Voda

Bihaćko izvorište "Klokot" ugroženo kanalizacijom iz Hrvatske

BIHAĆ - Izvorište pitke vode Klokot, sa kojeg se snabdijeva gradski vodovod u Bihaću, ugroženo je kanalizacijskim i fekalnim vodama koje se ispuštaju u susjednoj Hrvatskoj, tvrde stručnjaci za hidrologiju u ovome gradu.

Bez struje nekoliko naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 16 časova biti dio naselja Verići.

Suve slavine u dvije ulice, bez struje šest naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u Ulici Petra Pecije danas od devet do 15 časova nestaće vode u dvije ulice.

Lauš dobija vodu, a u Borovce stigla struja

BANJALUKA - U ulicama Božidara Adžije i Filipa Kljajića u naselju Lauš danas je počela izgradnja vodovoda, a u zaselku Borovci u mjesnoj zajednici Piskavica puštena je u rad nova trafo-stanica zahvaljujući kojoj će 42 domaćinstva imati stabilnije napajanje strujom.

Vjenčanje pod vodom u rezervatu na Floridi

Britanski vojnik i bivša instrukruktorka ronjenja vjenčali su se pod vodom u nacionalnom rezervatu za zaštitu morskog svijeta na arhipelagu Florida Kiz, kod savezne američke države Floride.

Kiša podigla vodostaje u Srpskoj, ima li razloga za zabrinutost?

BANJALUKA - Vodostaji Une i Sane u Novom Gradu su u porastu i na ovom području na snazi su redovne mjere zaštite od poplava, saopšteno je iz lokalnog Centra za obavještavanje.

Zabranjena upotreba: Ešerihija u vodi uznemirila Bilećane!

BILEĆA - U bilećkom "Vodovodu" je pronađena povećana koncentracija bakterije ešerihije, o čemu su obaviješteni i potrošači, a zabranjena je upotreba vode za čitavu opštinu.

Neispravna voda u Bileći, pronađena bakterija ešerihija

BILEĆA - Voda u Bileći nije baketeriološki ispravna, jer je analizom utvrđeno prisustvo bakterije ešerihija, potvrdio je direktor "Vodovoda" Borislav Vukoje.

Banjalučki vatrogasci: Sva krovišta oštećenih zgrada zaštićena, nema prodiranja vode

BANJALUKA - Banjalučki vatrogasci jutros su ponovo intervenisali u tri stambene zgrade u Obilićevu koje su ostale bez krova u olunom nevremenu u noći 11. na 12. decembar, u nastojanju da se spriječili prodiranje vode usljed današnjih padavina.

Nekoliko banjalučkih naselja bez vode

BANJALUKA – U višim zonama banjalučkih naselja Starčevica, Paprikovac, Lauš, Motike te u naselju Sunce danas će doći do prekida u vodosnabdijevanju, saopšteno je iz Vodovoda.

Reklame

Najčitanije