Voda

U Bijeljini više naselja bez vode

BIJELJINA - U Bijeljini će danas od 9.00 do 14.30 časova bez vode biti naselja Ćipirovine, Patkovača, Kojčinovac i Glogovac zbog otklanjanja kvarova i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, saopšteno je iz preduzeća "Vodovod i kanalizacija".

Suve slavine u Ulici knjaza Miloša

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu danas će bez vode ostati dio Ulice knjaza Miloša.

Kaktusova voda čini čuda vašoj koži

Kaktus stavljati na lice ne zvuči pametno, ali priča je potpuno drugačija kada govorimo o kaktusovoj vodi.

Stanovnici Bugojna ispraznili police s vodom u trgovinama

Police s prirodnom vodom u prodajnim objektima u Bugojnu gotovo da su prazne, nakon što je putem sredstava lokalnog informisanja objavljena vijest iz JKP "Vodovod i kanalizacija" da je došlo do zamućenja vode s izvorišta "Kruščica", s kojeg se snabdijeva većina stanovništva.

Počela izgradnja rezervoara vrijednog 2.750.000 KM

TREBINJE - Preduzeće "Hidroelektrane na Trebišnjici" finansiraće sa 2.750.000 KM izgradnju novog rezervoara "Vrelo oko" u Trebinju kapaciteta 2.500 metara kubnih vode koji će doprinijeti stabilnosti vodosnabdijevanja na području grada.

Suve slavine u Ulici knjaza Miloša

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu danas će bez vode ostati dio Ulice knjaza Miloša.

Jagare i okolni zaseoci dobijaju vodu

BANJALUKA - Uskoro bi trebalo da počne izgradnja vodovodnog sistema Jagare, kojim će biti riješen višedecenijski problem nedostatka vode viših dijelova ovog banjalučkog naselja, a za ovaj projekat, čija će realizacija omogućiti stabilno vodosnabdijevanje mještanima više zaselaka sa tog područja, planirano je izdvajanje od 650.000 KM.

Otvoren vodovod Rekavice-Blagojevići

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić danas je svečano otvorio vodovod Rekavice-Blagojevići, čime je omogućeno snabdijevanje vodom za više 50 domaćinstava banjalučkih zaselaka Lakići, Blagojevići i Bojanići.

Kaktusova voda je odlična za njegu kože

Kaktusova voda je dobra za piće, jer hidrira kožu, a veća količina elektrolita i antioksidanasa sprečava starenje.

64 odsto vode u FBiH iscuri u nepovrat

SARAJEVO - Federalni revizori utvrdili su u periodu 2015-2017. u deset vodovodnih preduzeća koja su analizirali, da je iz analiziranih uzoraka oko 288 miliona metara kubnih ili 64 posto od ukupno zahvaćene vode izgubljeno u sistemu vodosnabdijevanja.

Najčitanije