Vodovod

U Borkovićima počela gradnja 50 kilometara vodovoda

BANJALUKA - Izgradnjom vodovoda u Borkovićima, za zaselak Brkići, danas je počela realizacija velikog infrastrukturnog projekta "Voda II", u okviru kojeg će biti sagrađeno 50 kilometara nove vodovodne mreže, te više desetina kilometara nove kanalizacije.

Adžić: Izgradnja vodovoda za Gašnicu i Orahovu i prije roka

GRADIŠKA - Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić očekuje da će izgradnja sistema vodosnabdijevanja za mjesne zajednice Gašnica i Orahova, vrijednosti 1.530.000 KM, biti završena i prije ugovorenog roka.

Zamućena voda u trebinjskim naseljima

TREBINJE- Trebinjska naselja na lijevoj obali rijeke Trebišnjice od utorka popodne se snabdijevaju zamućenom vodom, ali iz gradskog “Vodovoda” tvrde da je voda bakteriološki ispravna.

Suve slavine u Debeljacima

Zbog izvođenja radova na cjevovodu, danas od osam do 18 časova doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju nekih potrošača u Banjaluci.

Novi vodovod u Ulici Franca Šuberta u Banjaluci

​Mještani Ulice Franca Šuberta na Pobrđu uskoro će imati mnogo bolje vodosnabdijevanje, jer je počela izgradnja novog vodovoda u ovom dijelu grada.

Radojičić: Od septembra realizacija projekta "Voda dva"

BANJALUKA - Gradnja 50 kilometara nove vodovodne i kanalizacione mreže za prigradska i seoska naselja, u okviru projekta "Voda 2", počeće u septembru, a svi koji se priključe na novu mrežu imaće brojne popuste i do 50 odsto, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić.

U toku gradnja vodovoda u Ulici Mladena Stojanovića

U toku je gradnja manjeg vodovoda u Ulici Mladena Stojanovića, u Banjaluci, što će omogućiti kvalitetnije snabdijevanje vodom domaćinstava u tom dijelu naselja Rosulje.

Suve slavine na Starčevici

Zbog izvođenja radova na cjevododu u Tuzlanskoj ulici danas od osam do 18 časova doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju nekih potrošača u Banjaluci.

Vidović: Vlada Srpske će pomoći izgradnju vodovoda u Srpcu

SRBAC - Ministar finansija Republike Srpske Zora Vidović izjavila je danas da će Vlada Srpske u narednom periodu finansijski pomoći izgradnju lokalnog vodovoda do fabrike "Perutnina Ptuj S" i dijela opštine Srbac.

Suve slavine u tri ulice

Zbog radova na cjevovodima danas će doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima tri ulice.

Najčitanije