Voda

Šteta nakon poplave u Veneciji nekoliko stotina miliona evra

VENECIJA - Šteta od poplava koje su pogodile Veneciju najverovatnije će dostići nekoliko stotina miliona evra, saopštio je gradonačelnik Luiđi Brunjaro.

Vodu za piće u Trebinju preventivno prokuvavati

TREBINJE - Iz trebinjskog "Vodovoda" potrošačima preporučuje da prije upotrebe vodu za piće iz preventivnih razloga prokuvavaju, jer su obilne i jake padavine prouzrokovale neznatno povećanje mutnoće na izvorištu gradskog i lokalnog vodovoda Lastva.

Povremeni prekidi u vodosnabdijevanju na Palama

PALE - Na području opštine Pale sutra će dolaziti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju zbog izuzetno loše hidrološke situacije na izvorištima, saopšteno je iz Javnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija".

Zavrnuo ventile i prekinuo snabdijevanje vodom

ISTOČNO SARAJEVO - Više naselja na području Istočnog Sarajeva ostalo je danas bez vode kada je prilikom izvođenja radova na stambeno-poslovnom objektu u Ulici vojvode Radomira Putnika prekinuta dovodna vodovodna cijev, a vlasnik samoinicijativno zatvorio glavne vodovodne ventile na Bijelom polju, saopšteno je iz preduzeća "Vodovo i kanalizacija".

Jedan od izvora pitke vode pred nestajanjem

ORISTANO - Dio Sardinije, oko Oristana, u kojem danas živi 35.000 ljudi, u narednih 80 godina će biti potopljen usljed podizanja nivoa mora, predviđaju naučnici.

U jezero koje je presušilo prije 300 godina počela da se vraća voda

Da su čuda u prirodi moguća pokazalo je jezero u Kini koje je presušilo prije 300 godina, a u koje je voda počela da se vraća.

Rekonstrukcija vodovodne mreže u Trebinju u završnoj fazi

TREBINJE - Radovi na rekonstrukciji trebinjske vodovodne mreže ušli su u završnu fazu, pa se do kraja zime očekuje da se u zemlju polože sve cijevi i da se u svim gradskim i prigradskim naseljima poboljša vodosnabdijevanje.

Suve slavine u Karađorđevoj, bez struje sedam naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u Karađorđevoj ulici u Banjaluci danas će privremeno doći do nestanka vode u dijelu te ulice.

Voda za 750 domaćinstava u nekoliko banjalučkih mjesnih zajednica

BANAJALUKA - Više od 750 domaćinstava u nekoliko mjesnih zajednica na seoskom i prigradskom području će na proljeće imati riješen dugogodišnji problem sa snabdijevanjem vodom.

Zbog duga za struju više od 10.000 građana Bužima bez vode

BUŽIM - Elektrodistribucija Bihać isključila je električnu energiju za Izvotište Musići u Bužimu s kojeg vodu za piće koristi više od 10.000 građana te opštine.

Najčitanije