Vlado Đajić

Đajić: Zahvalan sam ljekarima i osoblju na nadljudskom naporu

BANJALUKA - Univerzitetsko klinički centar je znak stabilnost Republike Srpske. Opravdali smo očekivanja građana Srpske, rekao je Vlado Đajić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Đajić, u ime predsjednice Cvijanović, podijelio poklone prvorođenim bebama

BANJALUKA - Vlado Đajić, generalni direktor Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske, u ime predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, darovao je prvorođenu bebu u Srpskoj, a koja je na svijet došla u ovoj zdravstvenoj ustanovi, minut iza ponoći.

Đajić: Izvedena nova procedura - još jedan veliki uspjeh UKC RS

BANJALUKA - Tim Odjeljenja za elektrofiziologiju srca i poremećaje srčanog ritma - Pejsmejker centra Klinike za kardiologiju Univerzitetskog kliničkog centra RS zajedno sa timom iz Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" na čelu sa dr Milosavom Tomovićem izveo je dvije procedure kod pacijenata sa poremećajima srčanog ritma.

Đajić: Biće šteta ako budemo morali uništavati vakcine, a pacijenti umiru

BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske u Banjaluci Vlado Đajić rekao je da je u toj zdravstvenoj ustanovi i dalje veliki broj kovid pacijenata, navodeći da ih je na bolničkom liječenju 170 i oko 30 na neinvazivnim ili invazivnim respiratorima.

Đajić: Stanivuković ne zna da radi, zaustavio Banjaluku u razvoju

PRIJEDOR - Predsjednik banjalučkog odbora SNSD Vlado Đajić ocijenio je danas da gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković ne zna da radi svoj posao i da će grad i nakon usvajanja rebalansa lokalnog budžeta biti zaustavljen u razvoju.

Đajić: Uplaćen novac za nagrade zdravstvenim radnicima

BANJALUKA - Ukupno 2.700.000 KM uplaćeno je danas na račune UKC-a Republike Srpske, JZU Doma zdravlja Banjaluka, Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i Zavoda "dr Miroslav Zotović", navodi se u saopštenju koje potpisuje predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić.

Đajić: Petrović stabilno, sutra operacija desne nadlaktice

BANJALUKA - Generalni direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Luka Petrović stabilnog je zdravstvenog stanja, a sutra će mu biti operisana desna nadlaktica, rekao je Srni generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić.

Đajić: Zabrinut sam za snabdijevanje medicinskim kiseonikom

BANJALUKA - Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić izrazio je zabrinutost zbog snabdijevanja zdravstvenih ustanova kiseonikom za liječenje pacijenata, nakon što je poplavljena punionica kiseonika firme "Meser".

Đajić: Trenutno redovno snabdijevanje kiseonikom

BANJALUKA - Univerzitetski klinički centar Republike Srpske raspolaže dovoljnim količinama kiseonika i snabijedvanje je trenutno redovo, izjavio je generalni direktor ovog zdravstvenog centra Vlado Đajić.

Đajić: Prevencija najbolji lijek, obaviti pregled krvnih sudova vrata i glave

BANJALUKA - Interesovanje građana za besplatne ultrazvučne preglede krvnih sudova glave i vrata u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske je veliko, a neurolozi svakodnevno pregledaju znatan broj pacijenata.

Najčitanije