Vojkovići

Zatvor za najgore kriminalce: Pogledajte kako izgleda "bh. Alkatraz"

ISTOČNO SARAJEVO – U Vojkovićima kod Istočnog Sarajeva danas je svečano otvoren državni zatvor u koji će biti smješteni najteži prestupnici u svim oblicima kriminala.

Otvoren novi zatvor u Istočnoj Ilidži

ISTOČNA ILIDŽA - Zavod za izvršenje krivičnih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH svečano je otvoren danas u Vojkovićima u opštini Istočna Ilidža.

"Bh. Alkatraz" otvara ćelije nakon 14 godina

ISTOČNO SARAJEVO - Najteži prestupnici u svim oblicima kriminala, a koje je osudio Sud BiH, služiće kaznu zatvora u Zavodu za izvršavanje kaznenih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH u Vojkovićima, u Istočnom Sarajevu, koji će danas biti svečano otvoren.

Okorjeli kriminalci od 1. januara u "bh. Alkatrazu"

SARAJEVO - Prvi državni zatvor u BiH, koji se nalazi u Vojkovićima u Istočnom Sarajevu, počinje s radom 1. januara naredne godine.

Neotvoreni zatvor mjesečno pola miliona u minusu

SARAJEVO - Bosna i Hercegovina mjesečno gubi oko 530.000 KM zbog toga što nije završen tehnički prijem državnog zatvora u naselju Vojkovići, u Istočnom Sarajevu.

Miridba s prasetom i rakijom zamirisala na pobjedu

DOBOJ - Miridba, stari običaj koji polako odlazi u zaborav, donio je članovima Zavičajnog kluba "Izvor" iz Doboja prvu nagradu na 11. saboru srpskog izvornog stvaralaštva u Vojkovićima, u opštini Istočna Ilidža.

Najčitanije