Vožnja

Vozio u suprotnom smjeru kod Delta sitija

BANJALUKA - Nesavjestan vozač u Banjaluci juče je napravio pravu pometnju u saobraćaju. On je vozeći se Bulevarom srpske vojske, pored Delta sitija u izgradnji, išao u suprotnom smjeru.

Savjeti i pravila za ispravnu vuču prikolice

Postoje neki jednostavni zakoni fizike i druma koje biste trebali poznavati prije nego što pokušate vuči prikolicu automobilom.

Vozio bez zadnje gume i zaradio kaznu od 2.000 KM

Vijest o 34-godišnjem vozaču koji je pod uticajem alkohola vozio bez zadnje lijeve gume na točku, dobila je epilog, saopšteno je iz policijske uprave Virovitičko-podravska.

Vozači, oprez: Gusta magla u pojedinim dijelovima BiH

BANJALUKA - Gusta magla jutros smanjuje vidljivost na području Mrkonjić Grada, Prijedora i Foče, pa se vozačima savjetuje oprezna i sporija vožnja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Sud mu oduzeo vozačku dozvolu koju nikada nije imao

Slobodan Bugarčić iz Dragačeva platio je kaznu od 125.0000 dinara (2.073 KM) jer je punih 45 godina vozio bez vozačke dozvole privatni i službeni automobil.

Vozio 223 km/h na mjestu gdje je ograničenje 50

JASENICE - Četrdesetšestogodišnji muškarac zaradio je ogromnu kaznu zbog prekoračenja brzine i preticanja na mjestu gdje je to zabranjeno, saopšteno je iz PU zadarske.

Najčešće greške vozača tokom ljeta

Dolaskom na neku od ljetnih destinacija opuštamo se i često, ne razmišljajući trezveno, radimo početničke greške s automobilom.

Vozio 172 km/h na mjestu gdje je ograničenje 80

BAR - Službenici Uprave policije Crne Gore privremeno su oduzeli vozačku dozvolu i podnijeli prekršajnu prijavu protiv M.V. (24) iz Bara, jer je vozio 172 kilometra na čas, na mjestu gdje je ograničenje 80 kilometara na čas, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Zašto se negdje vozi lijevom, a negdje desnom stranom?

Uoči Dana H, švedski saobraćajni radnici su sedmice proveli crtajući nove raskrsnice i mijenjajujući jednosmjerne puteve, dok su neki radnici dodavali vrata na druge strane autobusa.

Banjalučka policija zbog alkohola i droge za dva dana sankcionisala 172 vozača

BANJALUKA - Pripadnici policijskih stanica na području Grada Banjaluka isključili su iz saobraćaja, tokom dvije noći, 172 vozača zbog vožnje pod uticajem alkohola ili opojnih droga, te zbog odbijanja alkotestiranja, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Najčitanije