Vožnja

Divljanje na putu: Vozio 260 kilometara na sat i sve snimao

Snimci divljačke vožnje koje su postavljali sami vozači tokom određenog vremenskog perioda prepravili su Twitter. Iako su naišli na žestoku osudu od strane građana, ali i stručnjaka, nesavjesni vozači nisu prestali sa objavljivanjem snimaka, samo su promijenili društvenu mrežu.

Kako voziti po magli?

Decembar je jedan od najneprijatnijih mjeseci za vožnju automobila. Ako nema mraza i snijega, tu je magla, koja je ponekad opasnija za vozače od snježnih padavina.

Koji su najgori gradovi za vožnju

Svjetska studija koju je proveo Mister Auto u 2019. godini pokazuje u kojim je gradovima vožnja najsigurnija, gdje je najgore voziti, ali i gdje ima najviše "ludih vozača".

Jeziva scena u kružnom toku: Umalo izgubio glavu zbog bahatog vozača

Nesavjesni vozači nisu novost na saobraćajnicama širom Hrvatske.

Ulicama Novog Pazara vozio 209 km/h i sve snimao

Divlja vožnja kroz Novi Pazar šokirala je javnost Srbije. Na snimku koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama prikazan je jedan audi A6 - u punom "sjaju".

Vozio 249 km/h kod Nove Gradiške

Vozač mercedesa vozio je čak 249 kilometara na čas u četvrtak naveče oko 21 čas sjevernom kolovoznom trakom autoputa A3 Bregana-Lipovac kod Nove Gradiške.

Šta način na koji držite volan govori o vama?

Postoji deset načina kako vozači drže volan dok voze.

Mladić iz BiH kontra smjerom bježao od hrvatske policije

ZAGREB - Policajci Policijske stanice Vrbovsko u Hrvatskoj proveli su kriminalističko istraživanje i krivično prijavili zbog bahate vožnje 19-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, javljaju hrvatski internet mediji.

Brojke ne lažu: Žene su bolji vozači nego muškarci

Žene već decenijama bije reputacija da su gori vozači od muškaraca, ali novo istraživanj došlo do potpuno drugačijeg zaključka.

Sarajlija vozio autobus sa 3,31 promil alkohola

SARAJEVO - Policijski službenici PS Fojnica u mjestu Alaupovka su protekli vikend uhapsili i iz saobraćaja isključili vozača autobusa J.G. (51) iz Sarajeva.

Najčitanije