Vojnik

U kući vojnika pronađeno oružje i eksploziv

BERLIN - Njemačka policija pronašla je i zaplijenila naoružanje i eksploziv tokom pretresa kuće pripadnika vojnih specijalnih snaga u mjestu Nordzahen nedaleko od Lajpciga u pokrajini Saksoniji, izjavili su danas izvori iz vojske.

Devet mornara sa nosača aviona "Teodor Ruzvelt" u bolnici

VAŠINGTON - Devet mornara sa američkog nosača aviona "Teodor Ruzvelt" prebačeno je u bolnicu kako bi se liječili od virusa korona.

Pentagon: Broj zaraženih vojnika virusom korona 1.133

VAŠINGTON - Broj aktivnih američkih vojnika koji je obolio od COVID-19 tokom vikenda prešao je 1.000, saopštio je danas Pentagon.

Vulin: Naš vojnik će imati najsavremeniju i najbolju opremu

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović, u Centru za ispitivanje naoružanja i vojne opreme "Nikinci", prisustvovali su konstrukcionim ispitivanjima modernizovanog borbenog vozila pješadije BVP M-80A i gađanju u noćnim uslovima.

Službeni psi vojske napali vojnika i rastrgli ga

Psi austrijske vojske ubili su tokom noći vodiča pasa (31), saopštila je austrijska policija.

Vojnik koji je ubio osam kolega: Htjeli su da me siluju, šta sam trebao

Ruski vojnik koji je prošlog mjeseca ubio osam kolega na istoku Rusije rekao je da je reagovao na stalno uznemiravanje i prijetnje silovanjem.

Vojnik ubio osam kolega

MOSKVA - Ruski vojnik otvorio je vatru i ubio osam vojnika, a dvojicu ranio u jedinici stacioniranoj u oblasti Gornji Uletovski u regionu Trans Bajkal, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Izraelski vojnik izboden na smrt

OFRA - Jedan izrealski vojnik pronađen je danas izboden na smrt na Zapadnoj obali, a premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da ga je ubio palestinski napadač.

Hrvatski vojnik preminuo nakon napada u Avganistanu

​Pripadnik 10. Hrvatskog kontingenta NATO misije podrške miru Resolute Support u Avganistanu preminuo je danas od zadobivenih teških povreda, saopšteno je iz hrvatskog ministarstva odbrane.

Vojnik spriječio upad u makedonsku kasarnu

SKOPLJE - Jutros je u skopskoj kasarni "Goce Delčev" spriječen pokušaj nasilnog upada u krug tog vojnog objekta, saopštilo je Ministarstvo odbrane Sjeverne Makedonije, dodajući da je jedno lice ranjeno.

Najčitanije