Vlado Đajić

Nadležni demantuju gradonačelnika: Lična promocija preko leđa teških pacijenata

BANJALUKA - Uvidom u registar Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH firma "TGT Tehnogas" je nosilac dozvole za stavljanje u promet medicinskog gasa kiseonika, saopštili su u petak iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS reagujući na teške optužbe gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da se na UKC RS koristi kiseonik koji je registrovan kao tehnički, a ne medicinski.

Đajić: Banjaluka nema gradonačelnika jer Stanivuković ne radi svoj posao

BANJALUKA - Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić smatra da Banjaluka u ovom trenutku nema gradonačelnika jer Draško Stanivuković ne radi svoj posao.

Zašto je za Bešlića Banjaluka sudbonosan grad

BANJALUKA - Za legendarnog pjevača Halida Bešlića, koji će sutra nastupiti na tvrđavi Kastel, Banjaluka je sudbonosan grad, jer mu je upravo ovdje, na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (UKC RS), spašen život.

Đajić: Edukacija kadra - garant kvalitetne usluge

BANJALUKA - Jedan od primarnih ciljeva Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske jeste usavršavanje i edukacija ljekara, te je veliko zadovoljstvo upravo sa tim ciljem raditi sa ekspertom savremene grudne hirurgije iz Slovenije Tomažom Štupnikom, rekao je direktor ove zdravstvene ustanove Vlado Đajić.

Đajić: Još uvijek dobra epidemiološka situacija u Srpskoj

BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić rekao je da je epidemiološka situacija u Srpskoj u vezi sa virusom korona još uvijek dobra.

Đajić uručio 5.000 KM Daun sindrom centru

BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC) Vlado Đajić uručio je danas u Banjaluci predstavnicima Daun sindrom centra 5.000 KM koje je dobio od grada Doboja zbog doprinosa u uspješnom liječenju pacijenata oboljelih od virusa korona.

Đajić ugostio djecu sa Kosova i Metohije

BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić upriličio je danas u hotelu "Meriot" u Banjaluci prijem i ručak za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju u pratnji roditelja sa Kosova i Metohije koja su u posjeti gradovima i opštinama Republike Srpske.

Đajić: Produžiti radno vrijeme ugostiteljskih objekata

BANJALUKA - Gradski odbor SNSD-a Banjaluka predložiće Republičkom štabu za vanredne situacije i Gradskom kriznom štabu da produže radno vrijeme ugostiteljskih objekata najmanje do 23 časa, te da se broj osoba koje se mogu okupljati na javnim mjestima poveća na 50, izjavio je predsjednik Odbora Vlado Đajić.

"Zadovoljstvo nam je što Vučić dolazi da primi priznanje"

BANJALUKA - Gradski odbor SNSD-a Banjaluka, s predsjednikom Vladom Đajićem na čelu, izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i delegacije Vlade Srbije u Banjaluku povodom Dana grada, saopšteno je iz ovog odbora.

Đajić: Na UKC-u 500 oboljelih, naći ćemo mjesto za svakog pacijenta

BANJALUKA - Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC) Vlado Đajić izjavio je danas u Banjaluci da se pacijenti u UKC-u ne zbrinjavaju u hodnicima i da je trenutno na liječenju 500 lica zaraženih virisom korona, od čega 70 ima potrebu za respiratornom podrškom, a 280 kiseoničkom.

Najčitanije