Vogue

Džudi Denč pomjera granice na novoj naslovnici "Voga"

Glumica Džudi Denč (85) je najstarija žena koja se našla na naslovnici modnog magazina "Vog" u istoriji dugoj 104 godine.

Italijanski Vog šokirao svijet naslovnom stranom

Novi broj italijanskog Voga izlazi 10. aprila, a uredništvo je riješilo da u skladu s okolnostima i pandemijom virusa korona svijetu ponudi simboličnu naslovnu stranu.

Jedina 80+ manekenka koja i danas radi

Karmen Del Orefiće rođena 1931. danas ima 88 godina, no i dalje je jedan od najpopularnijih modela na svijetu. Ova njujorčanka nesvakidašnje ljepote manekenstvom je počela da se bavi sa 14 godina.

Ručno pleteni džemper iz BiH u magazinu "Vogue"

Ručno pleteni džemper koje su radile pletilje organizacije "Udružene" iz Sarajeva našao se na internet izdanju popularnog modnog magazina Vogue.

Rijana ispisala istoriju naslovnicom magazina Vogue

Boginja s Barbadosa upravo je ušla u istoriju postavši prva crna žena koja je izašla na naslovnoj strani septembarskog magazina Vogue, najprestižnijeg izdanja u godini.

Prvi "Vogue" bez šminke: Ruskinja bez konkurencije na tronu

Manekenka Irina Šajk svakako spada među najljepše žene svijeta. Taj status potvrdila je nekoliko puta na različitim izborima, osvojila je i Bredlija Kupera.

Prva žena bez šminke na naslovnici 'Vogue'

Jedna od najplaćenijih manekenki svijeta Žizel Bundšen krasi posljednje izdanje magazina "Vogue". Ona se za naslovnu stranu slikala bez imalo šminke na svom licu.

Vogue dobio prvog muškog glavnog urednika

Britanski "Vogue" saopštio je danas da je imenovao Edvarda Eninfula za svog novog glavnog i odgovornog urednika, čime je on postao prvi muškarac na čelu tog modnog časopisa u 100-godišnjoj istoriji njegovog izdavanja.

Najčitanije