Volonteri

Volonteri da pomognu u tehničkom održavanju graničnih karantina

ISTOČNO SARAJEVO - Republička uprava Civilne zaštite pozvala je volontere sa područja opština Gradiška, Šamac, Brod, Bijeljina i Zvornik da se prijave za pružanje pomoći pripadnicima Civilne zaštite pri podjeli hrane i vode i tehničkom održavanju graničnih karantina.

Volonteri dijele namirnice za 100 socijalno ugroženih porodica

KOZARSKA DUBICA - Volonteri Crvenog krsta opštine Kozarska Dubica počeli su danas obilazak i podjelu paketa životnih namirnica i brašna za 100 socijalno ugroženih porodica na području ove lokalne zajednice.

Među volonterima u Gradišci i potpredsjednik NS RS Denis Šulić

GRADIŠKA - Volonteri Crvenog krsta Gradiška nastaviće danas, u saradnji sa Civilnom zaštitom i Gradskom upravom Gradiška, da posjećuju socijalno ugrožene i višečlane porodice i lica koja nisu u stanju da sama obezbijede osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu.

Volonteri pomažu građanima Bijeljine

BIJELJINA - Od utorka 20 volontera i 30 pripadnika Jedinice za opšte namjene u okviru Civilne zaštite Grada Bijeljina će biti na usluzi pri nabavci životnih namirnica i lijekova građanima starijim od 65 godina, ali i licima koja su u kućnoj izolaciji.

Civilna zaštita RS raspisala javni poziv za angažovanje volontera

BANJALUKA - Uprava civilne zaštite Republike Srpske uputila je javni poziv za angažovanje volontera prema iskazanim potrebama u dostavi hrane i lijekova licima u Srpskoj starosti iznad 60 godina dok traje opasnost od virusa korona.

Volonteri više ne mogu pomagati migrantima

​TUZLA - Volonteri koji su pomagali migrantima u Tuzli najavili su povlačenje jer kažu da više ne mogu opskrbiti sve veći broj migranata. Prema podacima MUP-a TK, više od 1.000 migranata je u februaru registrovano u Tuzli.

U Šangaju 28.000 volontera pomažu u borbi protiv virusa korona

ŠANGAJ - Šangajsko udruženje volontera 28. januara je pokrenulo internetsku inicijativu za suzbijanje širenja epidemije virusa korona, a grad je angažovao 27.874 volontera.

Migranti i dalje ne jedu, volonteri se povlače

​BIHAĆ Pobuna migranata koji su smješteni u prihvatnom kampu Vučjak, nadomak Bihaća, nastavljena je i danas i oni su, baš kao i u prethodna dva dana, odbili hranu i pakete koje su im donijelu volonteri Crvenog krsta USK.

Volonteri daju đacima besplatne instrukcije

Volonteri Omladinskog komunikativnog centra "Zdravo da ste" pomažu učenicima koji imaju problema s učenjem matematike, fizike, hemije i srpskog jezika.

Volontiraju i u desetoj deceniji

BANJALUKA - Sve više mladih, ali i starijih građana svoje slobodno vrijeme koristi volontirajući u raznim organizacijama i udruženjima.

Najčitanije