Vodovod

U martu novi radovi, vodovod za tri mjesne zajednice

U martu bi trebalo da počne izgradnja sekundarne vodovodne mreže kojom trebalo da bude riješeno pitanje vodosnabdijevanja za domaćinstva koja se nalaze na tromeđi mjesnih zajednica Bistrica, Dragočaj i Motike, naveli su iz Gradske uprave.

Bez vode danas Gospodska ulica u Banjaluci

​BANJALUKA - Zbog kvara na cjevovodu, trenutno je prekinuto vodosnabdijevanje potrošača u Ulici Veselina Masleše, poznatije kao Gospodska ulica, a očekuje se da će u toku dana biti riješen ovaj problem, saopštili su iz "Vodovoda".

"Vodovod" godinu završava sa više od milion KM plusa

BANJALUKA - Dobit preduzeća "Vodovod" Banjaluka ove godine će premašiti cifru od milion KM, rekao je Predrag Duduković, v.d. direktora ovog preduzeća, sumirajući rad i aktivnosti nove uprave koja radi nepuna četiri mjeseca.

Zbog radova na cjevovodima, moguć nestanak vode u četiri ulice u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodima danas može doći do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u četiri banjalučke ulice, saopštili su iz "Vodovoda".

Novine u banjalučkom "Vodovodu": Službena vozila biće praćena

BANJALUKA - Nova uprava banjalučkog "Vodovoda" pokrenula je više aktivnosti u cilju efikasnijeg i domaćinskog poslovanja, a iz tog preduzeća ističu da je jedan od njihovih prioriteta bolja usluga građanima.

Omogućen rad NO "Vodovoda"

BANJALUKA - Nakon razgovora Zorana Popovića, direktora banjalučkog "Vodovoda", s predstavnicima Gradske uprave Banjaluka omogućen je rad Nadzornog odbora ove ustanove, koji je počeo s aktivnostima, rekao je Vladimir Grujić, šef Kabineta gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Suve slavine u četiri naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u Tuzlanskoj ulici sutra će od pet do 20 časova bez vode ostati dijelovi četiri naselja.

Burno u banjalučkom Vodovodu: "Nije podržan izvještaj, a prihodi u plusu"

Komisija za koorporativno upravljanje grada Banjaluke nije podržala godišnji izvještaj "Vodovoda", koji je pozitivan i čiji su poslovni prihodi u plusu od 250.000 KM, zbog čega je Zoran Popović, direktor banjalučkog "Vodovoda", istakao da ne priznaje jučerašnju skupštinu akcionara "Vodovoda".

Stiže voda u tridesetak domaćinstava u Banjaluci

BANJALUKA - Počeli su radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže u Tuzlanskoj ulici, što će uz ostale, ranije završene projekte u ovom dijelu Starčevice omogućiti redovno i kvalitetnije vodosnabdijevanje za stotinak domaćinstava.

Banjaluka: Suve slavine u Ulici braće Mažar i majke Marije

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u petak od devet do 16 časova doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju nekih potrošača.

Najčitanije