Voda

Trebinje bez vode

TREBINJE - Na području Gorice jutros je došlo do pucanja glavnog transportnog cjevovoda zbog čega će skoro cijelo Trebinje ostati bez snabdijevanja vodom.

Bager probio cijev za vodu na Laušu

BANJALUKA - Tokom radova na kružnom toku kod restorana "Sirano" na Laušu bager je probio cijev za vodu, zbog čega je taj dio naselja bio poplavljen. Izlijevanje vode otežalo je saobraćaj, a većina mještana ostala je bez vode.

Napravite ljekovitu vodu

U istočnjačkoj medicini bamija ili okra vijekovima se koristi u liječenju raznih oboljenja poput probavnih smetnji i crijevnih oboljenja, a moćna je i kod regulisanja nivoa šećera u krvi, vezivanja holesterola, razvoja crijevne flore, pravilnog rada jetre, vraćanja snage organizmu,...

Vodosnabdijevanje uredno, osim u Tesliću i Kotor Varošu

BANJALUKA - U Tesliću i Kotor Varošu prekinuto je vodosnabdijevanje, dok je u Banjaluci, Laktašima, Novom Gradu, Čelincu, Prijedoru i Gradišci uredno i za sada nema odstupanja od propisanih parametara ispravnosti vode za piće, saopšteno je iz Republičke uprave za inspekcijske poslove.

Kotor Varoš bez vode, rezervoar ispražnjen zbog poplava

KOTOR VAROŠ - Stanovnici Kotor Varoša, koji se snabdijevaju iz gradskog vodovoda, od jutros su bez vode.

Voda, grijanje i odvoz smeća Dobojlijama skuplji za 10 odsto

DOBOJ - Voda, grijanje i odvoz smeća Dobojlijama su od danas skuplji za deset procenata, odlučili su odbornici Skupštine grada Doboj koji su jednoglasno podržali poskupljenje svih komunalnih usluga.

Pale danas bez vode

PALE - Na području opštine Pale danas će doći do šestočasovnog prekida u vodosnabdijevanju zbog otkanjanja kvara na distributivnom cjevovodu Vrelo Miljacke-Goli Koran, saopšteno je iz lokalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija".

Iz drveta starog više od 100 godina teče voda

U selu Dinoša u Crnoj Gori postoji jedan prirodni fenomen zbog kojeg mnogi trljaju oči u nevjerici dok gledaju kako iz drveta teče voda u mlazevima.

Studenti bili bez tople vode, kvar otklonjen

BANJALUKA - Nakon što su nekoliko dana studenti u paviljonima jedan i dva Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci bili bez tople vode, danas je kvar na postrojenjima riješen, a najavljeno je da bi studenti vodu trebali dobiti u toku dana.

Naučnici tvrde da na Mjesecu ima vode u izobilju

​Naučnici su saznali da na Mjesecu ima vode i to u izobilju i da se skriva u lunarnom podzemlju, samo nekoliko metara ispod površine Mjeseca, piše Sajens Alert.

Najčitanije