Volvo

Volvo stavlja blokadu na 180 km/h

Švedski proizvođač oduvijek je na glasu kao lider bezbjedenosti u automobilima, a sad se odlučio na radikalan potez.

Četiri osobe povrijeđene u sudaru BMW-a i volva

NIŠ - Četvoro turskih državljana, supružnici i dvoje njihove djece, povrijeđeni su noćas oko 2.50 časova u sudaru u Sićevačkoj klisuri na putu Niš - Pirot.

Volvo opoziva više od milion vozila

Švedski proizvođač automobila Volvo će opozvati širom svijeta više od milion vozila jer bi pojedini dijelovi motora mogli da se rastope.

Kako Volvo pomaže vlasniku automobila u slučaju saobraćajne nezgode

Volvo je svojim kupcima ponudio novi besplatnu aplikaciju koja je osmišljena da im pruži savjete i pomoć nakon eventualnog udesa.

Volvo ključ u funkciji bezbjednosti

Volvo Cars je predstavio Care Key, koji omogućava svakom kupcu Volvo automobila da podesi ograničenje brzine za sebe, članove svoje porodice ili prijatelje. Care Key predstavljaće standard za sve automobile marke Volvo počevši od modela za 2021. godinu.

Električni Volvo XC40 pojaviće se do kraja godine

Vijest da će do kraja godine na tržište stići i potpuno električna verzija Volvoa XC40 objavljena je na nedavnom događaju, koji je organizovao švedski proizvođač automobila.

Volvo će se kamerama boriti protiv pijanih vozača

Volvo planira da koristi kamere i senzore unutar automobila u borbi protiv vožnje u pijanom stanju ili u slučajevima kada je vozač ometen drugim stvarima.

Ovaj kamion je apsolutni "kralj štedljivosti"

Volvo ponovno postavlja standarde kada je štedljivost, preciznije potrošnja goriva u pitanju.

Volvo želi da uvede ograničenje brzine na 180 km/h

Pri dizajniranju automobila uglavnom se misli na bezbjednost, te vozila dolaze sa svim vrstama sigurnosnih funkcija. Svi proizvođači automobila imaju prilično dobru reputaciju kada je kreiranje snažnih automobila sa sigurnosnim karakteristikama u pitanju, a sada se čini da Volvo želi dalju nadogradnju.

Predstavljen električni autobus bez vozača

Proizviđač automobila Volvo i univerzitet u Singapuru predstavili su električni autobus bez vozača, koji će uskoro biti testiran u ovoj državi.

Najčitanije