Vodovod

Omogućen rad NO "Vodovoda"

BANJALUKA - Nakon razgovora Zorana Popovića, direktora banjalučkog "Vodovoda", s predstavnicima Gradske uprave Banjaluka omogućen je rad Nadzornog odbora ove ustanove, koji je počeo s aktivnostima, rekao je Vladimir Grujić, šef Kabineta gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Suve slavine u četiri naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u Tuzlanskoj ulici sutra će od pet do 20 časova bez vode ostati dijelovi četiri naselja.

Burno u banjalučkom Vodovodu: "Nije podržan izvještaj, a prihodi u plusu"

Komisija za koorporativno upravljanje grada Banjaluke nije podržala godišnji izvještaj "Vodovoda", koji je pozitivan i čiji su poslovni prihodi u plusu od 250.000 KM, zbog čega je Zoran Popović, direktor banjalučkog "Vodovoda", istakao da ne priznaje jučerašnju skupštinu akcionara "Vodovoda".

Stiže voda u tridesetak domaćinstava u Banjaluci

BANJALUKA - Počeli su radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže u Tuzlanskoj ulici, što će uz ostale, ranije završene projekte u ovom dijelu Starčevice omogućiti redovno i kvalitetnije vodosnabdijevanje za stotinak domaćinstava.

Banjaluka: Suve slavine u Ulici braće Mažar i majke Marije

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u petak od devet do 16 časova doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju nekih potrošača.

Suve slavine u naselju Obilićevo

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu, u četvrtak od osam do 18 časova doći će do povremenog prekida u vodosnabdijevanju nekih potrošača.

Otpadne vode iz septičke jame izlile se na šetalište

BANJALUKA - Već dvije godine građani se žale na problem s izlivanjem kanalizacije na šetalištu kod Zelenog mosta, a u vezi s ovim problemom su se obraćali i Gradskoj upravi, "Vodovodu", međutim rješenja ovog problema nema ni na vidiku, ističu iz grupe građana za "Nezavisne".

Manji računi za vodu u Banjaluci?

BANJALUKA - Milko Grmuša, odbornik PDP-a u Skupštini grada, podnio je inicijativu Ustavnom sudu Republike Srpske za pokretanje postupka za ocjenjivanje ustavnosti i zakonitosti o davanju saglasnosti na povećanje cijene vode i uvođenje mjesečne naknade za mjerno mjesto.

Suve slavine u naselju Petrićevac

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u ulici Jovice Savinovića, sutra od devet do 18 časova doći će do povremenog prekida u vodosnabdijevanju nekih potrošača.

Bez vode tri ulice

Zbog izvođenja radova na cjevovodu u Ulici Milana Karanovića u subotu će doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u tri ulice.

Najčitanije