Voz

Dva brata tinejdžera usmrtio voz u Njemačkoj

BERLIN - Dvojicu braće tinejdžera danas je usmrtio voz na jugu Njemačke, dok su na stanici pretrčavali prugu u pokušaju da dođu do svog voza, saopštila je policija.

Migranti se izgubili, nisu čuli voz

NOVI GRAD - Dva migranta starosti 20 i 25 godina poginula su u srijedu veče u mjestu Poljavnice, kod Novog Grada, kada ih je udario voz.

Voz usmrtio dva migranta kod Novog Grada

NOVI GRAD - Voz koji saobraća na relaciji Dobrljin - Novi Grad, udario je dva lica za koja se pretpostavlja da su migranti, a koja su tom prilikom smrtno stradala, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Deaktivirana sumnjiva naprava u vozu kod Kelna

BERLIN - Njemačka policija deaktivirala je danas sumnjivu napravu pronađenu u regionalnom vozu u blizini Kelna na zapadu zemlje.

Voz sa novim "Fordovima" zakačio nadvožnjak, šteta 2 miliona dolara

Jedan nadvožnjak u američkom gradu Memfisu pokazao se preniskim za voz koji je prolazio ispod njega, u kome su se nalazili novi Fordovi automobili.

Voz iz Bara od četvrtka ponovo saobraća do Beograda

Međunarodni željeznički saobraćaj na relaciji Bar -Topčider (Beograd) - Bar, koji je bio obustavljen zbog zatvaranja granice sa Srbijom zbog epidemije virusa korona, od sutra će ponovo biti uspostavljen, saopšteno je iz kompanije Željeznički prevoz Crne Gore.

Teretni voz usmrtio ženu kod Lukavca

LUKAVAC - U mjestu Dobošnica kod Lukavca juče u 10 i 30 sati, na željezničkom kolosijeku dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Uhapšen Srbin koji je bez maske divljao u austrijskom vozu

BEČ - Austrijska policija uhapsila je, u nedelju uveče, u Sankt Johanu u Tirolu jednog 32-godišnjeg Srbina, zbog agresivnog ponašanja prema kondukterima.

Voz iskočio iz šina u Škotskoj, veliki broj teško povrijeđenih

LONDON - Veliki broj ljudi zadobio je teške povrede kada je putnički voz jutros iskočio iz šina na istočnoj obali Škotske, saopštila je prvi ministar Nikola Stardžen i dodala da se dogodio veliki incident.

Rusija razmatra oživljavanje "nuklearnih vozova"

Ruska stručna javnost ponovo raspravlja o idejama oživljavanja "nuklearnih vozova" u – željezničkih sistema sa balističkim raketama, kakvi su postojali i u sovjetsko doba. Konkretno, govori se o željezničkom raketnom sistemu "Barguzin“, a stručnjaci su uvjereni da taj "voz smrti" može biti stavljen u upotrebu u najkraćem roku.

Najčitanije