Vožnja

Vozila u pogrešnom smjeru, slupala slovenačke policijske automobile

Italijanska državljanka je imala prilično divlju noć na slovenačkim putevima. Prvo je vozila u pogrešnom smjeru u sjevernom dijelu Slovenije, a kasnije je ignorisala policijska uputstva da zaustavi automobil.

SATWORK-ov servis "Eko-vožnja" prečica do uštede

BANJALUKA - Vlasnici flota vozila u stalnom su traganju za modulima koji će im omogućiti uštede, odnosno smanjenje troškova, a da bi u tome uspjeli, pomaže im servis "Eko-vožnja", koji je u ponudi kompanije SATWORK d.o.o. iz Banjaluke.

Vozila Ford Focus preko 700 km/h, snimio je radar

Zamislite kako biste se osjećali da vam na kućnu adresu stigne kazna na kojoj piše da ste vozili 703 km/h. Pojedini Fordovi automobili mogu da budu veoma brzi, ali niko ne bi očekivao da jedan Focus može da juri putem poput rakete.

Pijan vozio pa udario u bilbord

BIJELJINA - Vozač čiji su inicijali M.K. lakše je povrijeđen kada je autom udario u stub reklame na benzinskoj stanici u bijeljinskom naselju Velika Obarska, navedeno je u servisnoj informaciji bijeljinske Policijske uprave.

Najsmrtonosniji putevi u EU su Hrvatskoj, Bugarskoj i Rumuniji

Najsmrtonosniji putevi u EU nalaze se u zemljama istočne Evrope, posebno u Hrvatskoj, Bugarskoj i Rumuniji, gdje pogine 96 osoba na milion stanovnika, pokazalo je najnovije istraživanje, prenosi Euronews i dodaje da najmanje saobraćajne kulture imaju vožaci na jugu kontinenta.

Najčešće greške koje vozači čine ljeti

Ako uskoro krećete na godišnji odmor ili neko bliže ili dalje putovanje, nije na odmet prisjetiti se osnovnih pravila postupanja sa automobilom tokom ljetnjih mjeseci.

Nastavljeni časovi vožnje: Obučavaju se, a ne znaju kad će polagati

BANJALUKA, BIJELJINA - Nakon dva mjeseca pauze nastavio sam praktični dio obuke za vozača, ali se pitam koja je svrha toga kad još ne znam kada ću moći da polažem ispit za upravljanje vozilom.

Istraživanje pokazalo: Kada je pas u autu vozači oprezniji

Kompanija SEAT je provela istraživanje kojim je ustanovljeno da psi imaju pozitivan uticaj na vozače.

Ponovo neodgovaran: Darko Lazić će biti priveden na saslušanje

Policija je danas oko 13 časova u mjestu Subotište kod Brestača zaustavila vozilo "Porche panmera" kojim je upravljao Darko Lazić, gdje je prema pisanju medija iz Srbije vozilom upravljao bez vozačke dozvole.

Žene bolji vozači od muškaraca, pokazala statistika

Ne samo da muškarci nisu bolji vozači od žena već rezultat nije ni izjednačen. Najnoviji podaci govore da su žene bolji vozači, a to je potvrdila i statistika. Radi se o istraživanju koje se isključivo temelji na statističkim podacima, a vrijedi za područje Velike Britanije.

Najčitanije