Voda

Više banjalučkih naselja bez vode

BANJALUKA - Zbog kvara na cjevovodu nastalog zbog pojave klizišta, sinoć je nestalo vode u više banjalučkih naselja.

Bez struje šest naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 12 časova biti dijelovi naselja Bistrica i Verići, a od 10 do 12 dio Krfske ulice.

Stigla voda u banjalučka naselja

BANJALUKA - Nakon popravka kvara na magistralnom cjevovodu u Srpskim Toplicama, koje je prouzrokovala pojava klizišta, naselja u kojima je juče bilo prekinuto vodosnadbijevanje dobila su vodu.

Više banjalučkih naselja bez vode, klizište uzrokovalo kvar na cjevovodu

BANJALUKA - Zbog pojave klizišta koji je prouzrokovao kvar na magistralnom cjevovodu u Srpskim Toplicama, bez vode će ostati nekoliko naselja u Banjaluci.

Jedna od najseksi teniserki 'nestala' u vodi

Jedna od najatraktivnijih teniserki svijeta i sportašica uopšte, Kanađanka Eženi Bušar nie imala sezonu kakvu je željela. Čini se da je više pažnju obraćala pažnju na ono što će objaviti na društevnim mrežama, nego li na dešavanja na terenu.

Stričići i Dragočaj bez struje

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od 8.30 do 10.30 biti dio naselja Kola, zaselak Vukliševići, od 8.30 do 14.30 zaselak Sladojevići, a od 11 do 13 časova zaselak Zelenci.

Kinezi uzgojili rižu koja raste u slanoj vodi

Kineski naučnici su uspjeli uzgojiti jedinstven plod riže koja raste u slanoj vodi, a mogla bi da prehrani oko 200 miliona ljudi u svijetu, piše South China Morning Post.

Voda sa medom saveznik dobrog zdravlja

Ovaj jednostavan napitak koji u sebi sadrži jednu od najzdravijih namirnica na svijetu pravi je saveznik u očuvanju dobrog zdravstvenog stanja, a pomaže i kod mršavljenja.

Istočno Sarajevo snabdijeva vodom Sarajevo

ISTOČNO SARAJEVO - Direktor Komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Istočno Sarajevo Jovan Katić i vršilac dužnosti direktora "Vodovod i kanalizacija" Sarajevo Azra Muzur potpisali su danas u Istočnom Sarajevu sporazum o isporuci viška vode Kantonu Sarajevo.

Istočno Sarajevo će isporučivati vodu Sarajevu

SARAJEVO - Načelnik Opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić u neformalnom razgovoru s ministrom komunalne privrede i infrastrukture Kantona Sarajevo Senadom Hasanspahićem postigao je dogovor da dva komunalna vodovodna preduzeća Vodovod i kanalizacija Istočno Sarajevo i Vodovod i kanalizacija Sarajevo naprave međusobni sporazum o isporuci vode Kantonu Sarajevo potvrdio je Feni načelnik Ćosić.

Reklame

Najčitanije