Vojin Mitrović

Mitrović: Početak radova na auto-putu Sarajevo-Beograd već na proljeće

BANJALUKA - Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara Vojin Mitrović istakao je danas u Turskoj da se procjenjuje da će izgradnja auto-puta Sarajevo-Beograd-Sarajevo početi na proljeće i koštati od dvije do 2,5 milijardi evra.

Mitrović: Planirano da BiH u Turskoj potpiše tri sporazuma

SARAJEVO - Ministar komunikacija i transporta Bosne i Hercegovine Vojin Mitrović govorio je danas o posjeti članova Predsjedništva BiH Republici Turskoj, planiranoj za 16. mart.

Mitrović: Na proljeće počinje izgradnja auto-puta Beograd – Sarajevo

SARAJEVO - Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara Vojin Mitrović izjavio je da na proljeće počinje izgradnja auto-puta Sarajevo-Beograd.

Do kraja marta otvaranje prelaza i mosta "Bratoljub"

Zajednički granični prelaz i most "Bratoljub" između Ljubovije i Bratunca biće otvoreni do kraja marta, najavili su danas ministar komunikacija i transporta BiH Vojin Mitrović I potpredsjednica Vlade i ministarka građevinarstva Srbije Zorana Mihajlović.

Mitrović za "Nezavisne": Sarajevo i Beograd treba povezati auto-putem

Na realizaciji projekta izgradnje auto-puta Sarajevo - Beograd trenutno je evidentan određeni zastoj, rekao je u pisanom intervjuu za "Nezavisne" Vojin Mitrović, ministar komunikacija i transporta BiH.

Mitrović obišao lokaciju na kojoj će se graditi novi most na Rači

SARAJEVO - Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara Vojin Mitrović obišao je danas lokaciju na kojoj će se graditi novi most i granični prelaz na Rači između BiH i Srbije, saopšteno je iz Ministarstva transporta i komunikacija.

Mitrović i Džakula: Ugovor preduslov za prelaz putnika na Svilaju

BANJALUKA – Za nesmetan rad privremenog graničnog prelaza na mostu kod Svilaja neophodno je da Savjet ministra BiH potpiše Ugovor o graničnim prelazima sa Republikom Hrvatskom kako bi se rješio status novoizgrađenog graničnog prelaza Svilaj.

Vazdušni saobraćaj u BiH bilježi pad od 90 odsto

SARAJEVO – Pad vazdušnog sabraćaja u BiH usljed pandemije virua korona je preko 90 odsto u odnosu na prvih šest mjeseci 2019. godine, te ekonomskim teškoćama uslijed velikog pada prihoda.

"BiH ne treba uvoziti opremu od kineskih kompanija"

BiH ne bi trebalo da uzima opremu od kineskih kompanija, poruka je ambsadora SAD u BiH Erika Neslona.

Mitrović: Savjet RAK-a još nije dostavio prijedlog novog direktora agencije

SARAJEVO - Savjetu ministara BiH još nije stigao prijedlog za direktora Regulatorne agencije za komunikacije (RAK), rekao je Srni ministar transporta i komunikacija u Savjetu ministara Vojin Mitrović.

Najčitanije