Vlasenica

Uhapšen Vlaseničanin za kojim je raspisana potjernica

ZVORNIK - Pripadnici Policijske stanice Vlasenica uhapsili su muškarca M.M. iz ovog grada, zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

U Vlasenici voda i odvoz smeća skuplji za 30 odsto

VLASENICA - U opštini Vlasenica od narednog mjeseca usluge snabdijevanja vodom i odvoza smeća biće 30 odsto skuplje, nakon što su lokalni odbornici donijeli odluku o poskupljenju.

Za sufinansiranje projekata u Vlasenici, Višegradu i Petrovu 61.500 KM

BANJALUKA - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić potpisala je danas u Banjaluci ugovore sa načelnicima opština Vlasenica, Višegrad i Petrovo o sufinansiranju projekata u tim lokalnim zajednicama u iznosu od 61.500 KM.

Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Vlasenici i Ugljeviku

BANJALUKA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću, u saradnji sa inspektorima Poreske uprave Republike Srpske – Područni centri Zvornik i Bijeljina, otkrili su 20. novembra godine neovlašteno priređivanje igara na sreću na području opština Vlasenica i Ugljevik.

Policija utvrđuje okolnosti incidenta: Imama udario na Bajram?

ZVORNIK - Policija iz Vlasenice utvrđuje navode prijave da je dvadesetpetogodišnji Mehmed Kuljančić iz Vlasenice prvi dan Kurban-bajrama pljunuo i udario nogom Nurdina Grahića, glavnog imama u Medžlisu Islamske zajednice u ovoj opštini.

Salih Ljubijankić pobjednik brdske auto- trke

VLASENICA - Član Auto-moto kluba "Cazin" Salih Ljubijankić ukupni je pobjednik današnje brdske auto-trke "Vlasenica 2019", koja je vožena u okviru šampionata BiH i Otvorenog prvenstva Republike Srpske.

Za ugradnju led rasvjete 270.138 KM

VLASENICA - Načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević potpisao je danas ugovor o zamjeni postojeće javne rasvjete savremenom LED rasvjetom u urbanom dijelu opštine, čime će u znatnoj mjeri biti smanjena potrošnja električne energije i troškovi održavanja.

Otvorena Kancelarija za istraživanje zločina u srednjem Podrinju

VLASENICA - U Vlasenici je danas ozvaničeno otvaranje prve Regionalne kancelarije Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica čiji će zadatak biti da radi na dokumentovanju ratnih zločina i stradanju Srba u srednjem Podrinju, te pružanju pravne pomoći Srbima osumnjičenim i optuženim za ratne zločine.

Tri lica povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

ZVORNIK - Tri lica su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u Vlasenici i medicinski su zbrinuta u Opštoj bolnici u Zvorniku, saopšteno je danas iz zvorničke Policijske uprave.

Sudski policajac iz Vlasenice sutra pred tužiocem

VLASENICA - Protiv sudskog policajca Mladena Deurića (21) iz Vlasenice, osumnjičenog da je počinio krivično djelo nehatno lišenje života, predat je izvještaj o počinjenom djelu u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, gdje će sutra biti ispitan, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije