Vojska

Ekskluzivni snimak iz kabine ruskog jurišnika Su-25

Televizija "Zvezda" objavila je video koji je snimljen iz kabine ruskog jurišnog aviona Su-25SM3, čija osnovna verzija se u ruskoj vojsci uvijek smatrala najžilavijom i najratobornijom.

Šojgu zahvalio za učešće Vojske Srbije na Paradi pobjede u Moskvi

BEOGRAD - Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu zahvalio je u pismu ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu za učešće pripadnika Vojske Srbije na vojnoj Paradi pobjede u Moskvi u čast 75 godina od pobjede sovjetskog naroda u Drugom svjetskom ratu.

Rusi započeli gradnju PAK DA, aviona za nuklearni "armagedon"

Rusija je započela montažne radove na prvom prototipu svog dugo očekivanog aviona iz programa perspektivnog avijacionog kompleksa velikog dometa - PAK DA.

Njemačka platila milijardu evra za američke trupe

Njemačka je u proteklih deset godina platila oko milijardu evra za stacioniranje američke vojske na njenoj teritoriji, a SAD, čiji predsjednik Donald Tramp je najavio povlačenje 9.500 vojnika, plaća višestruko više.

Testirana robotizovana verzija tenka "Armata"

Tenk na teškoj gusjeničnoj platformi "Armata" testiran je u režimu bez posade, rekli su u vojno-industrijskom kompleksu.

Pogledajte kako izgledaju novi dronovi Vojske Srbije

Na aerodromu u Batajnici prikazani su dronovi SN-92A koje je Srbija kupila od Kine.

Podršku SPC potpisalo više od 120 crnogorskih vojnika i oficira

Više od 120 vojnika i oficira, aktivnih i penzionisanih, crnogorske vojske podržalo je Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori.

DW: Alarm zbog ekstremista među njemačkim vojnicima

Vojni uspjesi njemačke elitne jedinice KSK smatraju se odličnim. Ali nešto nije u redu s duhom te jedinice. Sva zvona zvone na uzbunu: u nekim dijelovima elitne jedinice njemačke vojske, Komande specijalnih snaga, uočavaju se ekstremne desničarske tendencije.

Vojska Srbije postavila most u Malom Zvorniku

BEOGRAD - Pripadnici Druge brigade kopnene vojske postavili su danas teški mehanizovani most u opštini Mali Zvornik, na mjestu gdje je nabujala rijeka prije nekoliko dana teško oštetila postojeći betonski most, saopštila je Vojska Srbije.

Pogledajte kako su srpski gardisti marširali Crvenim trgom

Sedamdeset pet gardista Vojske Srbije prodefilovalo je Crvenim trgom tokom Parade pobjede u Moskvi.

Najčitanije