Vojnik

Tramp nazvao poginule američke vojnike "naivčinama"?

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp našao se na meti kritika jednog dijela javnosti u SAD, uključujući udruženja ratnih vojnih veterana, zbog navodnih komentara u kojima je svojevremeno američke vojnike koji su živote izgubili na bojnom polju, između ostalog, nazvao "gubitnicima" i "naivčinama".

Vojnik Oružanih snaga BiH spasio djevojku na cesti u Visokom

Humanost i suosjećanje u današnje vrijeme, nažalost, nije baš česta pojava, ali iz Visokog stiže pozitivan primjer.

Pijani vojnik ubio 12 kolega

BUKAVU - Pijani vojnik ubio je 12 kolega, a ranio još devet na istoku Demokratske Republike Kongo, saopštile su danas lokalne vlasti.

Američki vojnici vatrometom napravili incident u Južnoj Koreji

BUSAN - Desetine stranih državljana, za koje se pretpostavlja da su američki vojnici, uznemirile su građane primorskog grada Busan u Južnoj Koreji pravljenjem vatrometa na plaži u subotu uveče.

U kući vojnika pronađeno oružje i eksploziv

BERLIN - Njemačka policija pronašla je i zaplijenila naoružanje i eksploziv tokom pretresa kuće pripadnika vojnih specijalnih snaga u mjestu Nordzahen nedaleko od Lajpciga u pokrajini Saksoniji, izjavili su danas izvori iz vojske.

Devet mornara sa nosača aviona "Teodor Ruzvelt" u bolnici

VAŠINGTON - Devet mornara sa američkog nosača aviona "Teodor Ruzvelt" prebačeno je u bolnicu kako bi se liječili od virusa korona.

Pentagon: Broj zaraženih vojnika virusom korona 1.133

VAŠINGTON - Broj aktivnih američkih vojnika koji je obolio od COVID-19 tokom vikenda prešao je 1.000, saopštio je danas Pentagon.

Vulin: Naš vojnik će imati najsavremeniju i najbolju opremu

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović, u Centru za ispitivanje naoružanja i vojne opreme "Nikinci", prisustvovali su konstrukcionim ispitivanjima modernizovanog borbenog vozila pješadije BVP M-80A i gađanju u noćnim uslovima.

Službeni psi vojske napali vojnika i rastrgli ga

Psi austrijske vojske ubili su tokom noći vodiča pasa (31), saopštila je austrijska policija.

Vojnik koji je ubio osam kolega: Htjeli su da me siluju, šta sam trebao

Ruski vojnik koji je prošlog mjeseca ubio osam kolega na istoku Rusije rekao je da je reagovao na stalno uznemiravanje i prijetnje silovanjem.

Najčitanije