Voda

Suve slavine u dvije ulice u Banjaluci

Zbog izvođenja radova na cjevovodima danas će doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dvije ulice.

Kvar isključio vodu u četiri banjalučke ulice

BANJALUKA - Zbog popravke kvarova na cjevovodu u ulicama Jug Bogdana u naselju Starčevica, Petra Velikog u naselju Česma, te Ranka Šipke u naselju Paprikovac i Milana Stevilovića u naselju Rosulje došlo je do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih naselja.

Osumnjičen da je krao vodu za navodnjavanje

NEVESINJE- Nevesinjac L.Č. osumnjičen je da je neovlašteno priključio cijevi za navodnjavanje na hidrant koji je u vlasništvu preduzeća „Agro Hercegovina“ iz ovog grada, navedeno je iz policije.

Popravljen sistem za navodnjavanje u selu u Popovom polju

TREBINJE- Članovi Udruženja korisnika vode za navodnjavanje „Pištet“ iz sela Veličani u Popovom polju uredili su i popravili sistema za navodnjavanje, koji već nekoliko godina nije bio u funkciji.

Pet načina da spasite vaš telefon ako upadne u vodu

Ukoliko vam se to dogodi van kuće, brzo ga odnesite kod majstora, dok u kući možete da primjenite neku od sljedećih metoda…

Suve slavine na Starčevici

Zbog izvođenja radova na cjevododu u Tuzlanskoj ulici danas od osam do 18 časova doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju nekih potrošača u Banjaluci.

Kako znati pijete li dovoljno vode?

Ako u ovim vrućim danima imate veliku želju za slatkim, razmislite pijete li dovoljno vode, odnosno unosite li uopšte dovoljno tekućine u organizam.

Nastavak velikog projekta vodosnabdijevanja: "Voda II" počinje u avgustu

Nastavak velikog projekta vodosnabdijevanja na području grada Banjaluka pod nazivom "Voda II" počeće u avgustu, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Audi zaplivao kroz podvožnjak - Quattro ne radi pod vodom

Audijev Quattro pogon na sva četiri točka definitivno je vrlo upotrebljiv, ali je nemoćan u ovakvim situacijama.

Sokolac i okolna sela bez vode

SOKOLAC - Potrošači koji se snabdijevaju sa vodovoda "Bioštica" na području Sokoca ostali su bez vode od ranih jutarnjih časova zbog kvara na elektromreži sa koje se napajaju crpne pumpe na izvorištu, rečeno je Srni u preduzeću Vodovod i kanalizacija (VIK) "Vrelo Bioštica".

Najčitanije