadesetčetvoročasovnog nadzora putnika na 19 graničnih prelaza u RS izdali preko 74.600 rješenja o upućivanju lica u izolaciju u kućnoj sredini i karantinu, a u pojedinim regijama inspektori su radili u smjenama i od 18 sati.

U UKC RS prikazani inserti iz dokumentarnog filma "Nema heroja bez maske"

BANJALUKA - Svjedočenja 15 ljekara i medicinskog osoblja iz Univerzitetskog kliničkog centra RS (UKC RS) koji se već mjesecima nadljuskim naporima bore protiv virusa korona tema je dokumentarnog filma "Nema heroja bez maske", čiji su inserti danas premijerno prikazani u UKC RS.

Najčitanije