Voda

Slobodno uživajte u gaziranoj vodi

Postoji mnogo urbanih mitova vezanih za mineralnu gaziranu vodu. Međutim, ljubitelji gazirane vode mogu da odahnu, jer nema razloga da brinu za svoje zdravlje.

Pitka voda će poteći entitetskom granicom

SANSKI MOST - Općinsko vijeće u Sanskom Mostu dalo je zeleno svjetlo na sporazum o izgradnji vodovodne mreže kojom će se 450 domaćinstava s područja susjedne opštine Oštra Luka, koja se nalazi u Republici Srpskoj, priključiti na gradski vodovod.

Stiže voda u Rekavice i Donja Kola

BANJALUKA - Decenijski problem nestabilnog vodosnabdijevanja domaćinstava Rekavica i Donjih Kola ove godine trebalo bi da bude riješen izgradnjom novog vodovoda, a izgradnja vodovoda treba da počne ovog mjeseca.

Izrešetao komšiju zbog vode

KOTOR VAROŠ - Jadna ti sam, šta se ovo dešava?! Bože mili, rafale sam čula, ali nisam ni pomislila da će nas ovakva nesreća zadesiti, plačući je juče u dahu izgovorila mještanka zaseoka Pilipovina, u selu Kruševo Brdo, kod Kotor Varoša, gdje je Ilija Milić (71), kako ga terete, hicima iz automatske puške ubio komšiju Vasilja Kneževića (35), a potom pokušao ubiti i Vasiljevog oca Nedeljka (87).

Tri jela na vodi

Na kraju posta predlažemo vam da ukućanima servirate neko od tri jela koja se spremaju na vodi: punjene tikvice, pirinač sa špinatom ili lonac povrća.

Stanovnici Slavonskog Broda će još nekoliko dana koristi vodu iz cisterni i rezervoara

SLAVONSKI BROD - Stanovnici Slavonskog Broda i šest susjednih opština sigurno će se još nekoliko dana koristiti vodom iz cisterni i rezervoara, potvrdio je danas gradonačelnik Mirko Duspara nakon zajedničke sjednice gradskog i županijskog Štaba civilne zaštite.

Bez struje četiri ulice

BANJALUKA – Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od 11 do 14 časova biti dijelovi četiri ulice.

Pronađen gejzir u Pećkoj patrijaršiji

PEĆ - Kancelarija za Kosovo i Metohiju (KiM) angažovala je tim stručnjaka kako bi se riješio problem vodosnabdijevanja Pećke patrijaršije, objavio je direktor ove kancelarije Marko Đurić.

"Stvaramo zdrave navike": Svjetski dan voda obilježen u Modriči

Članice NESTRO Grupacije, "OPTIMA Grupa" d.o.o. Banja Luka i "Rafinerija ulja Modriča" a.d. Modriča, nizom aktivnosti u okviru projekta "Stvaramo zdrave navike" obilježile su Svjetski dan voda u Modriči.

Voda - resurs u koji treba ulagati

BANJALUKA - Pomoćnik ministra za vodoprivredu Republike Srpske Čedomir Stojanović rekao je danas u Banjaluci da je voda ozbiljan resurs u koji treba ulagati da bi na taj način bio ostvaren i određeni benefit.

Najčitanije