Vodovod

Bez vode tri ulice

Zbog izvođenja radova na cjevovodu u Ulici Milana Karanovića u subotu će doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u tri ulice.

U Radosavskoj pušten u rad vodovod u okviru projekta "Voda 1"

U selu Radosavska pušten je u rad novi vodovod kojim je 150 domaćinstava s ovog područja dobilo stabilno vodosnabdijevanje, u okviru velikog projekta vodosnabdijevanja "Voda 1".

Trebinjsko naselje Hrupjela više nema problema sa vodom

TREBINJE-Mještani iz dijela trebinjskog naselja Hrupjela više neće imati problema sa vodosnabdjevanjem jer je okončan projekat rekonstrukcije vodovodne mreže u visokim zonama ovog naselja i izveden je priključak na novoizgrađeni rezervoar za vodu Potklisje.

Nezadovoljni radnici "Vodovoda i kanalizacije" obustavili rad

Trideset pet radnika preduzeća "Vodovod i kanalizacija" (ViK) u Sarajevu, koji godinama rade bez ugovora o radu na neodređeno, jutros su obustavili rad zahtijevajući da bude riješen njihov radni status.

Suve slavine u Adi

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u ulici Ada danas će doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu te ulice.

U Borkovićima počela gradnja 50 kilometara vodovoda

BANJALUKA - Izgradnjom vodovoda u Borkovićima, za zaselak Brkići, danas je počela realizacija velikog infrastrukturnog projekta "Voda II", u okviru kojeg će biti sagrađeno 50 kilometara nove vodovodne mreže, te više desetina kilometara nove kanalizacije.

Adžić: Izgradnja vodovoda za Gašnicu i Orahovu i prije roka

GRADIŠKA - Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić očekuje da će izgradnja sistema vodosnabdijevanja za mjesne zajednice Gašnica i Orahova, vrijednosti 1.530.000 KM, biti završena i prije ugovorenog roka.

Zamućena voda u trebinjskim naseljima

TREBINJE- Trebinjska naselja na lijevoj obali rijeke Trebišnjice od utorka popodne se snabdijevaju zamućenom vodom, ali iz gradskog “Vodovoda” tvrde da je voda bakteriološki ispravna.

Suve slavine u Debeljacima

Zbog izvođenja radova na cjevovodu, danas od osam do 18 časova doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju nekih potrošača u Banjaluci.

Novi vodovod u Ulici Franca Šuberta u Banjaluci

​Mještani Ulice Franca Šuberta na Pobrđu uskoro će imati mnogo bolje vodosnabdijevanje, jer je počela izgradnja novog vodovoda u ovom dijelu grada.

Najčitanije