Voda

Indijski naučnici pronašli led na Mjesecu

Naučnici su pronašli konačne dokaze koji potvrđuju prisutnost zaleđene vode na površini Mjeseca, prenosi "BBC".

Voda s limunom i maline regulišu hormone

Kad razmišljate o hormonskom zdravlju, šta vam prvo pada na pamet? Tablete? Ne bi trebalo, jer postoje djelotvorna prirodna sredstva. Tema uravnoteženog hormonskog zdravlja sa starenjem postaje aktuelnija. Dolaze na red skupi lijekovi i beskrajne konsultacije s endokrinologom. Pokušajte prirodnim putem da spriječite potrebu za lijekovima koji regulišu hormonske promjene. Ovo su prirodni recepti koji uređuju lučenje hormona, ali nisu zamjena za lijekove kada su oni neophodni:

Vatrogasci dostavili 165 cisterni vode

NOVI GRAD - Vatrogasci u Novom Gradu su od početka ljeta prevezli 165 cisterni vode mještanima u dijelove opštine gdje sistemski nije riješeno vodosnabdijevanje.

Dobra hidratacija znači zdravlje i ljepotu

Nedostatak vode može da ima loš uticaj na naše zdravlje i opšte stanje bilo koga od nas. Vrlo često zaboravljamo koliko je voda zapravo važna u našem životu i koliko je bitan njen unos u organizam.

Kako da jednostavno izbacite višak vode iz uveta

Često nam poslije kupanja ostane malo vode u ušima. To sem što nije prijatan osjećaj, može dovesti do infekcije. Sa ovih sedam trikova brzo ćete se riješiti te nelagode.

Plivanjem do vitke figure

Iako plivanje možda nije prvi sport na koji pomislimo kada se želimo riješiti masnih naslaga s područja stomaka, možda bi ipak trebalo da o njemu razmislimo.

Neugodan miris širi se Lukavcem, građani zabrinuti za zdravlje

Rijeka Spreča koja prolazi kroz Lukavac još uvijek se u cijelosti nije oporavila od ekološkog incidenta koji je zadesio prije tri mjeseca, a juče se dogodio novi, kada je u njen vodotok iz Global Ispat Koksne Industrije Lukavac (GIKIL) iscurilo okvirno 70 metara kubnih amonijačne vode s primjesama katrana.

Ne koristiti vodu iz rijeke Spreče

PETROVO - Štab za vanredne situacije opštine Petrovo upozorio je građane da ne koriste vodu iz rijeke Spreče zbog isticanja amonijačne vode iz koksare "Gikil" u federalnoj opštini Lukavac.

Voda s limunom razbuđuje kao i kafa

Svi se možemo složiti da kafa ima svoje prednosti, a i finog je okusa.

U Strojicama, kod Šipova, više od 300 kuća i stoka skoro 20 dana bez vode

ŠIPOVO - Više od 300 domaćinstava nekoliko sela u Strojicama, kod Šipova, skoro 20 dana nema pitku vodu zbog zamjene starih i dotrajalih vodovodnih cijevi, čija se zamjena, zbog nepristupačnog terena i loših vremenskih uslova, odužila i iskomplikovala.

Najčitanije