Voda

Vodom od bijelog luka ojačajte imunitet za sedam dana

Laboratorijske studije su pokazale da sirovi bijeli luk ubija bakterije, snižava lipide u krvi i potencijalno snižava krvni pritisak.

Šta uraditi ako vam je telefon upao u vodu?

Ako vam telefon nije vodootporan, a pokvasio se ili ste ga ispustili direktno u vodu ili neku drugu tečnost, da biste ga spasili najvažnije da ga što prije osušite.

Jeftinija voda za siromašne

​DOBOJ - Jeftinija voda poteći će iz slavina socijalno ugroženih Dobojlija, korisnika novčane pomoći, koji će, sve su prilike, jedini imati pravo na subvencionisanje troškova usluga "Vodovoda".

"Vodovod" apeluje: Štedite vodu, izvorište Subotica presušuje

Praznici su stigli, ali nažalost mještani koji gravitiraju izvorištu Subotica, posebno oni u naseljima Pavlovac, Šibovi i Koprivnjak, mogli bi ostati bez vode, jer je ovaj izvor gotovo presušio.

U Vlasenici voda i odvoz smeća skuplji za 30 odsto

VLASENICA - U opštini Vlasenica od narednog mjeseca usluge snabdijevanja vodom i odvoza smeća biće 30 odsto skuplje, nakon što su lokalni odbornici donijeli odluku o poskupljenju.

Bez struje sedam naselja, suve slavine u Kozarskoj ulici

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od devet do 11 časova biti dijelovi ulica Suturlija i Nadežde Petrović, kao i dijelovi naselja Bukvalek, Rekavice, Donja Kola, Goleši i Zelenci.

Radioaktivna voda iz Fukušime može biti ispuštena u okolinu

Japanska državna agencija predložila je da radioaktivna voda iz oštećene nuklearne elektrane Fukušima bude ispuštena u okolinu pošto ponestaje prostora za njeno skladištenje.

Može biti opasna: Koliko vode treba piti dnevno

Prevelika upotreba vode može da izazove ozbiljne posljedice u organizmu čoveka, izjavila je doktorka medicinskih nauka Ala Pogoževa, sa ruskog Instituta za hranu i biotehnologiju.

Agencija za bezbjednost hrane BiH podržala izvoz vode u Hrvatsku

SARAJEVO - Agencija za bezbjednost hrane BiH danas je uručila potvrde domaćim izvoznicima prirodne i mineralne vode koje će im omogućiti neometan izvoz vode u Republiku Hrvatsku i naredne godine.

Suve slavine u Tunjicama

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u ulici Nenada Kostića doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju nekih potrošača.

Najčitanije