Voren Bafet

Američki milijarder otkrio recept za uspjeh

Niko nema još jedan život na raspolaganju, ali razmišljanje o tome šta biste učinili da imate novu priliku da krenete iznova može biti korisna vježba.

Voren Bafet zaradio 122 milijarde dolara u gotovini

NJUJORK - Kompanija Berkshire Hathaway američkog bogataša, investitora i filantropa Vorena Bafeta prikupila je do kraja jula rekordnih 122 milijarde dolara u gotovini.

Treći najbogatiji čovjek svijeta u tri riječi objasnio kako da uspijete u biznisu

Milijarder Voren Bafet u samo tri riječi dao je savjet kako lako možete da povećate svoju vrijednost za najmanje 50 odsto.

Ako želite da ručate s Bafetom treba vam bar 3 mil $

Cijena privatnog ručka sa investitorom Vorenom Bafetom mogla bi da obori novi rekord ove godine, budući da su ponude već premašile cifru od tri miliona dolara.

Bafet kupio 75 miliona akcija u Appleu

NJUJORK - Američki investicioni fond Berkšir Hatavej, u vlasništvu milijardera Vorena Bafeta, kupio je dodatnih 75 miliona akcija Apple, čime je značajno uvećao svoj udio u toj tehnološkoj kompaniji, javlja američka mreža CNBC.

Milijarder otkriva formulu sreće

Da vam život postane bolji, poslušajte ove savjete Vorena Bafeta

Gejts, Bezos i Bafet izgubili milijarde

NJUJORK -U ponedjeljak indeks Dow Jones je pao za gotovo 1.600 poena, što je direktno uticalo na smanjenje zarade najbogatijih investitora.

U ovim kompanijama Voren Bafet posjeduje akcije

Ovo je popis kompanija iz SAD čijim akcijama se javno trguje, a koje u svom posjedu ima Berkshire Hathaway, kompanija najčuvenijeg svjetskog investitora Vorena Bafeta.

Gejts, Bezos i Bafet bogatiji od 150 miliona Amerikanaca

VAŠINGTON - Trojica najbogatijih Amerikanaca - Bil Gejts, Džef Bezos i Voren Bafet zajedno imaju više novca od polovine američkih državljana, odnosno imućniji su od 150 miliona Amerikanaca.

Najčitanije