Volkswagen

Vučić: Srbija nudi Volkswagenu bolje uslove nego druge zemlje zajedno

BEOGRAD - Srbija može da ponudi bolje uslove Volkswagenu za investiciju nego sve druge zemlje zajedno, poručio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da će naša zemljla nastaviti da se bori za gradnju te fabrike.

Volkswagen: Ne tražimo alternativne lokacije za novu fabriku

Volkswagenne traži alternativne lokacije za izgradnju nove fabrike automobila u Turskoj, izjavio je danas šef proizvodnje njemačke fabrike automobila Andreas Tostman.

Vučić: Altmajer nagrabusio, gnjaviću ga oko Volkswagena

VRANJSKA BANJA - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će iskoristiti sutrašnji sastanak sa ministrom privrede Njemačke Peterom Altmajerom da ponovo pokuša da dovede Volkswagen u Srbiju.

Atlas Cross Sport - jedan od najljepših Volkswagena

"Volkswagen" je predstavio proizvodnu verziju modela Atlas Cross Sport, namijenjenog američkom tržištu. Radi se o coupe verziji SUV-a Atlas koja se već nekoliko godina nudi u Sjevernoj Americi, Rusiji i na Bliskom istoku.

Novi Tiguan će biti skuplji, za to postoji dobar razlog

Volkswagen sprema redizajn modela Tiguan za 2020. godinu, a rezultat toga biće i nešto viša cijena.

Smanjene isporuke Škode

PRAG - Globalne isporuke automobilske kompanije Škoda Auto pale su za 2,7 odsto u devet mjeseci 2019. godine u odnosu na isti period prošle godine.

VW obustavio odluku o izgradnji fabrike u Turskoj

BERLIN - Njemački proizvođač automobila Volkswagen (VW) obustavio je odluku o izgradnji nove fabrike u Turskoj zbog vojne akcije Ankare u Siriji, prenosi dnevnik "Handelsblat".

Erdoan naložio službenicima da voze Volkswagen umjesto Audija

Odluka kompanije Volksvagen da napravi novu fabriku u Turskoj navela je turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdoana da naloži državnim službenicima iz vladajuće stranke da od 1. oktobra počnu da koriste Volskwagen Passat kada im isteknu trenutni ugovori za iznajmljivanje automobila.

Volkswagen otkrio unutrašnjost novog Golfa

Osma generacija Golfa debitovaće 24. oktobra, a Volkswagen ju je najavio zvaničnim skicama

VW povećao zalihe automobila u Velikoj Britaniji pred Brexit

Njemački Volkswagen (VW) je povećao zalihe automobila u Britaniji, saopšteno je danas iz te kompanije.

Najčitanije