Vlado Đajić

Gužve na parkingu i dalje veliki problem UKC-a

BANJALUKA - Jedan od najvećih problema za normalno funkcionisanje Univerzitetskog kliničkog centra RS (UKC RS) godinama predstavlja nedostatak parking mjesta i mi aktivno radimo na rješenju tog dugogodišnjeg problema, rekao je za "Nezavisne" Vlado Đajić, generalni direktor UKC RS.

Đajić: U UKC-u se sve radi u skladu sa zakonom i propisima

BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić izjavio je danas da se u UKC sve radi u skladu sa zakonom i propisanim procedurama.

"Srpska uspješna u borbi protiv virusa korona"

BANJALUKA – Univerzitetski klinički centar RS i zdravstveni sistem Republike Srpske uspješno su odgovorili na sve izazove u borbi protiv virusa korona, ocijenjeno je danas tokom sastanka Radovana Viškovića, predsjednika Vlade RS i rukovodstva UKC-a.

Đajić: U svim državama pada broj zaraženih, samo kod nas raste

BANJALUKA - U svim državama došlo je do pada broja oboljelih, samo kod nas je povećan broj pacijenata, rekao je danas Vlado Đajić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, u banjalučkom parku "Petar Kočić".

Đajić: UKC RS ima dovoljno medicinske opreme

BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić izjavio je danas da UKC ima dovoljno medicinske opreme - respiratora, maski, skafandera, vizira i rukavica - neophodne u borbi protiv virusa korona.

Đajić: Rusi danas završavaju posao dezinfekcije

BANJALUKA - Direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić izjavio je Srni da će ruski timovi danas okončati dezinfekciju UKC-a.

Šeranić zadovoljan načinom rada Klinike za infektivne bolesti UKC

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić posjetio je kliniku za infektivne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, te razgovarao s pacijentima i osobljem.

Đajić: Odgovornost i ozbiljnost presudni u borbi protiv virusa korona

BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić istakao je odgovornost i ozbiljnost svakog pojedinca kao presudne za rješavanje novonastalog epidemiološkog stanja u Srpskoj.

Đajić: Virusu se pristupa ozbiljno, obnavljamo prostor u nekadašnjoj hirurgiji

BANJALUKA - Direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić izjavio je danas u Banjaluci da se problemu virusa korona pristupa veoma ozbiljno radi čega se intenzivno radi na obnavljanju prostora u nekadašnjoj hirurgiji i pulmologiji.

Đajić: Montiramo četiri nova respiratora

BANJALUKA – Vlado Đajić, direktor UKC-a Republike Srpske, rekao je da se problemu virusa korona pristupa veoma ozbiljno i da se danas montiraju četiri nova respiratora.

Najčitanije