Vojislav Šešelj

Šešelj: Krivično kažnjavati tvrdnje da je u Srebrenici bio genocid

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas u Skupštini Srbije da je u Krivični zakonik neophodno hitno uvesti odredbu kojom bi se krivično kažnjavala svaka izrečena tvrdnja da je u Srebrenici izvršen genocid.

Šešelj: Srbija da prestane biti magarac; Vučić: Nismo u toj ulozi

BEOGRAD - Predsjednik SRS Vojislav Šešelj poručio je večeras da, šta god da se pojavi kao ideja u pregovorima Beograda sa Prištinom, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić mora da zastupa Ustav Srbije i da djeluje u njegovim okvirima.

Incident ispred Skupštine Srbije: Šešeljev automobil izgurao poslanike Dveri

BEOGRAD - Ispred Skupštine Srbije danas je, prije početka sjednice, došlo do incidenta kada je vozilo sa predsjednikom Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavom Šešeljem izguralo poslanike Dveri koji su ispred parlamenta došli da sačekaju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kongres u Hrtkovcima: Šešelj ponovo izabran za predsjednika SRS

HRTKOVCI - Deseti kongres Srpske radikalne stranke, na kome je Vojislav Šešelj ponovo izabran za predsjednika, održan je danas u Šešeljevoj kući u Hrtkovcima, mjestu u kome je prije 26 godina, prema pravosnažnoj presudi u Hagu, počinio ratni zločin primoravanjem lokalnih Hrvata na iseljavanje.

Šešelj zakazao Otadžbinski kongres SRS u Hrtkovcima 4.maja

BEOGRAD - Lider radikala Vojislav Šešelj zakazao je za 4.maj Otadžbinski kongres SRS-a u Hrtkovcima, mjestu zbog kojeg ga je Haški tribunal osudio na 10 godina zatvora zbog progona, deportacije i podsticanja deportacije Hrvata iz Vojvodine, prenosi novosadski portal 021.

Šešelj zapalio zastave EU i NATO

​Povodom dvije decenije od bombardovanja SRJ, aktivisti i simpatizeri SRS su oko podneva krenuli iz Knez Mihailove ulice u Beogradu do zgrade Predsjedništva Srbije.

Šešelj: Presuda predstavlja gaženje elementarnih pravnih principa

BEOGRAD - Predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj ocijenio je da je drugostepena haška presuda prvom predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću u potpunosti neodrživa sa aspekta pravničke struke i da predstavlja gaženje elementarnih pravnih principa.

Šešelj: Presudu Karadžiću je donijelo pet budala

BEOGRAD - Povećanje kazne Radovanu Karadžiću sa 40 godina zatvora na doživotni zatvor je skandalozna i neprofesionalna odluka Žalbenog vijeća Mehanizma u Hagu, smatra lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

Šešelj: Nasilju se mora stati na kraj

BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj osudio je sinoćni upad dijela demonstranata u RTS kao i današnji pokušaj da uđu u zgradu Predsjedništva i rekao da se nasilju mora stati na kraj.

Šešelj: U rješavanje pitanja Kosova uključiti Rusiju i Kinu

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj smatra da u rješavanje pitanja Kosmeta treba uključiti i Rusiju i Kinu, a da se Amerikancima ne može vjerovati.

Najčitanije