Vojislav Šešelj

Jovana prekinula Šešelja, on joj odbrusio

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić i lider SRS Vojislav Šešelj imali su sukob mišljenja u emisiji "Hit tvit" gdje su zajedno gostovali, a kako je Jovana prekinula Šešeljevo izlaganje, on je odmah reagovao.

Suspendovan Twitter nalog Vojislava Šešelja

Twitter nalog lidera radikala Vojislava Šešelja je suspendovan.

Šešelj: Vučić i Vlada Srbije da zaštite Srbe u Crnoj Gori

BEOGRAD - Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ocijenio je danas da usvajanje zakona o slobodi vjeroispovesti u Crnoj Gori ugrožava egzistenciju srpskog naroda u toj zemlji, Srpsku pravoslavnu crkvu i srpski narod u cjelini i pozvao je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i Vladu Srbije da se maksimalno angažuju na planu zaštite Srba u Crnoj Gori.

Šešelj: Vlada da štampa sabrana dela Petera Handkea

BEOGRAD - Poslanik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pitao je danas predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić zašto još nije reagovala povodom inicijative radikala da se u Srbiji što prije štampaju sabrana djela Nobelovca, Petera Handkea.

Lukašenko prekršio protokol, prišao Šešelju i pozdravio ga

BEOGRAD - Predsjednik Bjelorusije, Aleksandar Lukašenko koji danas boravi u Beogradu, stigao je i u Skupštinu Srbije, gdje je danas govori pred poslanicima.

Sukob PSG i SRS na Sajmu knjiga zbog Šešelja

Pokret slobodnih građana saopštio je da je na Sajmu knjiga u utorak došlo do incidenta između člana njihovog pravnog tima i pristalica SRS.

Šešelj: Krivično kažnjavati tvrdnje da je u Srebrenici bio genocid

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas u Skupštini Srbije da je u Krivični zakonik neophodno hitno uvesti odredbu kojom bi se krivično kažnjavala svaka izrečena tvrdnja da je u Srebrenici izvršen genocid.

Šešelj: Srbija da prestane biti magarac; Vučić: Nismo u toj ulozi

BEOGRAD - Predsjednik SRS Vojislav Šešelj poručio je večeras da, šta god da se pojavi kao ideja u pregovorima Beograda sa Prištinom, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić mora da zastupa Ustav Srbije i da djeluje u njegovim okvirima.

Incident ispred Skupštine Srbije: Šešeljev automobil izgurao poslanike Dveri

BEOGRAD - Ispred Skupštine Srbije danas je, prije početka sjednice, došlo do incidenta kada je vozilo sa predsjednikom Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavom Šešeljem izguralo poslanike Dveri koji su ispred parlamenta došli da sačekaju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kongres u Hrtkovcima: Šešelj ponovo izabran za predsjednika SRS

HRTKOVCI - Deseti kongres Srpske radikalne stranke, na kome je Vojislav Šešelj ponovo izabran za predsjednika, održan je danas u Šešeljevoj kući u Hrtkovcima, mjestu u kome je prije 26 godina, prema pravosnažnoj presudi u Hagu, počinio ratni zločin primoravanjem lokalnih Hrvata na iseljavanje.

Najčitanije