Vlasenica

Uhapšen zbog sumnje da je prijetio i pucao iz vatrenog oružja

Muškarac čiji su inicijali M.E. iz Vlasenice uhapšen je zbog sumnje da je u mjestu Baćino Brdo u ovoj opštini prijetio oštećenom, nakon čega je pucao iz vatrenog oružja, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

U Vlasenici pronađene puške i municija

ZVORNIK – Dvije osobe iz Vlasenice predale su oružje nakon saznanja policije u ovoj opštini da navedeni nelegalno posjeduju određenu količinu oružja i municije, saopšteno je Policijske uprave Zvornik.

U kamionima pronađena sitna stoka bez dokumentacije

VLASENICA – Policija u Vlasenici je kontrolom teretnih kamiona fiat kojim je upravljao Ž.J. i folksvagena koji je vozio P.Đ, oba iz Bratunca, utvrdila da se u vozilima nalazi veća količina sitne stoke koja je prevožena bez prateće dokumentacije.

Osumnjičeni za krađu 1.000 KM iz kuće uhapšen nakon jednog sata

ZVORNIK – R.K. iz Vlasenice uhapšen je sinoć zbog sumnje da je iz porodične kuće na području ove opštine ukrao 1.000 KM, kazali su u Policijskoj upravi Zvornik.

Odgođenja brdska auto – trka u Vlasenici

Brdska auto-trka "Vlasenica 2020", koja je trebalo da bude održana 18. i 19. jula, odgođena je do daljeg zbog pogoršane epidemiološke situacije izazvane virusom korona, izjavio je Srni sekretar Auto-moto društva Vlasenica i jedan od organizatora trke Miloš Lakić.

U srijedu bez struje dio Vlasenice i Šekovića

VLASENICA - U dijelu Vlasenice i Šekovića sutra će 750 potrošača biti bez električne energije zbog godišnjeg remonta mini hidroelektrane "Tišča", najavljeno je iz distributivnog preduzeća Elektro-Bijeljina.

Uhapšen Vlaseničanin za kojim je raspisana potjernica

ZVORNIK - Pripadnici Policijske stanice Vlasenica uhapsili su muškarca M.M. iz ovog grada, zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

U Vlasenici voda i odvoz smeća skuplji za 30 odsto

VLASENICA - U opštini Vlasenica od narednog mjeseca usluge snabdijevanja vodom i odvoza smeća biće 30 odsto skuplje, nakon što su lokalni odbornici donijeli odluku o poskupljenju.

Za sufinansiranje projekata u Vlasenici, Višegradu i Petrovu 61.500 KM

BANJALUKA - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić potpisala je danas u Banjaluci ugovore sa načelnicima opština Vlasenica, Višegrad i Petrovo o sufinansiranju projekata u tim lokalnim zajednicama u iznosu od 61.500 KM.

Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Vlasenici i Ugljeviku

BANJALUKA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću, u saradnji sa inspektorima Poreske uprave Republike Srpske – Područni centri Zvornik i Bijeljina, otkrili su 20. novembra godine neovlašteno priređivanje igara na sreću na području opština Vlasenica i Ugljevik.

Najčitanije