Vlado Đajić

Najbolji student Medicinskog fakulteta dobio posao na UKC-u RS

BANJALUKA - Najbolji diplomac Medicinskog fakulteta u Banjaluci Mladen Đurić zasnovao je radni odnos u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske.

Prva operacija u novim prostorijama UKC RS: Sa 10 puta manjim rezom operisali tumor

BANJALUKA - Prvi operativni zahvat u novim savremeno opremljenim operacionim salama novoizgrađenog sjevernog krila na Univerzitetskom kliničkom centru RS (UKC RS) uspješno je obavljen danas.

Sutra prva operacija u novim hirurškim salama UKC RS

BANJALUKA - Eminentni eksperti iz oblasti onkološke hirurgije iz Sankt Peterburga obaviće sutra, zajedno sa ljekarima Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske, prvi operativni zahvat u novim savremeno opremljenim operacionim salama novoizgrađenog sjevernog krila UKC u Banjaluci.

Pogledajte kako izgledaju nove prostorije UKC-a RS

BANJALUKA - U Banjaluci je juče svečano otvoreno novoizgrađeno sjeverno krilo i rekonstruisani centralni medicinski blok UKC-a RS, što je ocijenjeno kao jedan od najvažnijih događaja u zdravstvu RS.

Svečano otvoreno Sjeverno krilo i centralni blok UKC-a RS

BANJALUKA - Presjecanjem vrpce svečano je otvoreno novoizgrađeno Sjeverno krilo i rekonstruisani centralni medicinski blok Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske, čime su sve klinike ove zdravstvene ustanove smještene na jednoj lokaciji na Paprikovcu.

Svečano otvaranje sjevernog krila i centralnog bloka UKC RS

BANJALUKA - Novoizgrađeno Sjeverno krilo i rekonstruisani centralni medicinski blok Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske danas će biti svečano otvoreni u Banjaluci, čime će sve klinike ove zdravstvene ustanove biti smještene na jednoj lokaciji na Paprikovcu.

Moderno krilo UKC-a RS spremno za otvaranje

BANJALUKA - Novoizgrađeno sjeverno krilo Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci spremno je za sutrašnje otvaranje čime će biti stavljena tačka na najveći projekat u oblasti zdravstva koji je podrazumijevao objedinjavanje svih klinika na jednoj lokaciji na Paprikovcu.

Sutra svečano otvaranje sjevernog krila i centralnog bloka UKC-a RS

BANJALUKA - Novoizgrađeno Sjeverno krilo i rekonstruisani centralni medicinski blok Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske sutra će biti svečano otvoreni u Banjaluci, čime će sve klinike ove zdravstvene ustanove biti smještene na jednoj lokaciji na Paprikovcu.

Đajić: Ni fening budžetskog novca nije potrošen na kampanju "Prevencije moždanog udara"

Direktor Univerzitetsko-kliničkog centra Banja Luka, prof. dr Vlado Đajić, koji je i kandidat za narodnog poslanika na listi SNSD u Izbornoj jednici 3, kategorički odbacuje sve navode o finansiranju kampanje Prevencija moždanog udara budžetskim novcem.

Đajić: Cilj najbolji klinički centar u regionu

BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske Vlado Đajić izjavio je da je preseljenje svih hirurških klinika sa lokacije u centru grada na Paprikovac i puštanje u rad Sjevernog krila UKC-a istorijski trenutak za zdravstvo Srpske, te da je krajnji cilj rukovodstva ove zdravstvene ustanove stavaranje naboljeg kliničkog centra u regionu.

Najčitanije