Voda

Suve slavine u centru i Obilićevu

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u Ulici Mirka Kovačevića u naselju Obilićevo danas od osam do 18 časova doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača, rekli su u "Vodovodu".

Stiže voda za 10.000 stanovnika na području Banjaluke

BANJALUKA - U Gradskoj upravi Banjaluka danas je potpisan ugovor o izgradnji vodovoda u više sela i prigradskih naselja u okviru projekta "Voda I", kojim će više od 10.000 stanovnika dobiti vodu.

Saniran kvar, voda ispravna za piće

BANJALUKA - Kvar na magistralnom cjevodovodu na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovća, zbog kojeg je nekoliko naselja juče ostalo bez vod,e popravljen je sinoć oko 21 čas, saopštili su u "Vodovodu".

Vrtićima i školama u Banjaluci savjetovano da voda nije za piće

​BANJALUKA - Zbog kvara na cjevovodu u naselju Obilićevo svim vrtićima i školama u ovom i okolnim naseljima (Borik i Centar) danas je savjetovano da ne konzumiraju vodu dok se kvar ne otkloni.

Indijski modul lociran na Mjesecu

Predsjednik Indijske agencije za istraživanje svemira potvrdio je da je modul za misije sletanja na Mjesec lociran na površini tog nebeskog tijela, pošto je u subotu bio izgubljen kontakt sa njim.

Dio Laktaša dobiće vodu sa Krčmarica

LAKTAŠI - Dio opštine Laktaši naredne godine dobiće vodu sa novog vodovodnog sistema koji će Banjaluka graditi na Krčmaricama, a radovi bi trabalo da počnu u septembru, usaglašeno je danas na sastanku delegacija ove dvije lokalne zajednice.

Rižina voda čini čuda za kožu

Azijke su poznate kao žene s najblistavijom kožom na svijetu, a tako je zbog toga što vode računa kako se i čime njeguju.

Ovo su razlozi zašto ne bi trebalo voditi ljubav u vodi

Uprkos tome što vas ideja o seksu u vodi uzbuđuje, promislite dva puta prije nego što to učinite.

Mikroplastika u vodi za piće nije opasna

NJUJORK - Mikroplastika u vodi za piće ne predstavlja veliku opasnost za zdravlje ljudi, saopštila je Svjetska zdravstvena organizacija /SZO/.

Zalihe na minimumu, poziv građanima da štede vodu

SREBRENICA - Komunalno preduzeće "Polet" iz Srebrenice, koje gazduje vodovodom u ovom mjestu, pozvalo je potrošače da narednih dana racionalno koriste vodu iz mjesnog vodovoda.

Najčitanije