Vojna Baza

Napadnuta američka vojna baza u Siriji

HOMS - Američka vojna baza, koju koriste i zapadni saveznici, napadnuta je danas, prenio je TAS S.

Blokirana američka vojna baza zbog prijetnje bombom

VAŠINGTON - Baza američke mornarice u Betezdi, kod Vašingtona, blokirana je danas zbog prijetnje bombom i istrage o aktivnom naoružanom napadaču, saopštila je ta baza na Twitteru.

Rus ušao u napuštenu američku bazu u Siriji

Čovjek koji govori ruski jezik objavio je juče snimak napuštene američke baze na sjeveru Sirije, istog dana kad je Rusija objavila da su njene snage ušle u region, piše NBC news.

Die Welt: Rusija želi vojnu bazu u Republici Srpskoj

BERLIN - NATO računa prije svega na Albaniju, Kosovo i Hrvatsku a Rusija se koncentriše na Srbiju i Republiku Srpsku. Rusija želi vojnu bazu Republici Srpskoj, a opcija razmjene teritorija koja bi dovela do podjele BiH i dalje postoji, piše njemački Die Welt.

Napadnuta ruska baza u Siriji, oboreni teroristički dronovi

MOSKVA - Rusku bazu u Siriji, Hmejmim, napali su teroristi grupe Džabhat el Nusra, a ruska vazdušna odbrana je oborila dva drona, saopštilo je danas rusko ministarstvo odbrane.

Pogledajte kako izgleda Putinova moćna vojna baza na Arktiku

Vojna baza "Sjeverna djetelina" na ostrvu Kotelnij jedna je od najnovijih ruskih vojnih baza, u jednoj od najnegostoljubivijih sredina na planeti.

Albansko "groblje MIG-ova" postaje NATO baza

Albanska vojna baza u Kucovi, već dugo poznata kao groblje MiG-ova, simbola nekadašnjeg moćnog ratnog vazduhoplovstva, trebalo bi da postane nova vazduhoplovna baza NATO saveza.

Bjelorusija: Američka baza u Poljskoj neće poboljšati regionalnu stabilnost

MINSK - Moguće uspostavljanje američke vojne baze u Poljskoj neće doprinijeti jačanju regionalne stabilnosti, a Minsk će pažljivo pratiti situaciju i prilagodiće svoju politiku u slučaju primjene tih planova, rekao je portparol Ministarstva spoljnih poslova Bjelorusije Anatolij Glaz.

Moskva: Likvidirali smo one koji su napali naše baze

MOSKVA - Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da je eliminisana militantna grupa koja je učestvovala u napadu na ruske baze u Siriji.

Najčitanije