Vlado Đajić

Vlado Đajić: Pozivam Gradsku upravu da pomogne UKC RS

BANJALUKA - Troškovi Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske su ogromni i pozivam Gradsku upravu da nađe sredstva u budžetu i pomogne nam, rekao je Vlado Đajić, direktor ove zdravstvene ustanove.

Đajić: Predložićemo da Ključ grada bude dodijeljen predsjedniku Srbije

BANJALUKA - Gradski odbor SNSD-a Banjaluka i Klub odbornika te partije u lokalnom parlamentu predložiće da povodom Dana grada, 22. aprila, predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću bude dodijeljen Ključ grada s Poveljom "Počasni građanin Banjaluke".

Saradnja medicinara RS i Srbije, razmjena podataka o virusu i vakcini

BANJALUKA - Eminentni medicinski stručnjaci iz Srbije danas će u Univerzitetskom kliničkom centru RS (UKC RS) održati predavanje o iskustvima s virusom korona, te vakcinama protiv kovida-19.

Đajić: Velika čast dobiti orden od države Srbije

BEOGRAD - Direktor Univerzitetskog kliničnog centra Republike Srpske Vlado Đajić izjavio je danas da to što je odlikovan povodom Dana državnosti Srbije za njega predstavlja veliku čast i potvrdu dosadašnjeg rada.

"Zdravstevni sistem Srpske i Srbije na pandemiju odgovorio bolje od mnogo bogatijih"

Zdravstevni sistem i Srpske i Srbije odgovorio je mnogo bolje na pandemiju korona virusom od mnogo jačih i bogatijih država, izjavio je Vlado Đajić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srpske.

Sjednica Predsjedništva SNSD-a u utorak

Lider SNSD-a Milorad Dodik najavio je za utorak sjednicu Predsjedništva stranke, za koju je rekao da ulazi u novi organizacioni i akcioni period.

Vlado Đajić novi predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka

BANJALUKA - Vlado Đajić novi je predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, rekao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Đajić: U UKC-u više od 200 pacijenata, nije vrijeme za opuštanje

BANJALUKA - Direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić izjavio je da se više od 200 pacijenata zaraženih virusom korona trenutno liječi u UKC-u i da trećina ima tešku kliničku sliku zbog čega nije vrijeme za opuštanje.

Đajić: Nijedan pacijent u UKC RS nije ostao bez zdravstvene zaštite

BANJALUKA - Od početka pandemije virusa korona nijedan pacijent u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske nije ostao bez zdravstvene zaštite ili bez respiratora, a za osam mjeseci pregledano je više od 10.000 kovid suspektnih i kovid pozitivnih pacijenata, izjavio je direktor ove zdravstvene ustanove Vlado Đajić.

Đajić i Radojičić o planovima i projektima za UKC RS

BANJALUKA - Kroz izmjenu Regulacionog plana za područje banjalučkog naselja Paprikovac omogućeno je da Univerzitetski klinički centar RS kroz projekte unaprijedi infrastrukturu i modernizuje svoje objekte, konstatovano je na sastanku Vlade Đajića, generalnog direktora UKC RS, i Igora Radojičića, gradonačelnika Banjaluke.

Najčitanije